Zli Gli Posted February 24 Posted February 24 Nagetsi dodali gas protiv uvek augodnih Vasingtona i Portlanda, pali se masina i tresu se gace ostatku lige
reg Posted February 24 Posted February 24 Posle tri slušanja sam skapirao...isplatilo se gledanje The Wire. 1
arheolog1981 Posted February 24 Posted February 24 2 hours ago, reg said: Posle tri slušanja sam skapirao...isplatilo se gledanje The Wire. Gold Coast slave ship bound for cotton fields Sold in a market down in New Orleans 1
Zli Gli Posted February 25 Posted February 25 Bankero mi je odlican i gotivan igrac ali ne kontam sto mu nisu svirali korake ono na kraju, sramotno je sta sve pustaju
smooth.Op Posted February 25 Posted February 25 Skoti Barns ne deluje baš kao najoštrija olovka. Srećno zemi Rajakoviću u kreiranju franšize oko njega. 2
1n54jd3r Posted February 25 Posted February 25 3 hours ago, Zli Gli said: Bankero mi je odlican i gotivan igrac ali ne kontam sto mu nisu svirali korake ono na kraju, sramotno je sta sve pustaju
uini Posted February 25 Posted February 25 bucksi pod budenholzerom je joga bonito za ovo što piče trenutno sve neki bully bball ali bez uključivanja mozga 3
kralj Posted February 25 Posted February 25 Komentator pritom hvali Lilardovu formu i saradnju sa Janisom. Čovek se nukvalno raspada. Od nove godine naročito.
Micko8 Posted February 25 Posted February 25 Ali su zato razvalili trenutnog branioca titule na svom terenu stoka razlike bez i malo muke
kralj Posted February 25 Posted February 25 Kako Beverli liči na Džrua. I imidž i broj i stav u odbrani. Deli ih samo klasa i po. 2
Zli Gli Posted February 25 Posted February 25 5 hours ago, 1n54jd3r said: Ma jasno mi je da kod njih nisu koraci odavno ali je izuzetno bolesno sta se radi, jebo ih gather step i sva ta sranja koja se kose sa logikom 2
uini Posted February 25 Posted February 25 dobra tekma, mada sunsi meni subjektivno izgledaju solidno jače od lakersa
Recommended Posts