Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted (edited)

@precog kako šta, pa reakcije s lica mesta :sleep:

Spoiler

to je slika iz noći drafta, sećam se da sam onomad™ pomislio kako je ovo najdepresivniji izraz lica ikad za nekoga ko je upravo draftovan.

edit: evo sad mi je i ovo objašnjenje završilo na novoj strani, tako da je fazon i zvanično propo :happy:

Edited by Calavera
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, precog said:

sta je ovo?

:ohmy:

Zoom sastanak sa Zeljkom.

Posted

Dalas deluje baš zajebano od trejda, jeste mali uzorak, ali prva su odbrana lige od tada. Ju ju ju

Posted

Ovo je valjda prvi put da su Doncic i Irving vezali 7 meceva zajedno u nizu i eto 7 pobeda, mada meni su i dalje samo prosecna ekipa, prvi krug plejofa i cao, eventualno drugi na neko ludilo ove dvojice ali teska prica

Posted
6 minutes ago, Zli Gli said:

Ovo je valjda prvi put da su Doncic i Irving vezali 7 meceva zajedno u nizu i eto 7 pobeda, mada meni su i dalje samo prosecna ekipa, prvi krug plejofa i cao, eventualno drugi na neko ludilo ove dvojice ali teska prica

izgleda da su kliknull irving, kid i doncic.

samo denver moze da ih izbaci i mozda klipersi ako budu zdravi.

Posted (edited)
5 hours ago, bradilko said:

izgleda da su kliknull irving, kid i doncic.

samo denver moze da ih izbaci i mozda klipersi ako budu zdravi.

Koji Klipersi, ovi koji se muče protiv treće postave Memfisa?

Da li je nekome jasno zašto Gilespi dobija minute nakon olstar vikenda?

Edited by reg
Posted

Voriorsi i Šarlot odigraše jedno od najgorih poluvremena koje sam gledao ove godine, 43-29, preko 20 izgubljenih lopti. Denver se poigrava sa Portlandom. Ostade na Minesoti i Baksima ovo veče/jutro.

Posted

Deluje da Denver ubacuje u treću. Protivnici su doduše bili u rikvercu, ali baš je dobra energija i ne troše se previše. Čudi me da KCPa ne zaleče kako treba, nego izlazi svaku drugu utakmicu. 

Kad Majk dominira, to je poezija na terenu.

Posted (edited)

Kakva bre enegija protiv ekipa koji su na dnu tabela. Oni moraju da poboljsaju skor protiv plej of protivnika, koji je poprilicno los ove sezone :unsure:

Edited by Micko8
Posted (edited)
8 hours ago, Zli Gli said:

onomad je luka uz malu pomoc saigraca izbacio sunse, koji su bili najbolji tim regularke i usli u finale konferencije

edit: ti mavsi su bili prilicno tanki gledano po dubini rostera, u odnosu na ove danas.

drugim recima, nikada ne treba potcenjivati tim koji ima doncica.

Edited by uini
  • +1 1
Posted

ja baš gledao po mrežama i u fazonu sam šta kenjate gde je jović

hvala

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...