Calavera Posted February 23 Posted February 23 (edited) @precog kako šta, pa reakcije s lica mesta Spoiler to je slika iz noći drafta, sećam se da sam onomad™ pomislio kako je ovo najdepresivniji izraz lica ikad za nekoga ko je upravo draftovan. edit: evo sad mi je i ovo objašnjenje završilo na novoj strani, tako da je fazon i zvanično propo Edited February 23 by Calavera 1 1
Hele Posted February 23 Posted February 23 4 minutes ago, precog said: sta je ovo? Zoom sastanak sa Zeljkom.
goofs Posted February 23 Posted February 23 Dalas deluje baš zajebano od trejda, jeste mali uzorak, ali prva su odbrana lige od tada. Ju ju ju
Zli Gli Posted February 23 Posted February 23 Ovo je valjda prvi put da su Doncic i Irving vezali 7 meceva zajedno u nizu i eto 7 pobeda, mada meni su i dalje samo prosecna ekipa, prvi krug plejofa i cao, eventualno drugi na neko ludilo ove dvojice ali teska prica
bradilko Posted February 23 Posted February 23 6 minutes ago, Zli Gli said: Ovo je valjda prvi put da su Doncic i Irving vezali 7 meceva zajedno u nizu i eto 7 pobeda, mada meni su i dalje samo prosecna ekipa, prvi krug plejofa i cao, eventualno drugi na neko ludilo ove dvojice ali teska prica izgleda da su kliknull irving, kid i doncic. samo denver moze da ih izbaci i mozda klipersi ako budu zdravi.
reg Posted February 24 Posted February 24 (edited) 5 hours ago, bradilko said: izgleda da su kliknull irving, kid i doncic. samo denver moze da ih izbaci i mozda klipersi ako budu zdravi. Koji Klipersi, ovi koji se muče protiv treće postave Memfisa? Da li je nekome jasno zašto Gilespi dobija minute nakon olstar vikenda? Edited February 24 by reg
reg Posted February 24 Posted February 24 Voriorsi i Šarlot odigraše jedno od najgorih poluvremena koje sam gledao ove godine, 43-29, preko 20 izgubljenih lopti. Denver se poigrava sa Portlandom. Ostade na Minesoti i Baksima ovo veče/jutro.
kralj Posted February 24 Posted February 24 Deluje da Denver ubacuje u treću. Protivnici su doduše bili u rikvercu, ali baš je dobra energija i ne troše se previše. Čudi me da KCPa ne zaleče kako treba, nego izlazi svaku drugu utakmicu. Kad Majk dominira, to je poezija na terenu.
Micko8 Posted February 24 Posted February 24 (edited) Kakva bre enegija protiv ekipa koji su na dnu tabela. Oni moraju da poboljsaju skor protiv plej of protivnika, koji je poprilicno los ove sezone Edited February 24 by Micko8
uini Posted February 24 Posted February 24 (edited) 8 hours ago, Zli Gli said: Ovo je valjda prvi put da su Doncic i Irving vezali 7 meceva zajedno u nizu i eto 7 pobeda, mada meni su i dalje samo prosecna ekipa, prvi krug plejofa i cao, eventualno drugi na neko ludilo ove dvojice ali teska prica onomad je luka uz malu pomoc saigraca izbacio sunse, koji su bili najbolji tim regularke i usli u finale konferencije edit: ti mavsi su bili prilicno tanki gledano po dubini rostera, u odnosu na ove danas. drugim recima, nikada ne treba potcenjivati tim koji ima doncica. Edited February 24 by uini 1
garmonbozia Posted February 24 Posted February 24 https://streamable.com/04ucf6 jović uleće na 00:43 1
Eleniko Posted February 24 Posted February 24 ja baš gledao po mrežama i u fazonu sam šta kenjate gde je jović hvala
Recommended Posts