Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, Micko8 said:

Lebron:fantom:

Nope, čak ni njemu. Ovo je neka nova dimenzije protekcije.

• +1 3
Posted

10 sekundi odavde sasvim dovoljno :D

• Haha 3
Posted

ASW valja ukinuti. Kompletno.

• +1 4
  • -1 1
Posted

Nisam nikad kukao na loše takmičenje u zakucavanju, i ne mukama ni sad, ali ovo je najgore takmičenje u zakucavanju od devedesetih. Možda i nije bilo tako grozno, ali ne znam kojom magijom su davali one ocene Jaylenu.

Posted (edited)

Jaylen Brown jeste bio bzvz Ali recimo ono poslednje kucanje Jacob Toppina je vrhunsko, I jako tesko za izvesti. Takmicenje u kucanju jebu tri stvari, prvo nekompetentan ziri (Koji je eto progurao Brauna u finale), drugo ovo vreme gde NBA igraci nisu vise najbolji kucaci pored onih zaludnih jutjubera I trece, sama zelja publike koja samo I jedino trazi nesto novo. (Ima jos nesto, umetnicki dojam al aj...)

Mislim, ovako na blic po secanju najteza I najbolje kucanja izvodio je Jason Richardson tamo pocetkom 2000ih Al zbog kombinacije niza faktora danas ga ne smatraju ni top 5

P.S. takmicenje 3 ki je bilo vrhunsko.

Edited by dillinger
Posted

Meni je LaVine vs Gordon bio mamojebačko takmičenje.

Možda i najbolje ikad.

Nije loše bilo prvo veče gde su bile i male čarke između igrača (Mathurin i Ivey) a i napetosti u duelu s Gligašima.

Posted
5 hours ago, Venom said:

Nisam nikad kukao na loše takmičenje u zakucavanju, i ne mukama ni sad, ali ovo je najgore takmičenje u zakucavanju od devedesetih. Možda i nije bilo tako grozno, ali ne znam kojom magijom su davali one ocene Jaylenu.

Jedne godine je Džon Vol pobedio zakucavši samo jednom u takmičenju. Nešto su drkali sa pravilila te godine, neke donacije, istok/zapad nešto, ali svejedno.

Prva i najlakša stvar koju mogu da urade je da rangiraju kucanja nakon što ih svako izvede, a ne nakon svakog pojedinačno, i da izbace metuzaleme iz žirija.

• +1 1
Posted

427998071_815730213931567_30292926436768

Koliko ih samo bole qrac...

• +1 1
  • Haha 5
Posted

Ne razumijem toliku gledanost all stara, ali dobro

• +1 2
Posted

Sećam se Olstara 1997, Džordan napravio tripldabl za 26 minuta (prvi u istoriji Olstara), ali je MVP bio Glen Rajs jer je sasuo 26 poena i jedno pet trojki. Bila i "frka" tada kako MJ nije MVP. 22:19 u faulovima za Istok :fantom: 

• +1 3
Posted
56 minutes ago, goofs said:

Sećam se Olstara 1997, Džordan napravio tripldabl za 26 minuta (prvi u istoriji Olstara), ali je MVP bio Glen Rajs jer je sasuo 26 poena i jedno pet trojki. Bila i "frka" tada kako MJ nije MVP. 22:19 u faulovima za Istok :fantom: 

Pamtim to kao da je bilo danas iako sam bio vrlo mlad... 

U stvari, Glen Rajs je oborio broj poena u jednoj četvrtini. I poslednja 2, 3 koša su mu svi dodavali, samo da bi oborio rekord a ja sam pizdeo jer sam naravno, opsednut Jordanom, hteo da on bude MVP, sećam se da sam i pustio koju suzu što je Jordan pokraden™. :D

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Ovo na repeat umesto bilo kog novijeg all stara.

• +1 3
Posted

Šta fali poslednjem Jordanovom, clutch preko Meriona u ogromnom luku 3, 4 sekunde pred kraj, a onda onaj glupavi faul jebenog Džermejna o Nila za dva Penala Brajanta pa u još 1 produžetak. 

• +1 2
Posted

Da, i taj oproštaj Džordana je bio odličan, svi su vukli da odnese pobedu, ali Kobi za inat nije dao. Plus naravno Peja.

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...