Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Meni je Tviter za NBA mimove, poneku vest i slično, a sve bitne stvari se kače na RealGM, plus ima dosta sjajnih diskusija, tako da mi je to glavno mesto za NBA.

Posted
11 minutes ago, freakns said:

uvatim podcast od Simmonsa, Lowea ili Hoop Collective.... e u playoffu krenem svasta da citam/slusam/pratim

Lowe je baš pao po kvalietu u poslednjih nekoliko godina. Tamo negde 2016. je bio na svom vrhuncu, dobre analize radije nego beskrajni espn gosti i dosadni igrači kojima se uvlači u dupe. Da ne pominjem First Take gostovanja, koja posle toga pljuje u podcastu. :D Kad vidim da mu gostuje Howard Beck ili Ramona, samo delete. Kapiram da 5 ili koliko miliona godišnje može svašta da kupi ali bilo koji od ovih Paul George-ovih podcasta sa Dreymondom i Steve Ballmerom je bolje od bilo čega što je Lowe snimio od početka pandemije. 

Posted

PG13 se stvarno dobro snasao u podcast-u. Volim da ga slusam, plus JJ Redick. DNVR tokom sezone dosta pratim, ali vec su mi postali ultra smorke.

• +1 2
Posted (edited)

… i to zadržali Middletona.

Edited by Amos
Posted

eto 2029-e dok trepneš

voleo bih čuti kako uopšte funkcioništu ti pregovori?

- dajte nam uz igrača i first round pick

- može

- cool

- ali iz 2029

- jel me jebeš brt

- jbg buraz, uzmi il ostavi

- aj dobro, bolje išta nego ništa. average tenure NBA gm-ova je 2-3 godine, uzeću taj pick pa neka ga naslednik mog naslednika troši uzdravlju i veselju.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Nurkić prvi centar Finiksa? Pa biće masakr ako nalete na Denver.

Posted

Tesko da moze biti gori od onoga sto je Ayton igrao u toj seriji.

• +1 2
Posted
5 minutes ago, omiljeni said:

eto 2029-e dok trepneš

Ta dva swapa i ako obrnu Jruea za korektnu cenu mogu da ovaj trejd ucine prihvatljivim. Zasad je ispod te linije.

Posted

Ko i zašto bi dao dobre pikove za Jrua? Možda ludi Hjuston i to je to. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...