Jump to content
IGNORED

NBA 23/24


Amos

Recommended Posts

10 minutes ago, uini said:

 

Odslušao ceo dok sam krečio po kući. Zanimljiviji mi je bio deo o Embiidu i Kavaiju. Što reče ntwadumela, ubedljivo najznačajnija utakmica danas.

  • +1 1
Link to comment

Mobli - drvo koje ne ume da ne napravi korake bilo da krene na ulaz, bilo tokom pivota. Usput kamenjar.

  • +1 2
Link to comment

Nekoliko odličnih poteza Embida ofanzivno i defanzivno, pa trojka Harta. 

Za Moblija se mislilo da je ogroman potencijal, kad ono, uglavnom se dešava da Klivlend bolje igra kada on ne igra, tipa kada je bio povređen ove sezone. Ima sreće Klivlend da su naleteli na ovoliko ofanzivno impotentnu ekipu u prvom kolu, plus prvi plej of iste. Mada, uzeće Orlando valjda makar jednu na srce.

Edited by ntwadumela
Link to comment

Kakva partija Harta, 19 poena u prvom poluvremenu (od ukupno 49 Niksa). Što reče neko, nikad nisu bili više simpatični nego sad.

  • +1 1
Link to comment

Mislim da ne postoji tim u NBA koji ne bi voleo da ima Harta u timu, kakva igračina. Čak i da je dao dva poena, toliko donosi energije, skokovi, odbrana, kad ima ovakav šut, to je samo šlag na torti. 

  • +1 2
Link to comment

Okrenuo Orlando - Klivlend dok je trajalo poluvreme u MSG. Na šta liči Ingls, jedva sam prepoznao čoveka, na prvi pogled sam pomislio da je neki matorac u dresu Orlanda ušao na teren i da će sudije prekinuti utakmicu. Naravno u odnosu na ostatak Orlanda igra kao Jokić lično, upravo je asistirao bez gledanja za ziver pod košem (3 as za 11 minuta). Treba im dobar plej veteran.

  • +1 1
Link to comment

Hartenštajnu dali na poluvremenu Embidov dres da onjuši i zareži. Uradio više za dva minuta nego za celo prvo poluvreme.

  • +1 1
Link to comment

Nekako smrdi da će Fila da vodi do pred kraj, a da Niksi uzimaju i ovu na energiju i srce, ali da vidimo, ima još da se igra.

Embid pre koji minut izvukao faul kojeg nije bilo jednostavnim bacanjem na parket nakon promašaja. 

  • Haha 1
Link to comment

Meni izgleda neverovatno da Niksi na energiju dobiju seriju protiv File koja ima bolje igrače.

 

Jel još neko video Starksa u kačketu kako oduševljeno ustaje sa stolice, ulazi u teren i tapše Harta nakon što je ovaj fauliran pod košem File?

Link to comment

Malo mi žao Embida, bukvalno je na 60%, ali kad mu vidim ovaj velikomučenički govor tela, antičkih junaka na umoru, bukvalno me zabole. 

Fali da u pauzama obuče majicu sa printom tipa "mnogo sam povređen".

 

Babo :ziga:

Edited by kralj
  • +1 3
Link to comment

Bogdanović! Još ga ostaviše potpuno samog drugi put iako je dao trojku.

 

Embiid očigledno nema snage za celu tekmu. Baš danas su pričali Simons i Rusilo da li bi imalo smisla da igra samo drugo poluvreme, meni zvučalo debilno, ali sad kad ga vidim kako gubi lopte...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...