Jump to content

Košarka u vrtlogu politike

Featured Replies

Plaćen porez i opet vam ne valja :fantom:

• Replies 4k
  • Views 194k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

prošli put je bio u pitanju pravilnik, grad “nagrađuje” igranje el, prsten u abi

izgleda nije menjan od prošle sezone

mene žulja koliko je fmp dobio isto od grada

On 12. 9. 2023. at 20:21, kud u maglu Simoviću said:

prošli put je bio u pitanju pravilnik, grad “nagrađuje” igranje el, prsten u abi

izgleda nije menjan od prošle sezone

mene žulja koliko je fmp dobio isto od grada

Sad će drug @MiddleClass da usllika pa da okači i za KKCZ...

On 13. 9. 2023. at 6:40, Eleniko said:

e pa tako, to je vec nešto drugo.

nisam ni očekivao drugačije, neće dr.čo propustiti da se omrsti na velikim utakmicama.

najslađa je para od pojednične prodaje.

7yyuqp.thumb.jpg.8816bd7fc4ef4b937cbc1ab7ec031090.jpg

Da li je moguće da postoji neko ko pravda ovo tovarenje para u KK Czv i Partizan? 

Prvo, ili su u pitanju državne pare ili prisilna privatna sponzorstva ili ugovori sa državnim firmama što je isto kao stavka jedan, drugo, ti tj taj koji trpa pare u oba kluba prvo ih trpa zbog sebe i svoje ekipe, političkih okolnosti i manipulacija, nekoliko EL utakmica nedeljno dva najpopularnija kluba i po koja pobeda su super dikoj da odvoji ljude od svih sranja koja nam se dešavaju svaki dan, a za sport, pogotovu npr za KK Partizan ga zabole, jer je naravno cigan ceo život, pa tu ima i rezultatsku satisfakciju. 

Da postoji neki sistematski motiv i te pare raspodeliti po celo savezu ili barem prvoj ligi, pomoći srediti infrastrukturu, sale, svlačionice, lopte, investirati u kao neku budućnost, subvencionisati deci koje nemaju para odlazak na kampove, i sl pa ajde. Ovo što rade je čisto izdrkavanje i to sa tuđim parama, jebe im se za sve.

On 13. 9. 2023. at 12:08, Mil@n said:

Da li je moguće da postoji neko ko pravda ovo tovarenje para u KK Czv i Partizan? 

Prvo, ili su u pitanju državne pare ili prisilna privatna sponzorstva ili ugovori sa državnim firmama što je isto kao stavka jedan, drugo, ti tj taj koji trpa pare u oba kluba prvo ih trpa zbog sebe i svoje ekipe, političkih okolnosti i manipulacija, nekoliko EL utakmica nedeljno dva najpopularnija kluba i po koja pobeda su super dikoj da odvoji ljude od svih sranja koja nam se dešavaju svaki dan, a za sport, pogotovu npr za KK Partizan ga zabole, jer je naravno cigan ceo život, pa tu ima i rezultatsku satisfakciju. 

Da postoji neki sistematski motiv i te pare raspodeliti po celo savezu ili barem prvoj ligi, pomoći srediti infrastrukturu, sale, svlačionice, lopte, investirati u kao neku budućnost, subvencionisati deci koje nemaju para odlazak na kampove, i sl pa ajde. Ovo što rade je čisto izdrkavanje i to sa tuđim parama, jebe im se za sve.

Ne da postoje oni koji pravdaju.

Postoje oni koji potpuno negiraju "tovarenje para".

I to nazivaju "aparthejd".

/mod edit/

To mi je tek neverovatno, taj nivo slepila i navijaštva. 

bez verbalnih gestova u pravcu forumskih ucesnika kao da su oni deo problema

On 13. 9. 2023. at 14:10, Mil@n said:

To mi je tek neverovatno, taj nivo slepila i navijaštva. 

svi vide sta hoce.

ja sam prvi protiv sipanja novca u blizance, ali ondak ukljucim TV i gledam EL... a ranije sam isao i da gledam(to jos za vreme Duleta). mozda sam licimur, ali jbg, volim basket, i dok je utakmica ne razmisljam o parama prosutim za razne Pantere, Leoparde i Gazele...

On 13. 9. 2023. at 15:30, Krošek said:

bez verbalnih gestova u pravcu forumskih ucesnika kao da su oni deo problema

Da li navijači odlazeći na stadione i u sale da gledaju te timove daju legitimitet tom vidu "poslovanja" i ponašaju se baš onako kako žele oni koji te pare uguravaju u klubove? Nebitno forumaši, bilo koji navijači?... 

@freakns ... i to je upravo ono što žele da postignu. Da sedneš, gledaš tekmu i uživaš i ne misliš ni o čemu drugom.

Edited by Mil@n

Navodno je stigao i na praksu u Megu...

I ja sam licemeran po tom pitanju, volim kosarku i prija mi da imamo Olimpijakos/Panatinaikos nivo u gradu konacno. Sebi pravdam da te pare svakako ne bi zavrsile u drustveno korisnoj svrsi, jer nismo Norveska. Znam da nije neko opravdanje, ali 15 min vrhunske klupske kosarke u mom zivotnom veku su sad i ko zna kad opet. Sve je sranje generalno, pa okrecem glavu na ovu stavku na listi stvari koje moraju da prestanu.

On 14. 9. 2023. at 17:55, *edited by mod said:

Navodno je stigao i na praksu u Megu...

Nisi siguran dal sme prezime? :fantom:

Finale će biti na Areni 7.

Edited by Milošica

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout