Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

Plaćen porez i opet vam ne valja :fantom:

• +1 1
Posted

prošli put je bio u pitanju pravilnik, grad “nagrađuje” igranje el, prsten u abi

izgleda nije menjan od prošle sezone

mene žulja koliko je fmp dobio isto od grada

Posted
10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

prošli put je bio u pitanju pravilnik, grad “nagrađuje” igranje el, prsten u abi

izgleda nije menjan od prošle sezone

mene žulja koliko je fmp dobio isto od grada

Sad će drug @MiddleClass da usllika pa da okači i za KKCZ...

Posted
1 hour ago, Eleniko said:

e pa tako, to je vec nešto drugo.

nisam ni očekivao drugačije, neće dr.čo propustiti da se omrsti na velikim utakmicama.

najslađa je para od pojednične prodaje.

7yyuqp.thumb.jpg.8816bd7fc4ef4b937cbc1ab7ec031090.jpg

• Haha 2
Posted

Da li je moguće da postoji neko ko pravda ovo tovarenje para u KK Czv i Partizan? 

Prvo, ili su u pitanju državne pare ili prisilna privatna sponzorstva ili ugovori sa državnim firmama što je isto kao stavka jedan, drugo, ti tj taj koji trpa pare u oba kluba prvo ih trpa zbog sebe i svoje ekipe, političkih okolnosti i manipulacija, nekoliko EL utakmica nedeljno dva najpopularnija kluba i po koja pobeda su super dikoj da odvoji ljude od svih sranja koja nam se dešavaju svaki dan, a za sport, pogotovu npr za KK Partizan ga zabole, jer je naravno cigan ceo život, pa tu ima i rezultatsku satisfakciju. 

Da postoji neki sistematski motiv i te pare raspodeliti po celo savezu ili barem prvoj ligi, pomoći srediti infrastrukturu, sale, svlačionice, lopte, investirati u kao neku budućnost, subvencionisati deci koje nemaju para odlazak na kampove, i sl pa ajde. Ovo što rade je čisto izdrkavanje i to sa tuđim parama, jebe im se za sve.

• +1 5
  • Hvala 2
Posted
3 hours ago, Mil@n said:

Da li je moguće da postoji neko ko pravda ovo tovarenje para u KK Czv i Partizan? 

Prvo, ili su u pitanju državne pare ili prisilna privatna sponzorstva ili ugovori sa državnim firmama što je isto kao stavka jedan, drugo, ti tj taj koji trpa pare u oba kluba prvo ih trpa zbog sebe i svoje ekipe, političkih okolnosti i manipulacija, nekoliko EL utakmica nedeljno dva najpopularnija kluba i po koja pobeda su super dikoj da odvoji ljude od svih sranja koja nam se dešavaju svaki dan, a za sport, pogotovu npr za KK Partizan ga zabole, jer je naravno cigan ceo život, pa tu ima i rezultatsku satisfakciju. 

Da postoji neki sistematski motiv i te pare raspodeliti po celo savezu ili barem prvoj ligi, pomoći srediti infrastrukturu, sale, svlačionice, lopte, investirati u kao neku budućnost, subvencionisati deci koje nemaju para odlazak na kampove, i sl pa ajde. Ovo što rade je čisto izdrkavanje i to sa tuđim parama, jebe im se za sve.

Ne da postoje oni koji pravdaju.

Postoje oni koji potpuno negiraju "tovarenje para".

I to nazivaju "aparthejd".

/mod edit/

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

To mi je tek neverovatno, taj nivo slepila i navijaštva. 

Posted

bez verbalnih gestova u pravcu forumskih ucesnika kao da su oni deo problema

Posted
2 hours ago, Mil@n said:

To mi je tek neverovatno, taj nivo slepila i navijaštva. 

svi vide sta hoce.

ja sam prvi protiv sipanja novca u blizance, ali ondak ukljucim TV i gledam EL... a ranije sam isao i da gledam(to jos za vreme Duleta). mozda sam licimur, ali jbg, volim basket, i dok je utakmica ne razmisljam o parama prosutim za razne Pantere, Leoparde i Gazele...

• +1 2
Posted (edited)
47 minutes ago, Krošek said:

bez verbalnih gestova u pravcu forumskih ucesnika kao da su oni deo problema

Da li navijači odlazeći na stadione i u sale da gledaju te timove daju legitimitet tom vidu "poslovanja" i ponašaju se baš onako kako žele oni koji te pare uguravaju u klubove? Nebitno forumaši, bilo koji navijači?... 

@freakns ... i to je upravo ono što žele da postignu. Da sedneš, gledaš tekmu i uživaš i ne misliš ni o čemu drugom.

Edited by Mil@n
Posted

Navodno je stigao i na praksu u Megu...

Posted

I ja sam licemeran po tom pitanju, volim kosarku i prija mi da imamo Olimpijakos/Panatinaikos nivo u gradu konacno. Sebi pravdam da te pare svakako ne bi zavrsile u drustveno korisnoj svrsi, jer nismo Norveska. Znam da nije neko opravdanje, ali 15 min vrhunske klupske kosarke u mom zivotnom veku su sad i ko zna kad opet. Sve je sranje generalno, pa okrecem glavu na ovu stavku na listi stvari koje moraju da prestanu.

Posted
19 minutes ago, *edited by mod said:

Navodno je stigao i na praksu u Megu...

Nisi siguran dal sme prezime? :fantom:

Posted (edited)

Finale će biti na Areni 7.

Edited by Milošica
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...