sigurnost Posted April 23 Posted April 23 4 hours ago, Filozof manijak said: To sigurnost A Gaja u 2 dana Informer i Ćirilica, pa ti vidi Filozofe!
booyaka Posted April 24 Posted April 24 Javlja se svedok saradnik https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/istina-je-mijailovic-je-pogazio-datu-rec-covicu/
smooth.Op Posted April 24 Posted April 24 Prestao sam da čitam kod Ja sam inicirao sastanak, ne mogu precizno da kažem kada, ali otprilike pre dve, tri godine, kod mene u kancelariji, u Areni. 3
booyaka Posted April 24 Posted April 24 Što si prestao da čitaš na tom mestu? To što ne može da se seti tačnog datuma ne znači da se nije desilo.
Hele Posted April 24 Posted April 24 On 19. 4. 2024. at 14:26, copkillah said: Nikad ga imena nisu opterećivala, pa smo tako igrali sa Ljetasom™ Kari je trenirao Stimca i sve vreme ga zvao Aleksandar 🤣🤣🤣 https://youtube.com/shorts/f8lJ6RjtLUA 2
MiddleClass Posted April 24 Posted April 24 Znaci pokusano je ozdravljenje odnosa Zvezde i Partizana, prestanak saopstenja i pravljenja gliba od srpske kosarke, pruzena je ruka i posle samo par dana Ostoja je pogazio datu rijec. Cisto da se ne zanosimo vise pricama - ko siri mrznju... 2 1 1 1
sigurnost Posted April 24 Posted April 24 Mesni odbor SNS Prislonica da se izjasni o napadu druga Gorana Grbovića na druga Ostoju Mijailovića.
kud u maglu Simoviću Posted April 24 Posted April 24 14 minutes ago, MiddleClass said: Cisto da se ne zanosimo vise pricama - ko siri mrznju... 2 1
copkillah Posted April 24 Posted April 24 42 minutes ago, Hele said: Kari je trenirao Stimca i sve vreme ga zvao Aleksandar 🤣🤣🤣 https://youtube.com/shorts/f8lJ6RjtLUA dobro nije Slavko 2
booyaka Posted April 24 Posted April 24 Uvek je Čović imao to zrnce pomiriteljstva iako je i on voleo da im ga zavuče, ali potrebno je i da druga strana pokaže dobru volju i džentlmenski odnos. Dobro aj, ovo poslednje je baš previše za očekivati. 1
ZokiAsov Posted April 24 Posted April 24 Oseca se veliko strahopostovanje gospodina Grbovica prema gospodinu Covicu
Tresko Posted April 24 Posted April 24 7 hours ago, ZokiAsov said: Oseca se veliko strahopostovanje gospodina Grbovica prema gospodinu Covicu Možda mu je švalerka.
Tresko Posted April 25 Posted April 25 Vidi ga "sačekajte četvrtu", bahaćenje: Quote Priveden Nebojša Ilić, pokušao da pobegne policiji u pijanom stanju Tim menadžer košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Ilić priveden je zbog vožnje u pijanom stanju. Njemu je nakon privođenja utvrđeno da ima 1,7 promila alkohola u krvi. Prema našim saznanjima on je pokušao da pobegne policiji. Njega su tom prilikom jurila dva automobila pripadnika MUP-a. Da li su morali Oskara da uznemiravaju u Njujorku.
Shaq Posted April 25 Posted April 25 bar nije ubio nikog i izvukao se sa tim, sto ne moze da se kaze da zeljka robiju obradovica.. 1 1
Popular Post Filozof manijak Posted April 25 Popular Post Posted April 25 2 minutes ago, Shaq said: bar nije ubio nikog i izvukao se sa tim, sto ne moze da se kaze da zeljka robiju obradovica.. Malo si kontradiktoran 10
Recommended Posts