Popular Post Filozof manijak Posted March 31 Popular Post Posted March 31 predivno veče, i u Podgorici i na forumu 1 9
sigurnost Posted March 31 Posted March 31 8 minutes ago, bradilko said: meni je uvek lakse kad ste vi u pitanju. Suze su OK! 2 1
Lord Stef Posted March 31 Posted March 31 17 minutes ago, Eleniko said: zna li se koja sledeća legenda hrvatskog športa dolazi u arenu i kojoj drugoj legendi kluba spremate doček kao milutinovu Hezonja akobogda 2 1
Filozof manijak Posted March 31 Posted March 31 uvaženi kolega Elejniko kad dođe na sportski deo foruma:
Lord Stef Posted March 31 Posted March 31 2 minutes ago, Eleniko said: znamo li kako se hezonja izražava o jokiću Ovo je sve sto sam uspeo da nadjem: Znate kako je to ovdje, evo ja se u potpunosti slažem s izjavom Nikole Jokića, fantastičan zaključak. I to je najveća istina. Ne voli se sport, samo pobjednici. 1
aram Posted March 31 Posted March 31 1 hour ago, Eleniko said: nađi slobodno, vadio si to iz konteksta i tada pa možeš i sada. napisao si doslovno ovo: "bezbol palice su odgovor na pevanje smajlija, lesora i ostalih, ponašanje trife" nema potrebe da se bilo šta vadi iz konteksta, dovoljno je jasno. zamolio sam te već jednom da ne idemo dalje, molim te ponovo. 3
SNARC Posted March 31 Posted March 31 (edited) 6 minutes ago, Filozof manijak said: uvaženi kolega Elejniko kad dođe na sportski deo foruma: Ostatak njegove ekipe Spoiler Edited March 31 by SNARC 4
BWA Posted March 31 Posted March 31 56 minutes ago, ZokiAsov said: Drim tim. Plus da se provuce i vujosevic kao kriminalac. Njega se sete svaki put kad zveknu rupurut Da...mutio sa slikama.
Nikodije Posted March 31 Posted March 31 Sad gledam SFRJ - SSSR iz Seula na SOS-u, Robija probija Sovjete kao šilo, deli lopte levo- desno. Jedan takav bi mu dobro danas došao. 1
booyaka Posted March 31 Posted March 31 3 minutes ago, BWA said: Da...mutio sa slikama. I sa provizijama od igračkih ugovora, sastančenja sa kriminalcima/vođama navijača...
copkillah Posted March 31 Posted March 31 27 minutes ago, garmonbozia said: ako budem imao ovoliko godina kao pojedini ovde i pisao takve stvari kao da imam 12 godina, dozvoljavam vam da izvršite eutanaziju @napadajti si advokat, daj da stavimo ovo na papir i da overimo kod notara koji li je vama kurac... To bi bio ogroman korak napred u odnosu na kmečanje o pOziVu nA uBiStVo
napadaj Posted March 31 Posted March 31 Da li ste bre vi realni i dali zaista diskutujete o tome da li je jebena mafijaška pudlica iz Železnika splačina od osobe ili ne? 2
MeanM@ Posted March 31 Posted March 31 8 minutes ago, Midgeta said: Rupurut Ja sam uvek bio fan Ranitidina. My weapon of choice. Ukinuse ga zlotvori. 1 1
Recommended Posts