hrkljush boys_2 Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 (edited) @sigurnost Upravo o tome pričamo i odmah uletje prvi... Upiš živi što bi babe rekle... Edited March 31, 2024 by hrkljush boys_2 1
sigurnost Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 1 minute ago, Milošica said: Koju predvodi Rade Zagorac. Ma nije baš dotle došlo. Molim Aprila da se uključi.
Eleniko Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 zna li se koja sledeća legenda hrvatskog športa dolazi u arenu i kojoj drugoj legendi kluba spremate doček kao milutinovu
*edited by mod Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 14 minutes ago, Eleniko said: bez veze je da se identifikuješ sa ekipom kod koje postoji jasno značenje zašto se koristi taj lepi nadimak i šta se time insinuira. imaš iznad par takvih postova. Ne vidim zašto je problem reći da je Ćoki nadimak koji se pominjao u istrazi ubistva Đinđića, da je opšte poznato da je taj nadimak povezan sa Čovićem, toliko da su ga Đinđićeva majka i sestra tužile jer su smatrale da je on Ćoki.
Eleniko Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 19 minutes ago, Milošica said: To mi je verovatno nešto iz prošlog života. ne nego zato što si retko normalan za ovo gde smo se okupili.
booyaka Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 (edited) 2 minutes ago, *edited by mod said: Ne vidim zašto je problem reći da je Ćoki nadimak koji se pominjao u istrazi ubistva Đinđića, da je opšte poznato da je taj nadimak povezan sa Čovićem, toliko da su ga Đinđićeva majka i sestra tužile jer su smatrale da je on Ćoki. Nije problem spomenuti, problem je to uzeti zdravo za gotovo. A porodica uvek može da bude izmanipulisana. Zato postoji pravni sistem. Edited March 31, 2024 by booyaka
Filozof manijak Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 2 minutes ago, Eleniko said: zna li se koja sledeća legenda hrvatskog športa dolazi u arenu i kojoj drugoj legendi kluba spremate doček kao milutinovu Dokle taj srpski nacionalizam i šovinizam. Zar ne vidiš dokle nas je to dovelo?
Eleniko Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 9 minutes ago, levi said: znači nije vređao nikoga sa foruma nego rulju sa tribine? molim te to nije rulja nego divno i staro i mlado, ljubitelji športa naučili smo tu lekciju da se u njih ne sme
bradilko Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 7 minutes ago, sigurnost said: Isplači se, biće ti lakše. meni je uvek lakse kad ste vi u pitanju.
bradilko Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 7 minutes ago, sigurnost said: Isplači se, biće ti lakše. meni je uvek lakse kad ste vi u pitanju.
garmonbozia Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 ako budem imao ovoliko godina kao pojedini ovde i pisao takve stvari kao da imam 12 godina, dozvoljavam vam da izvršite eutanaziju @napadajti si advokat, daj da stavimo ovo na papir i da overimo kod notara koji li je vama kurac... 1 3
booyaka Posted March 31, 2024 Posted March 31, 2024 Je li tebi uvek lakše kad smo mi u pitanju, ostao si nedorečen? 1
Recommended Posts