hrkljush boys_2 Posted March 31 Posted March 31 (edited) @sigurnost Upravo o tome pričamo i odmah uletje prvi... Upiš živi što bi babe rekle... Edited March 31 by hrkljush boys_2 1
sigurnost Posted March 31 Posted March 31 1 minute ago, Milošica said: Koju predvodi Rade Zagorac. Ma nije baš dotle došlo. Molim Aprila da se uključi.
Eleniko Posted March 31 Posted March 31 zna li se koja sledeća legenda hrvatskog športa dolazi u arenu i kojoj drugoj legendi kluba spremate doček kao milutinovu
*edited by mod Posted March 31 Posted March 31 14 minutes ago, Eleniko said: bez veze je da se identifikuješ sa ekipom kod koje postoji jasno značenje zašto se koristi taj lepi nadimak i šta se time insinuira. imaš iznad par takvih postova. Ne vidim zašto je problem reći da je Ćoki nadimak koji se pominjao u istrazi ubistva Đinđića, da je opšte poznato da je taj nadimak povezan sa Čovićem, toliko da su ga Đinđićeva majka i sestra tužile jer su smatrale da je on Ćoki.
Eleniko Posted March 31 Posted March 31 19 minutes ago, Milošica said: To mi je verovatno nešto iz prošlog života. ne nego zato što si retko normalan za ovo gde smo se okupili.
booyaka Posted March 31 Posted March 31 (edited) 2 minutes ago, *edited by mod said: Ne vidim zašto je problem reći da je Ćoki nadimak koji se pominjao u istrazi ubistva Đinđića, da je opšte poznato da je taj nadimak povezan sa Čovićem, toliko da su ga Đinđićeva majka i sestra tužile jer su smatrale da je on Ćoki. Nije problem spomenuti, problem je to uzeti zdravo za gotovo. A porodica uvek može da bude izmanipulisana. Zato postoji pravni sistem. Edited March 31 by booyaka
Filozof manijak Posted March 31 Posted March 31 2 minutes ago, Eleniko said: zna li se koja sledeća legenda hrvatskog športa dolazi u arenu i kojoj drugoj legendi kluba spremate doček kao milutinovu Dokle taj srpski nacionalizam i šovinizam. Zar ne vidiš dokle nas je to dovelo?
Eleniko Posted March 31 Posted March 31 9 minutes ago, levi said: znači nije vređao nikoga sa foruma nego rulju sa tribine? molim te to nije rulja nego divno i staro i mlado, ljubitelji športa naučili smo tu lekciju da se u njih ne sme
bradilko Posted March 31 Posted March 31 7 minutes ago, sigurnost said: Isplači se, biće ti lakše. meni je uvek lakse kad ste vi u pitanju.
bradilko Posted March 31 Posted March 31 7 minutes ago, sigurnost said: Isplači se, biće ti lakše. meni je uvek lakse kad ste vi u pitanju.
garmonbozia Posted March 31 Posted March 31 ako budem imao ovoliko godina kao pojedini ovde i pisao takve stvari kao da imam 12 godina, dozvoljavam vam da izvršite eutanaziju @napadajti si advokat, daj da stavimo ovo na papir i da overimo kod notara koji li je vama kurac... 1 3
booyaka Posted March 31 Posted March 31 Je li tebi uvek lakše kad smo mi u pitanju, ostao si nedorečen? 1
Recommended Posts