Eleniko Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 kako znate da je patrijarh. ozbiljno pitam pošto je trač da su ga cimali drugi popovi sa kojima je blizak. npronaj pop cigan iz prvog reda prošle godine i njegova ekipa. 1 6
Hele Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 Pogledajte izmedju popovih ruku, lik je uperio srednji prst ga igracima, a pop sprecava kletvu dignutim rukama i ne dozvoljava da takav paganluk dodje do terena. 6
kralj Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Makabi ipak na Kipru, dobili pozive od patrijarha, predsednika i Mirotića, pa odustali od Arene. 1 2
Tresko Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Koliko boli što Ostoja( i niko iz Partizana), neće da se valja u Čovićevom svinjcu. 1 1
adasevic Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 (edited) Od Vucicu Pederu do gospodina Ostoje koji nece da se valja u Covicevom svinjcu. Bas me razgali me kad jednom u par meseci pogledam nesto mimo 2 topika koja citam... pardon, boli me Edited October 9, 2023 by adasevic 4
*edited by mod Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Do pre dve sezone se svesrdno valjao. Od prošle je jasno, a za neke i bolno uočljivo da je doneta odluka da se Ćokijev svinjac maksimalno ignoriše (pri tom ne mislim samo na KLS) Istini za volju ne uspeva baš uvek, otme se limar pa odbrusi nešto tu i tamo ali srećom to se uglavnom dešava između sezona u opskurnim podkastima. Na kraju krajeva zato je prošle sezone i postavljen rekord po broju saopštenja i pisama sa malog Kalemegdana.
copkillah Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 12 minutes ago, *edited by mod said: Istini za volju ne uspeva baš uvek, otme se limar pa odbrusi nešto tu i tamo ali srećom to se uglavnom dešava između sezona u opskurnim podkastima. kao što vidiš, kao da im smeta to što je nama okej što se limar ne peca na udice onog gmaza, dosta čudno moram da priznam 1
MiddleClass Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 7 hours ago, kralj said: Makabi ipak na Kipru, dobili pozive od patrijarha, predsednika i Mirotića, pa odustali od Arene. Najjace sto im je Ostoja u sns maniru ponudio da igraju u BG iako KKP nema halu u vlasnistvu. Mozda je mislio na fiskulturnu salu osnovne škole u Prislonici
Tresko Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 1 hour ago, *edited by mod said: Do pre dve sezone se svesrdno valjao. Od prošle je jasno, a za neke i bolno uočljivo da je doneta odluka da se Ćokijev svinjac maksimalno ignoriše (pri tom ne mislim samo na KLS) Istini za volju ne uspeva baš uvek, otme se limar pa odbrusi nešto tu i tamo ali srećom to se uglavnom dešava između sezona u opskurnim podkastima. Na kraju krajeva zato je prošle sezone i postavljen rekord po broju saopštenja i pisama sa malog Kalemegdana. Vidiš kakav je to duševni bol, na svaku Ostojinu reč odmah se sjate ovi koji pate. 1
MiddleClass Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Jbt, koja panika na sns dvoru. Odvalio ih Makabi, a mi razbili Asvela i odmah se upumpava jos miliona u klub plus udarne tv pesnice drzave su tu da pripomognu u medijskom ratu... 1
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 brt mili to je vest od pre 12 dana, sa one skupštine na kojoj je ostoja objavio broj sezonskih, a ti se sprdao sa istim ne sme tako površno da se prati dešavanje u institucijitm 2
pantelia Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 9 minutes ago, MiddleClass said: Jbt, koja panika na sns dvoru. Odvalio ih Makabi, a mi razbili Asvela i odmah se upumpava jos miliona u klub plus udarne tv pesnice drzave su tu da pripomognu u medijskom ratu... uvek opozicija, uvek protiv sistema! 1
copkillah Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 On 5. 10. 2023. at 9:40, copkillah said: a dobro, kao da nismo znali da je patrijarh Vučićeva poslušna kučkica, sada znamo i da je kompleksaš mali offtopic, ali zvanična potvrda ahahaha 1
Recommended Posts