May 8, 20241 yr 5 hours ago, Jean-Luc Picard said: Zanimljivo pitanje je koga bi igrači i navijači Borusije želeli više u finalu. Real koji je objektivno jači, bolji i veći tim, ili Bajern koji im je generalno nemezis. Mislim da ih trenutno zabole, bitno im je da su u finalu, isto im se hvata, jer su autsajderi 1 hour ago, goofs said: Ja se pribojavam finala Dortmund - Bajern, neće na dobro da izađe, neki zemljotres, korona, vanzemaljci, nešto će prekinuti meč. S jedne strane Dortmund, sa druge Hari Kejn, evidentno je da tu niko ne može uzeti trofej. Dortmund bar ima neke trofeje u poslednjih 30 godina, za razliku od Kejna
May 8, 20241 yr Koliko cujem oko mene vecina navijaca BVB bi radije da se osvete Bajernu za izgubljeno finale 2013, nego finale protiv Reala...
May 8, 20241 yr To je sasvim logično i mislim da ima slabo veze sa osvetom, a više sa činjenicom da je Bajern, uprkos polufinalu, raspad ove godine, da su ih već pobedili jednom nedavno, a i da Real/Anćelotiju osvajanje ovoga ko dobar dan.
May 8, 20241 yr Francuzi su generalno jadni u ovom takmicenju, samo je Marsej osvojio jednom i to je to. Zapravo, fenomen je kako su izrasli u monstruma na reprezentativnom nivou prvo preko Zidanove generacije, pa onda ove sad, a da su u kurcu sa klupskim titulama u odnosu na Spaniju, Italiju, Nemacku i Englesku. Reci da je Francuska u "ligi petice" je kao onaj belac kome niko ne zna ime a isao je sa Dream Teamom u Barselonu, ili reci da je Pluton planeta.
May 8, 20241 yr 1 hour ago, assignment said: Koliko cujem oko mene vecina navijaca BVB bi radije da se osvete Bajernu za izgubljeno finale 2013, nego finale protiv Reala... 1 hour ago, goofs said: To je sasvim logično i mislim da ima slabo veze sa osvetom, a više sa činjenicom da je Bajern, uprkos polufinalu, raspad ove godine, da su ih već pobedili jednom nedavno, a i da Real/Anćelotiju osvajanje ovoga ko dobar dan. Treba takođe imati u vidu krucijalnu činjenicu da se tragični heroj Flopara povlači iz fudbala na kraju ove sezone, a da poraz u finalu 2013. nosi kao ožiljak i dan danas. Moraju scenaristi da urade nešto sa tim elementom zapleta, ne mogu tek tako da ga ostave da visi do kraja. Npr. na poluvremenu vodi Bajern 3-0, Terza ispizdi i da ostavku, iz lože skače Klopp, trči, cepa kravatu, otima nekom navijaču žuto-crni kačket, uleće u svlačionicu i održava jedan od svojih "kaniš li pobjediti" govora. Dortmund izjednačuje na 3-3, dobija na penale, igrači bacaju Kloppa uvis, Hummels i Reus ga ispuste, on razbije glavu i umre sa osmehom na bradatim usnama.
May 8, 20241 yr 1 hour ago, goofs said: To je sasvim logično i mislim da ima slabo veze sa osvetom, a više sa činjenicom da je Bajern, uprkos polufinalu, raspad ove godine, da su ih već pobedili jednom nedavno, a i da Real/Anćelotiju osvajanje ovoga ko dobar dan. Dok BVB jednostavno briljira…ne mogu ni u prva 4 da se ušunjaju. Skoro nisam bio ravnodušniji pre nekog polufinala.
May 8, 20241 yr 32 minutes ago, John Coltrane said: Dok BVB jednostavno briljira…ne mogu ni u prva 4 da se ušunjaju. Nebitno je kakvi su oni, traze svoju sansu u izboru/navijanju za slabijeg protivnika, a Bajern je svakako slabiji od Reala.
May 8, 20241 yr 17 minutes ago, goofs said: Nebitno je kakvi su oni, traze svoju sansu u izboru/navijanju za slabijeg protivnika, a Bajern je svakako slabiji od Reala. Mislim da bi i ovako usran Bajern, u 9 od 10 tekmi pobedio protiv BVB.
May 8, 20241 yr To sto je Borusija 5. u Bundes Ligi i igra finale, ne govori o "slabom timu" u finalu, nego o tome da je Bundes Liga nadjebala za koplje sve ostale lige ove sezone. Bukvalno su ono sto su bili Spanci ili Englezi kada su imali oba finalista u LS, bez obzira kako se ovo veceras zavrsi - Real je i Lajpciga jedva prosao, ko se seca Lajpcig je ima 20 i nesto suteva u Madridu i bilo je 1:1 na jedvite jade. Leverkuzen obara sve rekorde, i dosao skoro do finala Evropa Lige. Dominantna liga u svakom smislu, i vise nego 2013. godine. Sta su promenili ne znam, ali ocigledno da se fudbalska mapa malo promenila i centar pomerio u Nemacku.
May 8, 20241 yr 12 minutes ago, JohnnyD said: To sto je Borusija 5. u Bundes Ligi i igra finale, ne govori o "slabom timu" u finalu, nego o tome da je Bundes Liga nadjebala za koplje sve ostale lige ove sezone. Bukvalno su ono sto su bili Spanci ili Englezi kada su imali oba finalista u LS, bez obzira kako se ovo veceras zavrsi - Real je i Lajpciga jedva prosao, ko se seca Lajpcig je ima 20 i nesto suteva u Madridu i bilo je 1:1 na jedvite jade. Leverkuzen obara sve rekorde, i dosao skoro do finala Evropa Lige. Dominantna liga u svakom smislu, i vise nego 2013. godine. Sta su promenili ne znam, ali ocigledno da se fudbalska mapa malo promenila i centar pomerio u Nemacku. Možda fudbalske stručnjake treba pitati ko je 2005. bio peti u PL, a onda i ko je osvojio LŠ te godine
May 8, 20241 yr Velika sramota UEFA, menjali su pravila da bi ubacili te nesrećnike i sledeće sezone.
May 8, 20241 yr Prošle godine Calcio dokazao da je najjača liga u Evropi, ove godine Bundes. Šta nije jasno, raziđi se građanine