W.F.C. Posted May 7 Posted May 7 Ostaje Psg na dva polufinala mislim a Dortmund vec trece finale i jedna titula. Humelsovo drugo finale.
JohnnyD Posted May 7 Posted May 7 Grizao jeste PSG, ali uopste mi nije zao niti bih rekao da je slabija ekipa prosla - Dortmund je odigrao dozirano na pobedu, na kraju su imali srece ali je PSG stihijski napadao da da bar taj jedan gol. Dortmund je dosta slab sa centarforovima, da imaju nekog krstenog napadaca a ne tromog Fulkruga dali bi danas iz kontre jos 3 komada 1
copkillah Posted May 7 Posted May 7 Nisam baš za nemačko finale, ali Dortmund svakako ima veću šansu protiv Bajerna, plus niko normalan više ne želi Real u finalu.
MiddleClass Posted May 7 Posted May 7 E moj psg. Na Murinja si bio od klempavog, ali ti hoces Enrikea i ostale prevare... Svim srcem u finalu za Real / Bajern
copkillah Posted May 7 Posted May 7 1 minute ago, MiddleClass said: Svim srcem u finalu za Real / Bajern niko nije iznenađen ovim 1 1
John Coltrane Posted May 8 Posted May 8 Čestitke forumskim BVB-ovcima na plasmanu u finale! A Enrike bi mogao da se ošiša na ćelavo… 2
Jean-Luc Picard Posted May 8 Posted May 8 7 hours ago, copkillah said: Nisam baš za nemačko finale, ali Dortmund svakako ima veću šansu protiv Bajerna, plus niko normalan više ne želi Real u finalu. Zanimljivo pitanje je koga bi igrači i navijači Borusije želeli više u finalu. Real koji je objektivno jači, bolji i veći tim, ili Bajern koji im je generalno nemezis.
Shan Jan Posted May 8 Posted May 8 Ne pratim mnogo fudbal u poslednje vreme al dok u utakmici City - Real nisi imao sekund bez neke dobre akcije i sansi, da ne pricam o lepoti igre, ovde sam bukvalno zaspao na pola. PSG je delovao bas impotentno.
napadaj Posted May 8 Posted May 8 Ja zaspao na poluvremenu. Navijam za Dortmund do kraja, zbog Rojsa. 3
Mr.Mxyzptlk Posted May 8 Posted May 8 2 hours ago, Shan Jan said: Ne pratim mnogo fudbal u poslednje vreme al dok u utakmici City - Real nisi imao sekund bez neke dobre akcije i sansi, da ne pricam o lepoti igre, ovde sam bukvalno zaspao na pola. PSG je delovao bas impotentno. sta si ti gledao poslednjoh 15 minuta...
Popular Post goofs Posted May 8 Popular Post Posted May 8 Ja se pribojavam finala Dortmund - Bajern, neće na dobro da izađe, neki zemljotres, korona, vanzemaljci, nešto će prekinuti meč. S jedne strane Dortmund, sa druge Hari Kejn, evidentno je da tu niko ne može uzeti trofej. 10
Recommended Posts