WTID Posted April 17 Posted April 17 (edited) Morace jos 5 milijardi da se udje u EPL Edited April 17 by WTID 1 1
Frank Pembleton Posted April 17 Posted April 17 Kako je iskulirao golman reala kad je pročitao Silvu 1
napadaj Posted April 17 Posted April 17 Sad mogu da se koncentrišu na to da spreče zlo iz Liverpula da osvoji titulu. 2 1
goofs Posted April 17 Posted April 17 Mislim da ovime Englezi gube trku za peto mesto u LŠ dogodine, osim ako se Liverpul ne povampiri sutra. Žabar i Švabo 2
copkillah Posted April 17 Posted April 17 šteta što ćemo i dalje da gledamo ove madridske pacove, ali to je izgleda zapisano u kamenu 2
Baldrick S. Posted April 17 Posted April 17 Realova crna magija. Hajde da se javi neki dobrovoljac da prekrsim neko pravilo i da budem banovan jer sam navijao za Real. Unapred zahvalan. 1
Baldrick S. Posted April 17 Posted April 17 @copkillah Uspesno si izdejstovao vrlo kratak ban za vinija, ispostujem me, gresio sam i navijao sa za Real. 1
Fakundo Sava Posted April 17 Posted April 17 Modric klao jaganjce za nečastivog po onom kamenjaru Nema drugog objašnjenja
JohnnyD Posted April 17 Posted April 17 (edited) Celavi je sve isplanirao, osim sta da radi kad dodje loptom u realov sesnaesterac, a svih 20 igraca unutra. Edited April 17 by JohnnyD 1
kipo Posted April 17 Posted April 17 Bolje Real nego Siti, Ruxin da oproti. Najbolje bi bilo da su oba ispala. I PSG. Pa nek pobijedi najbolji. 5 1
copkillah Posted April 17 Posted April 17 Just now, Baldrick S. said: @copkillah Uspesno si izdejstovao vrlo kratak ban za vinija, ispostujem me, gresio sam i navijao sa za Real. iako si navijao za Real, možda da poželiš otvoreni prelom noge Vinisijusu ili tako nešto, kontam da bi mogao da popiješ makar jednodnevni
Baldrick S. Posted April 17 Posted April 17 3 minutes ago, copkillah said: iako si navijao za Real, možda da poželiš otvoreni prelom noge Vinisijusu ili tako nešto, kontam da bi mogao da popiješ makar jednodnevni pdf sport, pomenem vucica i valjda ce da me u skladu sa polemikom na moderaciji uklone i kao da me je 10 svestenika kadilo protivu realonavijanja. Jebes prelome, nije to kul.
Recommended Posts