Milošica Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 5 minutes ago, Midgeta said: Idemo Atletiko do titule Ide ta 18ica 1
MiddleClass Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Atletiko Psz je polufinale. Ko tu prodje osvaja 1
Lancia Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 6 minutes ago, MiddleClass said: Atletiko Psz je polufinale. Ko tu prodje osvaja Ja cak i Barsu ne bih otpisao, da su izvukli bilo koji klub od onih cetiri s druge strane, palo bi jedno razbijanje, ovako svasta moze da bude. 1
John Coltrane Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 6 hours ago, Nevernik said: Čolo u 1/2 Iako su ostalih 6 klubova super antipatični namestio žreb da ispadnu zanimljive tekme. Užas. Ne sećam se skoro da je bila 3 para u 1/4 iz katerogije "da mogu da ispadnu i jedni i drugi".
Weenie Pooh Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 55 minutes ago, John Coltrane said: Užas. Ne sećam se skoro da je bila 3 para u 1/4 iz katerogije "da mogu da ispadnu i jedni i drugi". Meni je tako skoro uvek kad ne igraju naši™
Mindaugas Žukauskas Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Jbg ovde su manje više ekipe koje redovito doguraju do ove faze. Biće da je do vas. Dodaj Liverpul umesto Dortmunda i imali bismo krem de la krem četvrtfinale. 4
Lancia Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jbg ovde su manje više ekipe koje redovito doguraju do ove faze. Biće da je do vas. Dodaj Liverpul umesto Dortmunda i imali bismo krem de la krem četvrtfinale. Slazem se, Atletiko bi vec bio u polufinalu
189- Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 25 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jbg ovde su manje više ekipe koje redovito doguraju do ove faze. Biće da je do vas. Dodaj Liverpul umesto Dortmunda i imali bismo krem de la krem četvrtfinale. +1 jos chelsea umesto arsenala. 1
Weenie Pooh Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Jbg ovde su manje više ekipe koje redovito doguraju do ove faze. Biće da je do vas. Dodaj Liverpul umesto Dortmunda i imali bismo krem de la krem četvrtfinale. Biće da si u pravu, kad bolje razmislim. Ja i kad igra LFC za sve ostale parove mislim "da mogu da ispadnu i jedni i drugi"
W.F.C. Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Nisu se skoro ovako izredjali stihovi medju 8, po trofejima fale Milan i Liverpul, ali eno ih u LE. Uglavnom osvajaci, finalisti plus Pariz (mozda i osvoji)... Ili dosadni Bajern ili opet Siti/Real.
Lena Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 1 hour ago, JohnnyD said: RTS i dalje nema prenos LS utorkom? Samo Arena? Samo Arena. 1
Mr.Mxyzptlk Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 navijacu za arsenal duzme. zbog onog decka sa foruma 1
Recommended Posts