Milošica Posted March 15 Posted March 15 5 minutes ago, Midgeta said: Idemo Atletiko do titule Ide ta 18ica 1
Lancia Posted March 15 Posted March 15 6 minutes ago, MiddleClass said: Atletiko Psz je polufinale. Ko tu prodje osvaja Ja cak i Barsu ne bih otpisao, da su izvukli bilo koji klub od onih cetiri s druge strane, palo bi jedno razbijanje, ovako svasta moze da bude. 1
John Coltrane Posted March 15 Posted March 15 6 hours ago, Nevernik said: Čolo u 1/2 Iako su ostalih 6 klubova super antipatični namestio žreb da ispadnu zanimljive tekme. Užas. Ne sećam se skoro da je bila 3 para u 1/4 iz katerogije "da mogu da ispadnu i jedni i drugi".
Weenie Pooh Posted March 15 Posted March 15 55 minutes ago, John Coltrane said: Užas. Ne sećam se skoro da je bila 3 para u 1/4 iz katerogije "da mogu da ispadnu i jedni i drugi". Meni je tako skoro uvek kad ne igraju naši™
Mindaugas Žukauskas Posted March 15 Posted March 15 Jbg ovde su manje više ekipe koje redovito doguraju do ove faze. Biće da je do vas. Dodaj Liverpul umesto Dortmunda i imali bismo krem de la krem četvrtfinale. 4
Lancia Posted March 15 Posted March 15 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jbg ovde su manje više ekipe koje redovito doguraju do ove faze. Biće da je do vas. Dodaj Liverpul umesto Dortmunda i imali bismo krem de la krem četvrtfinale. Slazem se, Atletiko bi vec bio u polufinalu
189- Posted March 15 Posted March 15 25 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jbg ovde su manje više ekipe koje redovito doguraju do ove faze. Biće da je do vas. Dodaj Liverpul umesto Dortmunda i imali bismo krem de la krem četvrtfinale. +1 jos chelsea umesto arsenala. 1
Weenie Pooh Posted March 15 Posted March 15 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Jbg ovde su manje više ekipe koje redovito doguraju do ove faze. Biće da je do vas. Dodaj Liverpul umesto Dortmunda i imali bismo krem de la krem četvrtfinale. Biće da si u pravu, kad bolje razmislim. Ja i kad igra LFC za sve ostale parove mislim "da mogu da ispadnu i jedni i drugi"
W.F.C. Posted March 15 Posted March 15 Nisu se skoro ovako izredjali stihovi medju 8, po trofejima fale Milan i Liverpul, ali eno ih u LE. Uglavnom osvajaci, finalisti plus Pariz (mozda i osvoji)... Ili dosadni Bajern ili opet Siti/Real.
Lena Posted April 9 Posted April 9 1 hour ago, JohnnyD said: RTS i dalje nema prenos LS utorkom? Samo Arena? Samo Arena. 1
Recommended Posts