johan nagel Posted March 17 Posted March 17 Ушао у -8 у последњем моменту да доведем Регељона, резултат 16-8 дакле васцелих 8 бодова од 11 играча, мастерклас.
cartman Posted March 17 Posted March 17 staro dobro pravilo da su najbolji rezultati kada se nista ne dira je i ovog puta bilo tacno plus mi ostao extra transfer za sledece kolo
pantelia Posted March 18 Posted March 18 On 17. 3. 2024. at 17:04, Lezilebovich said: Ova igra uvek zna kako da me iznervira ... na pocetku kola se pomirim da gubimm jer igraju 4 moja protiv 11 pantelijinih i na kraju cu izgleda izgubiti zbog jednog zutog kartona Luisa :( Ja se stvarno izvinjavam, dao sam sve od sebe da izgubim, ali kad hoce - hoce 1 1
Velocipede Posted March 19 Posted March 19 Završiću ovu sezonu regularno, odjavljujem se za sledeću...
Behemoth Posted March 29 Author Posted March 29 Ja sam nešto u gužvi poslednjih nedelja ni regularni fantazi nisam toliko pratio. Pročitao sam na brzinu o čemu se radi, deluje mi da je to pokušaj FPL-a da se malo smanji broj onih fantomskih timova koje ljudi prave samo za 1 kolo i pokušavaju da postignu najbolji rezultat da bi osvajali nedeljne nagrade. Mada mi deluje zanimljivo, i ako je bude sledeće sezone vrv ću je igrati
John Coltrane Posted April 3 Posted April 3 Evo ućiće Halanc (VC) sa klupe izgubiću od fenjeraša @Moća 1
Moća Posted April 3 Posted April 3 (edited) 2 hours ago, John Coltrane said: izgubiću od fenjeraša @Moća Tebra cele godine drzim fenjer i sad kad ga konacno prepustim drugom ti vredjas A cekaj sa tim porazom, znajuci mene Salah ima da se povredi na zagrevanju. Edited April 3 by Moća
John Coltrane Posted April 4 Posted April 4 Sarabia ti unosi 6 poena, plus Salahov (c) hettrik protiv onih mesara iz Šefilda. Čestitam na zasluźenoj pobedi i želim ti beg iz zone ispadanja
Moća Posted April 4 Posted April 4 2 hours ago, John Coltrane said: Sarabia ti unosi 6 poena, plus Salahov (c) hettrik protiv onih mesara iz Šefilda. Čestitam na zasluźenoj pobedi i želim ti beg iz zone ispadanja Kako da ne hettrik se bere na grani
John Coltrane Posted April 4 Posted April 4 2 hours ago, Moća said: Kako da ne hettrik se bere na grani Salah (c) protiv Šefilda vs Garnačo na Stamfordu. biraj dva put
Recommended Posts