levi Posted March 9 Posted March 9 gde se dede moj Solankeov gol? izbrisali mu gol, ostao samo promašen penal. moja sezona in nutshell
kalabaster Posted March 10 Posted March 10 imam -1 od sedmorice odigranih i kapiten... to je dobro, zar ne
Behemoth Posted March 10 Author Posted March 10 Katastrofalno kolo. Solanke kapiten, prvo promašen penal pa VAR poništio gol.
Weenie Pooh Posted March 12 Posted March 12 U prošlom sam izgubio od poslednjeplasiranog u Betonu, u ovom ću da izgubim od šesnaestoplasiranog u Betonu i to za poen, ulazi mu sa kraja klupe VVD sa 2 pts Za sledeće (falično) kolo ima da radi Free Hit, naštekaću se Brentfordovim, Forestovim, i Fulamovim vedetama pa šta mi Allah da.
levi Posted March 16 Posted March 16 može da se desi da na kraju imam više poena na klupi nego u igri pri tom na klupi nemam nikakvo ludilo 1
John Coltrane Posted March 17 Posted March 17 Posle tragedije sa 3x(C), u najavi propast hoš jednog “čipa” 3 1
Lezilebovich Posted March 17 Posted March 17 Ova igra uvek zna kako da me iznervira ... na pocetku kola se pomirim da gubimm jer igraju 4 moja protiv 11 pantelijinih i na kraju cu izgleda izgubiti zbog jednog zutog kartona Luisa :(
ubibobi Posted March 17 Posted March 17 (edited) Ali Martinez bonus 2 wtf, ajde ovi što tumače bps neka to objasne Ili na koju foru je Areola sa više odbrana ostao bez bonusa Edited March 17 by ubibobi
ubibobi Posted March 17 Posted March 17 (edited) 18 minutes ago, levi said: više učestvovao u igri, više pasova? Ali golmani su u odnosu na ostale pozicije već nagrađeni poenima na osnovu broja odbrana, kakvi crni pasovi još da im se računaju. Mislim, ne znam ni sam ali ako je tako mnogo je glupo Ovaj je imao jedan jedini zadatak da odbrani svoj gol i nije uspeo, uz to utisak nije popravio ni nekim antologijskim brojem odbrana a nagrađen je bonusom 2 Edited March 17 by ubibobi
levi Posted March 17 Posted March 17 pa dobro, učestvovanje golmana u buildup-u je bitno sad gledam, Martinez je imao 40 dodavanja, a u celom West Hamu najviše Paqeta 34 https://optaplayerstats.statsperform.com/en_GB/soccer/premier-league-2023-2024/1jt5mxgn4q5r6mknmlqv5qjh0/match/view/e492i1pn72mn2n3gdwwuwafpw/match-summary
ubibobi Posted March 17 Posted March 17 Znači računaju ipak da golmanska dodavanja imaju istu težinu ali pravo pitanje je kako su ujedno uspeli da minimalizuju Zaniolov gol ili Coufalovu i Diabijevu asist?
Recommended Posts