San Epifanio Posted February 28 Posted February 28 9 hours ago, Moća said: @San Epifanio Pretrgao si se sa nošenjem.
ubibobi Posted February 28 Posted February 28 Uskoro nećete morati da se prepucavate vas dvojica jer vezao sam čvrsto anker oko članaka da bih se usidrio na brod 1
Dziber Posted March 2 Posted March 2 sta ti ostalo od jokera ubibobi pucaj triple WC bust prejak sam dobijam 1
ubibobi Posted March 2 Posted March 2 Nemam triple, već sam izgubio kada sam ga aktivirao u duplom kolu i uz to sam još imao duple Jotu i Darvina u odnosu na protivnika (obojica se povrede simultano u prvom poluvremenu prve utakmice)...nakaradna sezona za mene svakako 1
Behemoth Posted March 2 Author Posted March 2 On 24. 2. 2024. at 11:43, MeanM@ said: Koga za kapitena? Hide contents Kod mene je Saka a Haland vajs. 1
Weenie Pooh Posted March 4 Posted March 4 Samo da prijavim da se surova dominacija Betonom nastavila tokom nepravednog ničim izazvanog bana, i dalje prvi, mislim da sam samo jedan poraz upisao u tom periodu. A sad kad sam se pohvalio, sutra mi ne gine poraz od dvadesetog na tabeli Ignacijusa Rajlija, vodim pet razlike i čekam još Salibu, a on Gabrijela i Baldocka (plus obojica Saku). 1
Azdaja Posted March 4 Posted March 4 Ja protivi čuvara tradicije, ne sme bukayo da dobije više od 7 poena. Ubilo bi moje ambicije za opstanak.
Weenie Pooh Posted March 4 Posted March 4 18 hours ago, Azdaja said: Ja protivi čuvara tradicije, ne sme bukayo da dobije više od 7 poena. Dobio je tačno 7, izvukao ga Arteta na poluvremenu inače bi bilo sigurno više. Mene zajebao proračun, nisam video da čoveku ulazi i Raya sa klupe, 6 poena taman da me prestigne Prvoplasirani ostavio 24 poena na klupi i uspeo da izgubi od poslednjeplasiranog, koji izgleda nije dirao tim mesecima (počinje mu odavno povređeni Mbuemo). Banujte me opet molim vas, da se vratim na winning ways! 2
Azdaja Posted March 5 Posted March 5 Apokalipso, dodjes mi čokoladicu što sam uspeo da skinem tradiciju sa #1 Jedva jebote. Hvala Arteti! 80-79 1
kalabaster Posted March 5 Posted March 5 (edited) skroz mi je promaklo to ... bravo! i hvala edit: Akopalipsa, molim lepo Edited March 5 by kalabaster 1
Recommended Posts