Jump to content

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Featured Replies

Koga za kapitena?

Spoiler

IMG_2678.thumb.png.cc6aa772d0d593c84b2bad5d88d3b63e.png

Haland trpa u pogrešnom takmičenju :lolol:

I KDB asistira u pogresnom takmicenju.

9 hours ago, Moća said:

Pretrgao si se sa nošenjem.

@San Epifanio

Stigle godine ne mogu dugo da nosim.

Uskoro nećete morati da se prepucavate vas dvojica jer vezao sam čvrsto anker oko članaka da bih se usidrio na brod :)

sta ti ostalo od jokera ubibobi :fantom: pucaj triple WC bust prejak sam dobijam

Nemam triple, već sam izgubio kada sam ga aktivirao u duplom kolu i uz to sam još imao duple Jotu i Darvina u odnosu na protivnika (obojica se povrede simultano u prvom poluvremenu prve utakmice)...nakaradna sezona za mene svakako :sad:

• Author
On 24. 2. 2024. at 11:43, MeanM@ said:

Koga za kapitena?

Hide contents

IMG_2678.thumb.png.cc6aa772d0d593c84b2bad5d88d3b63e.png

Kod mene je Saka a Haland vajs.

Samo da prijavim da se surova dominacija Betonom nastavila tokom nepravednog ničim izazvanog bana, i dalje prvi, mislim da sam samo jedan poraz upisao u tom periodu.

A sad kad sam se pohvalio, sutra mi ne gine poraz od dvadesetog na tabeli Ignacijusa Rajlija, vodim pet razlike i čekam još Salibu, a on Gabrijela i Baldocka (plus obojica Saku).

Ja protivi čuvara tradicije, ne sme bukayo da dobije više od 7 poena. Ubilo bi moje ambicije za opstanak. 

18 hours ago, Azdaja said:

Ja protivi čuvara tradicije, ne sme bukayo da dobije više od 7 poena. 

Dobio je tačno 7, izvukao ga Arteta na poluvremenu inače bi bilo sigurno više.

Mene zajebao proračun, nisam video da čoveku ulazi i Raya sa klupe, 6 poena taman da me prestigne :sad:

Prvoplasirani ostavio 24 poena na klupi i uspeo da izgubi od poslednjeplasiranog, koji izgleda nije dirao tim mesecima (počinje mu odavno povređeni Mbuemo).

Banujte me opet molim vas, da se vratim na winning ways!

Apokalipso, dodjes mi čokoladicu što sam uspeo da skinem tradiciju sa #1 :D :D

Jedva jebote. Hvala Arteti!

80-79

skroz mi je promaklo to ... bravo! i hvala :D

edit:

Akopalipsa, molim lepo :cool2:

Edited by kalabaster