Mindaugas Žukauskas Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Hajde da svi malo smirimo strasti i pazimo šta pišemo. Ok Ferel je isključen kao najbolji pojedinac, ali i Naneli je isključen u meču Evrolige zbog 2 nepostojeća lakta, kad je igrao kao popizdeo, pa nije prestala da se igra košarka zbog toga. Ne sude Beloševići, a sad ne valjaju ni Slovenci, ko će na kraju ostati da sudi ovaj cirkus? 3
Nikodije Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Hajde da svi malo smirimo strasti i pazimo šta pišemo. Ok Ferel je isključen kao najbolji pojedinac, ali i Naneli je isključen u meču Evrolige zbog 2 nepostojeća lakta, kad je igrao kao popizdeo, pa nije prestala da se igra košarka zbog toga. Ne sude Beloševići, a sad ne valjaju ni Slovenci, ko će na kraju ostati da sudi ovaj cirkus? Ne može niko da sudi, jer očigledno svaki sudija je deo nekog mafijaškog klana. I onda svakoj mafiji se dodeljuju njegove sudije na domaćem terenu. Tako je otkad su klubovi preuzeli rukovođenje ligom od Sidra. Jedino rešenje je da se u plej ofu angažuju strane sudije. 2
Mindaugas Žukauskas Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 A strane sudije jedva čekaju da im se balkanska rulja najebava majke i da im se unose krimosi u lice To im je ono, na bucket listi 2
Popular Post Jimmy Kowalski Posted May 10, 2024 Popular Post Posted May 10, 2024 1 minute ago, Nikodije said: Ne može niko da sudi, jer očigledno svaki sudija je deo nekog mafijaškog klana. I onda svakoj mafiji se dodeljuju njegove sudije na domaćem terenu. Tako je otkad su klubovi preuzeli rukovođenje ligom od Sidra. Jedino rešenje je da se u plej ofu angažuju strane sudije. Ja sam zato da se dodele sudije koje ce blago favorizovati gostujuci tim, tako vise necemo slusati price o domacinskom sudjenju. Evo neka se pocne vec od ovogodisnjeg finala.. 4 4 3
BWA Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 1 hour ago, SNARC said: Vrlo verovatna opcija. I hiljade ljudi koji opusteno slave ovo..oseticemo mi deblji kraj batine vrlo brzo Necemo 1 1
Ted Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 (edited) 12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Hajde da svi malo smirimo strasti i pazimo šta pišemo. Ok Ferel je isključen kao najbolji pojedinac, ali i Naneli je isključen u meču Evrolige zbog 2 nepostojeća lakta, kad je igrao kao popizdeo, pa nije prestala da se igra košarka zbog toga. Ne sude Beloševići, a sad ne valjaju ni Slovenci, ko će na kraju ostati da sudi ovaj cirkus? naravno da će se igrati košarka. ovde je samo pitanje koliko smisla ima da ja/mi dajemo dekor i nekakav legitimitet takvim "igrama" ovo postaje vrsta takmičenja u kojoj je najčasnije ne učestvovati na bilo koji način. gde je učestvovanje jednako saučeništvu niti želim da moj tim prolazi dalje tako što ga guraju sudije, niti nalazim utehu u tome što i neki drugi tim guraju sudije Srbija treba da se ugleda na Hrvatsku u pogledu odnosa prema velikim košarkaškim klubovima. kad nestane kinta i publika, razbežaće se i govnari zbog kojih nam je svima muka. pa onda može nešto da se gradi iznova, i da barem liči na sport i takmičenje Edited May 10, 2024 by Ted 1
weedman Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 12 minutes ago, uini said: ne znam kako ovo da ti saopstim, forum ne funkcionise tako sto skupljas potpise pa onda ponudis svoje misljenje. najpre si krenuo u neki spin feat teorija zavere, jer je kolega gore izneo misljenje da ste pogurani a sad si jednostavno gejackih manira, tako da, nisi najbolje krenuo ( : kad smo kod geackih manira, nemoj preskakati tarabu svaki put i govoriti komšiji sta i kako...ponavljam oni koji su bazdareni da prate samo sudjenje su po definiciji luzeri i uplasene sisice i sa takvima nema smislenog razgovora 3
BWA Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Dakle, ovaj tim određene probleme u glavi. Ne može se drugačije objasniti da od jednog protivnika prvo izgubiš a onda ga ugazis 40 razlike. Ja poštujem sve rivale pa čak i CZV ali smatram da protiv nas nemaju nikakve šanse. Preciznije, ukoliko ne osvojimo ABA, ja više neću pisati na ovoj temi.
Jimmy Kowalski Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 1 minute ago, Ted said: Srbija treba da se ugleda na Hrvatsku u pogledu odnosa prema velikim košarkaškim klubovima. kad nestane kinta i publika, razbežaće se i govnari zbog kojih nam je svima muka. pa onda može nešto da se gradi iznova, i da barem liči na sport i takmičenje Taman posla.. 1
uini Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 1 minute ago, weedman said: kad smo kod geackih manira, nemoj preskakati tarabu svaki put i govoriti komšiji sta i kako... nema nikakve tarabe da preskačem, uđem normalno i diskutujem tako da, ti imaš gejak-manire a i neke imaginarne tarabe, jok ja ( : 3
weedman Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 6 minutes ago, uini said: nema nikakve tarabe da preskačem, uđem normalno i diskutujem tako da, ti imaš gejak-manire a i neke imaginarne tarabe, jok ja ( : 1
SNARC Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 11 minutes ago, BWA said: Necemo Ako se bude ovako sudilo..na posteno necemo dobiti, na neposteno ne mozemo jerbo imamo domacinstvo manje..Ja i ne zelim da dobijamo neposteno ako smo vec spizdili tolike pare u tim.
ZokiAsov Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 36 minutes ago, BWA said: Dakle, ovaj tim određene probleme u glavi. Ne može se drugačije objasniti da od jednog protivnika prvo izgubiš a onda ga ugazis 40 razlike. Ja poštujem sve rivale pa čak i CZV ali smatram da protiv nas nemaju nikakve šanse. Preciznije, ukoliko ne osvojimo ABA, ja više neću pisati na ovoj temi. Zasto postujes czv? 4
ToniAdams Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 38 minutes ago, BWA said: Dakle, ovaj tim određene probleme u glavi. Ne može se drugačije objasniti da od jednog protivnika prvo izgubiš a onda ga ugazis 40 razlike. druže takva je cela sezona doslovce 2
copkillah Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Opet je nakot iz 21. bloka napadao ljude posle utakmice.
Recommended Posts