kud u maglu Simoviću Posted May 10, 2024 Author Posted May 10, 2024 4 minutes ago, Milošica said: To ti pričam. idiotsko pravilo al se svira
1n54jd3r Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 (edited) I ko samo procita rezultat bez da je gledao tekmu, rekao bi kakva dominacija partizana. A realnost je da Yogi nije iskljucen, verovatno bi nas izbacili u sred Beograda. Edited May 10, 2024 by 1n54jd3r 4
SNARC Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 1 minute ago, 1n54jd3r said: I ko samo procita rezultat bez da je gledao tekmu, rekao bi kakva dominacija partizana. A realnost je da Yogi nije iskljucen, verovatno bi nas izbacili u sred Beograda. Vrlo verovatna opcija. I hiljade ljudi koji opusteno slave ovo..oseticemo mi deblji kraj batine vrlo brzo 4
Lord Stef Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 (edited) 1 hour ago, Lord Stef said: Ako je Ferel dobio tehnicku, to bi trebalo da je iskljucujuca? @Shaq ne znam sta ti je bilo toliko smesno, takva su pravila kosarkaske igre jbg, nisam ih ja izmislio. Jogi Meda nije sebi smeo da dozvoli takvu gresku nakon sto je vec imao nesportsku. Ovu skolu je skupo platio, pametan je momak, izvuci ce pouke iz ovog. Edited May 10, 2024 by Lord Stef 1
weedman Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 9 minutes ago, Azdaja said: Pogurani, jebi ga.. nisam zadovoljan. nemas utisak da ovakvim netačnim konstrukcijama samo podstičeš ludačku atmosferu? 1 2 1
uini Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 5 minutes ago, weedman said: nemas utisak da ovakvim netačnim konstrukcijama samo podstičeš ludačku atmosferu? niti je konstrukcija, niti je netacna, sudjenje je bilo vise nego domacinsko, da ne kazem nesto teze ali nista to nije novo za partizan, zvezdu ili buducnost kada igraju doma 2 1 1
smooth.Op Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Aleksa, Smit, Naneli i Poni okrenuli utakmicu. Panter i Dožer ne mogu zajedno u petorci nikako. Dodaj im Kaminskog ili Bruna i to ni na šta ne liči. 4
weedman Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 14 minutes ago, uini said: niti je konstrukcija, niti je netacna, sudjenje je bilo vise nego domacinsko, da ne kazem nesto teze ali nista to nije novo za partizan, zvezdu ili buducnost kada igraju doma koga zabole sta ti misliš o sudjenju na partizanovih utakmicama? ako su navijači ćokijevog kluba istrenirani da jedino love sudijske greške jer se u košarku ne razumeju, to ne znači da svi ostali treba da učestvuju u njihovom ludilu 5 1
Ted Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 pored toga što će ovo biti jedna od jadnijih (verovatno najjadnija) sezona od kada pratim klub (u smislu cost-benefit), pored toga što je ovo tim sa kojim ne osećam ama baš nikakvu povezanost (realno, bilo mi je večeras sve jedno dal ćemo proći ili ispasti, a sad kad čitam kako smo prošli bilo bi bolje da nismo), ovo može da bude i sezona koju ću pamtiti kao onu nakon koje sam prestao da pratim domaću/regionalnu košarku (osim na nivou bazične informacije, kao što pratim fudbalsko prvenstvo Portugala ili Danske ili ligu šampiona u rukometu) nije da sam baš odlučio, ali jeste da sam vrlo, vrlo blizu. pri čemu odluka nema baš nikave veze sa time dal će kkp osvojiti ili neće abu. niti mi pada na pamet da pogledam i jedan sekund tog finala 2
uini Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 4 minutes ago, weedman said: koga zabole sta ti misliš o sudjenju na partizanovih utakmicama? ne znam kako ovo da ti saopstim, forum ne funkcionise tako sto skupljas potpise pa onda ponudis svoje misljenje. najpre si krenuo u neki spin feat teorija zavere, jer je kolega gore izneo misljenje da ste pogurani a sad si jednostavno gejackih manira, tako da, nisi najbolje krenuo ( : 2 1
cartman Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 1 minute ago, Ted said: pored toga što će ovo biti jedna od jadnijih (verovatno najjadnija) sezona od kada pratim klub (u smislu cost-benefit), pored toga što je ovo tim sa kojim ne osećam ama baš nikakvu povezanost (realno, bilo mi je večeras sve jedno dal ćemo proći ili ispasti, a sad kad čitam kako smo prošli bilo bi bolje da nismo), ovo može da bude i sezona koju ću pamtiti kao onu nakon koje sam prestao da pratim domaću/regionalnu košarku (osim na nivou bazične informacije, kao što pratim fudbalsko prvenstvo Portugala ili Danske ili ligu šampiona u rukometu) nije da sam baš odlučio, ali jeste da sam vrlo, vrlo blizu. pri čemu odluka nema baš nikave veze sa time dal će kkp osvojiti ili neće abu. niti mi pada na pamet da pogledam i jedan sekund tog finala To je to... Titula je odbranjena! 9
Recommended Posts