uini Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 9 minutes ago, *edited by mod said: Nema nerviranja. I to je vest skroz ok za preneti i diskutovati. Ono sto je glupo je deo "Vi Grobari bi ga dizali u nebesa da je rekao da Ćoki laže." Nit je rekao to, a odavno nije baš cenjen pa većinu generalno zabole za njegovo mišljenje i smatranje na bilo koju temu. nisam napisao da biste ga dizali u nebesa ali ne mogu da zamislim kako je u switching places scenariju, gde je chovke na mestu ostoje, komentar, kojs pizda grbovic ( :
copkillah Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 3 minutes ago, booyaka said: Svakom ćokiljubivom čoveku jeste.
booyaka Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 Sad sam još ubeđeniji da su ova dvojica pričala istinu, to je taj prepoznatljiv mindset. 1
Djuro Posted April 25, 2024 Posted April 25, 2024 Da li neko zna/pretpostavlja za koliko igra Andjusic? koliko je verovatno da ce ostati?
Vasilij Zajcev Posted April 25, 2024 Posted April 25, 2024 (edited) Ne znam, pretpostavljam: 600k u ovoj, tj. drugoj godini ugovora. Iz Monaka u "prajmu", u ranom letu, sumnjam da je došao ispod pola milke i to da bude backup igrač glavnom skoreru. Minimum, može da bude samo više. Ako je Vanja dogovoren sumnjam da će ostati. Prevelika je kesa čak i za najgoru odbranu EL, a za to ne može da ponudi adekvatan ofanzivni doprinos. A i njegovu "ja imam još jednu godinu ugovora, all good, ne znam što me to pitate" je preuzeo Kapiten. Mislim da će Đuša ponuditi svoje usluge nekom klubu iz regiona.. Edited April 25, 2024 by Vasilij Zajcev 1
lord_s Posted April 25, 2024 Posted April 25, 2024 (edited) Puno nesto posla veceras, ne znam gde udaram pa sam odlucio da prodjem kroz saved videos na jutjub akauntu i zakucam na ovom Neverovatno je kakvo je to samoubistvo bilo u toj drugoj utakmici u Madridu, tek sad boli 'sta bi bilo'... Edit - pod samoubojstvom podrazumevam sled okolnosti koji se odvio da ostanemo bez 3 najraspolozenija igraca u izuzetnoj formi, za g3, a onda i g4 u Beogradu. Edited April 25, 2024 by lord_s 1 1
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2024 Author Posted April 25, 2024 1 hour ago, MiddleClass said: 🦆📐 business as usual
Filozof manijak Posted April 25, 2024 Posted April 25, 2024 Meni ovo ima duha Zna i Middle da ubode ponekad 3
kud u maglu Simoviću Posted April 25, 2024 Author Posted April 25, 2024 8 minutes ago, Filozof manijak said: Meni ovo ima duha Zna i Middle da ubode ponekad
Ted Posted April 26, 2024 Posted April 26, 2024 oćemo li dovesti Nenada Dimitrijevića......ili je pitanje pleja rešeno/prevaziđeno (igra bilo ko, svako, niko)
Recommended Posts