Tresko Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koji li je nick grboviću? I nama je degutantan i smeta nam ovaj govnar. Kako bi on rekao, nek ide i bude direktor neke hale u Bogutovcu. 5
kud u maglu Simoviću Posted March 30, 2024 Author Posted March 30, 2024 anđus on bukvalno definicija klošara anđus of 3
sigurnost Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 Goran Grbović direktor Arene i besplatno korišćenje Arene za Partizan idu u paketu.
Jimmy Kowalski Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 Nije besplatno, Arena nam placa da je koristimo.. 6 2
Tresko Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 I pritom ne damo čoviću da koristi pola termina u maloj hali za treninge.
levi Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 najjači momenat ipak da je Partizan uložio velika sredstva u renoviranje Arene. verovatno iz sopstvenih prihoda 3
SNARC Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 Montirali smo solarne panele na Arenu..i od te struje pravimo bitkoine i deo prodajemo srpskom pucanstvu..odatle uvecani racuni za struju i dolazak Mirotica. 3 1
Tresko Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 I zato ne damo polovinu termina za trening čoviću. Jer tako smo u mogućnosti.
Milošica Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 (edited) 1 hour ago, levi said: najjači momenat ipak da je Partizan uložio velika sredstva u renoviranje Arene. verovatno iz sopstvenih prihoda Levi, pa ti si u onom našem društvu vs gospa buba? Edited March 30, 2024 by Milošica
smooth.Op Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 (edited) 4 hours ago, sigurnost said: Goran Grbović direktor Arene i besplatno korišćenje Arene za Partizan idu u paketu. Bukvalno se lik ne pita ništa. Svi poslovi idu preko Kijanovića. Da se pita ne bi lajao po medijima, nego bi završio nešto. Ali ne za kkp. Edited March 30, 2024 by smooth.Op
Lezilebovich Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 A kao sto znamo Kijanovic je napustio Partizan jer Andrej nije mogao vise da trpi uvrede
Jimmy Kowalski Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 (edited) Kukoč otkriva da postoji tajna veza sa crno-belima. - Mogao sam da budem igrač Partizana – kaže član Kuće slavnih NBA: - Tačnije, mogli smo Dino Rađa i ja da budemo igrači Partizana. Moglo je da se desi, ali nije. Kad se već pomenuli, red je i da otkrijete tajnu do kraja. - Ne znam koliko je to zaista tajna. Dok smo Rađa i ja bili u Puli na pripremama reprezentacije došao nam je Dragan Kićanović i predložio da pređemo u Partizan. Kića je tada bio direktor kluba, a nas dvojica igrači Jugoplastike koja nam još nije nudila ugovor. Lepo nas je nagovarao, rekao da je sve pripremljeno, da će sve biti brzo završeno. Onda smo nas dvojica zvali kućama i rekli roditeljima da imamo ponude za prelazak u Partizan. Ja sam rekao da hoću da idem. Onda su naši roditelji zvali ljude iz Jugoplastike, a oni čim su čuli šta se dešava zvali su nas i rekli da se vratimo u sobu, zaključamo i da ne izlazimo dok oni ne dođu. Tako smo i uradili. Zaključali smo se u sobi i ostali igrači Jugoplastike. Edited March 30, 2024 by Jimmy Kowalski 7
copkillah Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 +1 inače se ne bi desio Istanbul kako se desio 1
Recommended Posts