nenad Posted May 20 Posted May 20 1 hour ago, garmonbozia said: Da imam dostojanstva ne bih navijao za večite ovo treba da stoji pinovano na svim blizanackim topicima. 3 1
Eleniko Posted May 20 Posted May 20 Totalno smo se propederisali na proslavi Jel smemo malo oduška da damo da ovo sveto mesto opet zaliči na sebe Spoiler 2
sigurnost Posted May 20 Posted May 20 33 minutes ago, nenad said: ovo treba da stoji pinovano na svim blizanackim topicima. Samo za vas koji ste počeli da navijati posle 1990.
nenad Posted May 20 Posted May 20 Just now, sigurnost said: Samo za vas koji ste počeli da navijati posle 1990. brt, u tu kategoriju od aktivnih forumasa spada samo milosica, 2 2
sigurnost Posted May 20 Posted May 20 2 minutes ago, nenad said: brt, u tu kategoriju od aktivnih forumasa spada samo milosica, Onda ništa.
Shaq Posted May 20 Posted May 20 nama bi za plasman u top8 u el, na ovaj skrndelj od tima, trebao evans, odzelej, kalinic i porier.. evans ce najverovatnije u oly, odzelej produzio sa valensijom, porier sigurno nece kod nas, za kalinica isto nisam siguran da mu se vraca ovde, tako da ono, okrecemo se obavezama u evrokupu..
Defunctus Posted May 20 Posted May 20 Probrace vec nesto Dozet i Covke sa kraja klupe Bajerna i Asvela.
kralj Posted May 20 Posted May 20 Juče me drugar zove u Avalicu uveče, kaže zažaliću ako ne dođem, a ja morao sa nekim umetnicima da mlatim praznu slamu. Tek sad vidim šta je bilo u Avalici. Bratina! 2
Valk Posted May 20 Posted May 20 47 minutes ago, kralj said: Juče me drugar zove u Avalicu uveče, kaže zažaliću ako ne dođem, a ja morao sa nekim umetnicima da mlatim praznu slamu. Tek sad vidim šta je bilo u Avalici. Bratina! Nije ti bio jasan hint? AVALICA - ABALICA - ABALIGA 🥂 1 2
MeanM@ Posted May 20 Posted May 20 3 hours ago, Defunctus said: Kapiten koji pokusava da ga zaustavi da se ne blamira Kakvo blamiranje, covek dominira. Evropo nastavi da treniras 2
Recommended Posts