Dankan Ajdaho Posted May 20 Posted May 20 Ima li neko ideju u kakvom je zdravstvenom stanju Tompkins, da li su povrede potpuno sanirane? Ako je u potpunosti zdrav, uopšte ne treba razmišljati dalje što se tiče mogućnosti produženja saradnje. 3 2
Valk Posted May 20 Posted May 20 11 hours ago, levi said: sad tek vidim Drčela sa ekipom, Čović nije ni bio na utakmici Jbt, ovaj Neša Ilić je hodajuća sramota Žao mi Nemanje, isplaka se sit. 2 1 1
Ros Posted May 20 Author Posted May 20 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ima li neko ideju u kakvom je zdravstvenom stanju Tompkins, da li su povrede potpuno sanirane? Ako je u potpunosti zdrav, uopšte ne treba razmišljati dalje što se tiče mogućnosti produženja saradnje. on sam je vec rekao da hoce da ostane jer mu se sve dopada 1 1
Defunctus Posted May 20 Posted May 20 5 minutes ago, Ros said: samo sa mene i mog grckog brata @Eleniko Sfero rodjen u Solunu, deluje da mu je malo neprijatno glumiti navijaca Olimpijakosa u trenucima kad ne radi u klubu.
napadaj Posted May 20 Posted May 20 57 minutes ago, Dankan Ajdaho said: a što se navijača Partizana tiče, plašim se da će se ova velika ljubav na kraju završti na sličan način kao ona sa Duškom Vujoševićem. Teranjem od strane vrha države? 1 1
sigurnost Posted May 20 Posted May 20 49 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kako je onda Trinkijeri dobio više od pola tog budžeta u EC? To je ~ 10 milki razlike.
Dankan Ajdaho Posted May 20 Posted May 20 7 minutes ago, napadaj said: Teranjem od strane vrha države? Tužbama do zadnje žute banke. 1 1
Mil@n Posted May 20 Posted May 20 10 minutes ago, Valkyrie said: Žao mi Nemanje, isplaka se sit. Pa plače od sreće čovek, očigledno mu je stalo dosta, dakle samo plus za njega. ❤️ Što se tiče Žoca, Laki previđa malu "sitnicu", da ih je isti dogurao na fucking Final Four u drugoj sezoni u klubu, iz koga ih je vratio Punter svojom glupošću. Pa mu posle ne daj novi ugovor, naravno da hoćeš. Svi znamo da zna da bude grub prema igračima nekad, strog, ako, moram da pogađam, možda ova grupa nije u stanju da to prati, a i neki igrači su mnogo lošiji nego prošle godine, pre svih Punter, a rekao bih i Ledej. Njegove krivice naravno da ima, ali nije baš da bih slavio njegov ostanak. Ceo taj njihov babl je zasnovan na njemu a i budžet, to Laki jeste u pravu, da on ode, mislim da bi ih to samo oslabilo na svim poljima. 2
Marco Cake Posted May 20 Posted May 20 2 hours ago, uini said: ne slažemo se, šta da se radi. znam samo šta bi se pisalo da je izveo nunnallyja ali okej Cuj sta bi se pisalo 🤣😅😅 ko? Polusvet? Ajte molim vas, davno pisem i pricam da izmedju navijaca Zvezde i glasaca sns sekte nema razlike. 🤣 Stef se izblamirao za ceo zivot..jos jedna pudlica od pudlice..polusvet. 2
napadaj Posted May 20 Posted May 20 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Tužbama do zadnje žute banke. Samo neka tuži današnji Partizan.
Popular Post uini Posted May 20 Popular Post Posted May 20 (jeb'o vas željko; kao što on ne ume da pruži ruku kada gubi, tako ni mi ne umemo da se radujemo pobedi, koja nije bilo kakva, već clean sweep, za koji se ne sećam da smo imali protiv partizana kada su tu negde ekipe) random crtice iz finalne serije - deda je opet pospremio ledeya. neko će reći da leday igra loš drugi deo sezone i biće u pravu, međutim, deda ga je pakovao i kada je partizan igrao dobro,kada je leday bio najbolji igrač na terenu i slično. mnogo mi je smetala pljuvačina ka dedi tokom sezone, kao da je on kriv što je prihvatio ugovor a usput ostavljen na vetrometini PF pozicije od strane menadžmenta. to je makar za plejof opravljeno sa dovođenjem thompkinsa, pa se iskreno nadam da postoji neki obostrani plan da trey bude tu i naredne sezone. nije on toliko mator a biće potpuno fit plus bi prošao pripreme. thompkins-deda-neki talentovan PF da se kali i uskoči kad zatreba, je ono što nam je trebalo na poziciji u euroleague. nisam fan yaga, pre svega jer osim srčanosti i rangea, tj šuta za tri, nema praktično ništa ali mad respect za to kako je odigrao drugu polovinu sezone, feat finale priznajem da sam od teokratije očekivao više u finalu ali je sasvim dovoljno što je odvalio drugo poluvreme druge tekme a ostalo vodio taman da se ne pogubimo. isto važi i za rokasa - očekivao sam više u smislu poena ali dečko igra i pametno i požrtvovano i disciplinovano, nadam se da će i on i bolomboy ostati (boki je valjda već potpisao) sfairopoulos je doživljavan kao nemač pojma koji klima glavom, tako da mi je za njega drago skoro kao za teokratiju. ima tu još trista stvari ali ove su mi, što kažu, top of mind. 9 2
sigurnost Posted May 20 Posted May 20 31 minutes ago, Valkyrie said: Jbt, ovaj Neša Ilić je hodajuća sramota Žao mi Nemanje, isplaka se sit. Zašto ti je od toliko sramota u klubu baš Neša "hodajuća".
Shaq Posted May 20 Posted May 20 hoce se otrezniti nasi do petka, da nas fmp ne zakolje na spavanju? 1
sigurnost Posted May 20 Posted May 20 12 minutes ago, Shaq said: hoce se otrezniti nasi do petka, da nas fmp ne zakolje na spavanju? Ne igra se na jednu dobijenu.
Recommended Posts