Popular Post Shaq Posted May 19 Popular Post Posted May 19 jos zvezdine dece koja nisu zaboravila gde su stvoreni.. 10 1 2 1
Popular Post Hroničar Posted May 19 Popular Post Posted May 19 (edited) Kada nekoga dobijes 6 puta zaredom, posle ko zna koliko godina prvi put kao gost dobijes, pri tom domacin povede jednom na utakmici, onda to govori nesto. Umesto da veliki Srbin cestita na pobedi, da se okrene samokritici i da vidi zasto mu se tim raspao, zasto je ogroman animozitet izmedju stranaca i domacih igraca, zasto prica da je Jaramaz "povredjen" kad decko uopste nije povredjen, nego ce biti da je nesto drugo po sredi, on se potrudio jos jednom da pokaze da je los covek... Cuj, oni su bili 11, mi 16 u Evroligi, pa valjda to govori nesto, samo ne znam sta...Sta bi trebalo da kaze Baskonija koja je zavrsila sedma na tabeli Evrolige, pa nije usla u plej of domaceg prvenstva!? Covek je toliko ocajan da lupa gluposti koje veze sa mozgom nemaju. Edited May 19 by Hroničar 13 1
Shaq Posted May 19 Posted May 19 fun fact jedini trener zvezde sa kojim rumeni ima pozitivan skor kao trener partizana je dulo vujosevic. Vujosevic - Obradovic 0:5 Sfero-Obradovic 6:2 Lucic - Obradovic 6:3 Radonjic - Obradovic 5:3 Ivanovic - Obradovic 5:5 3
Shaq Posted May 19 Posted May 19 broj indexnih poena kroz sve tri utakmice.. prva utakmica czv 96:70 kkp druga utakmica czv 86:63 kkp treca utakmica czv 103:70 kkp 2
Popular Post Heaviside Posted May 19 Popular Post Posted May 19 Bravo Sfero! Odbrana koju je spremio jeste bila ključ, ali je i napad namestio vrhunski, tačno onako kako je trebalo za ovu seriju. Možda 10 minuta ukupno u celoj seriji nije izgledalo da Zvezda kontroliše igru. Kako se Partizan adaptira tako stiže spremljen odgovor iz rukava i za dva minuta je opet sve pod kontrolom. Sve to bez da je ijedan igrač odigrao vrhunsku seriju, čak ni utakmicu. Nedović je imao jedno vrhunsko poluvreme i to je to. Nije nas ni šut srao, nije ni Teo imao previše njegovih magičnih momenata, ma ništa na individualnom nivou nije bilo posebno, ništa što bi donelo prevagu…baš lekcija na timskom nivou. Robijine konfe posle gubitka trofeja su mi kao navijaču ekipe od koje ih gubi čak i simpa, nemam ništa protiv da se blamira u sumrak karijere ako mu je to gas. Voleo bih da znam da li je svestan koliko njegove reči rezonuju među grobarima i da u stvari tako žestoko pojačava netrpeljivost. Voleo bih i da znam da li iskreno veruje da je izgubio šest puta za redom zbog sudija ili svesno skida odgovornost sa sebe i svojih igrača tako što apostrofira sudije kao razlog tih poraza. Opet je bio krajnje nekorektan prema sudijama koje su kup sudile vrlo dobro tako što je to nazvao cirkusom. Sramotan je učinak Pantera i Kaminskog, dvojice najplaćenijih igrača. Sa njima na maksimumu bi nas dobili i pored odličnog posla našeg trenera i prednosti domaćeg terena. Pojma nemam koji su razlozi, da li je do njih ili do Obradovića, ali neko tu mora da leti, a Obradović je produžio ugovor. Moraće da se čisti dobar deo rostera i da se opet priča o strpljenju za novi tim. Nama treba 5-6 novih igrača, na svakoj poziciji po jedan i još nešto u zavisnosti od odlazaka. Ako dođu Vildoza i Kalina ja sam happy, imaće šta da se gleda. Još kad bi Top ostao…mada njemu naravno želim da se to ne desi. 17 1 1
Popular Post uini Posted May 20 Popular Post Posted May 20 ja sam sinoc mislio da se kolega koji prepricava izjavu obradovica, zavitlava, a ono otprilike transkript izjave u zarez; ko ga jebe, ne treba trositi sekund na njega, omlatili smo ih bas konkretno & to bez dva projektovano najveca pojacanja i uprkos chovketovom fantaziju. pitati teokratiju dal' hoce da ga pustimo da uzme kls, ako se slaze, nemam nista protiv. uglavnom, drago mi je zbog ekipe, koja je uz sva sranja izgurala ovo i pokazala i skill i karakter. sferopulosu svaka cast, nadam se da ce imati kredita makar koliko i dejan radonjic, i kod navijaca i kod chove, posto je kontinuitet maika. 8 2
Milosh76 Posted May 20 Posted May 20 Koliko god potez sa povlacenjem Nanelija je bio sportski i razuman potez, toliko je svo drugo ponasanje Obradovica i licemerno i nekorektno i bezobrazno. A opet, ako on zeli da pljuje na sopstvenu karijeru i da se tako bruka, neka mu. Cisto sumnjam da ce igrati KSL, njegovi igraci mentalno sigurno nece. 2
elementary Posted May 20 Posted May 20 Daj da ih ometlamo i u kls (naravno ako opet ne brisnu sa crte ) pa da krene najbolji deo sezone ,prelazni rok 😂 Vidim Plavsic i Vildoza već reseni ,pominje se Lojd ,verovatno se Kobra vrati 😀 1
Recommended Posts