Popular Post warp Posted May 19 Popular Post Posted May 19 4 minutes ago, Valkyrie said: He never fails Jedva čekam da napuni 44 godine pa da ga vratimo iz petogodišnje penzije i iz klinike za odvikavanje od alkohola da odigra jednu polusezonu u dresu najdražih boja 7 3 1
MeanM@ Posted May 19 Posted May 19 2 minutes ago, Shaq said: missim da nema nekih dilema oko nasih stranaca, slotove™ ce popuniti, jago, bolomboj, gidra i trej.. Shaqula, de je guska jbt? 1 1
Блок_64 Posted May 19 Posted May 19 6 minutes ago, levi said: Drčela kakva glava 😂 On ce da zida na Cukarickoj padini gde su one dve hale Coviceve bile.
MeanM@ Posted May 19 Posted May 19 Just now, Блок_64 said: On ce da zida na Cukarickoj padini gde su one dve hale Coviceve bile. Prvo da iskopa a da mu se ne obrusava 1
Shaq Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, MeanM@ said: Shaqula, de je guska jbt? to ide samo za el, mada tehnicki ova pobeda je i donela el, tako da evo.. 7 2
Блок_64 Posted May 19 Posted May 19 26 minutes ago, Mil@n said: Za one koji nisu gledali KZŠ Žoca: "Kao prvo čestitao bih Crvenoj Zvezdi na pobedi... Jednostavno se protiv nekih stvari ne može... Al šta je tu je, eto, ja čestitam Crvenoj Zvezdi, ali protiv nekih stvari se stvarno ne može... Uostalom videli ste sve sami... 20.000 ljudi sve zna o čemu govorim.. Al dobro, ja čestitam Crvenoj Zvezdi... Šta očekujemo od Srpske lige, pa sa ovim suđenjem apsolutno ništa, ali čestitam Crvenoj Zvezdi jer sam fer plej. Ali... Zašto smo mi 11i u Evroligi a oni 16i? Ali nema veze, ja čestitam Crvenoj Zvezdi. Prošle godine mi osmi oni petnaesti? Čestitao bih Crvenoj Zvezdi". Mislim da imamo novu kletvu: "Da bog da ti Željko Obradović čestitao na tituli". Nije problem sto je on to rekao,ako si je neko ocekivao drugacije onda stvarno sto bi rekao Obradovic ne vidi neke stvari. Niko iz uprave nije kriv,nastavljamo dalje da pravimo kombinacije da ubacujemo pare u dzepove i to je to.
Ros Posted May 19 Author Posted May 19 (edited) da li je neki tim uzeo aba ligu bez poraza u plej ofu? Edited May 19 by Ros
Popular Post Shaq Posted May 19 Popular Post Posted May 19 (edited) sto se tice jagoslava, iako fizicki i odbrambeno inferioran, njegova velika energija uz koju je islo i dosta greska, na kraju je ipak bila da ne kazem game changer, plus je zbog problema sa povredama svih plejeva u velikom delu sezone igrao po 30+ minuta, a i sam je bio povredjen.. te u tom smislu, ja kao jedan od njegovih vecih klriticara, moram da kazem da je zasluzena mvp nagrada aba lige, i svakako pozitivan ukupan utisak obrigado yago Edited May 19 by Shaq 11 1
levi Posted May 19 Posted May 19 4 minutes ago, Ros said: da li je neki tim uzeo aba ligu bez poraza u plej ofu? možda one godine kad smo igrali protiv Mege u finalu? 4
Shaq Posted May 19 Posted May 19 (edited) 7 minutes ago, Ros said: da li je neki tim uzeo aba ligu bez poraza u plej ofu? edit: mi u sezoni kad je finale bilo protiv mege 3:0, cedevita u 1/2 2:0 Edited May 19 by Shaq 1
Valk Posted May 19 Posted May 19 2 minutes ago, Shaq said: gracias yago Obrigado. 14 minutes ago, warp said: Jedva čekam da napuni 44 godine pa da ga vratimo iz petogodišnje penzije i iz klinike za odvikavanje od alkohola da odigra jednu polusezonu u dresu najdražih boja E, ali što mu vazda cigani pišu na IG u komentarima kam tu red star bro, pa krindž mi i smešno mi. Evo saće, već je na avionu, jebo NBA. 1 2
Popular Post Ted Posted May 19 Popular Post Posted May 19 po mom skromnom mišljenju, treneru spomenik da dignete. bili ste najbolji kada je bilo najvažnije, posložio je ono što ima na najbolji mogući način i izvukao maksimum pri tome deluje kao pristojan čovek 14 8
red star forever Posted May 19 Posted May 19 Ja i dalje čitam ovu Zeljkovu izjavu i stvarno ne mogu da vjerujem, pa kako ne može da čestita kako dolikuje čovjeku i uglednom sportisti, što je to toliko teško? 🤦 2
Popular Post Ted Posted May 19 Popular Post Posted May 19 (edited) 11 minutes ago, red star forever said: Ja i dalje čitam ovu Zeljkovu izjavu i stvarno ne mogu da vjerujem, pa kako ne može da čestita kako dolikuje čovjeku i uglednom sportisti, što je to toliko teško? 🤦 nije to mnogo teško objasniti. imamo tipičan primer kada čovek ne može da svari realnost koja je u drastičnom sukobu sa predstavom koju ima o sebi i predstavom koju većina njegovih navijača ima o njemu, a te predstave su bazirane na nečemu što je bilo u prošlosti, a ne na nečemu što se sada dešava radi se u ljudskoj slabosti, svi ih imamo, ali nemamo svi priliku da radimo javne poslove i da svoje slabosti prezentujemo javno nije to nešto što ga čini đubretom ili lošim čovekom, ali ga svakako ne prikazuje u pozitivnom svetlu Edited May 19 by Ted 10
Recommended Posts