Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Shaq said:

missim da nema nekih dilema oko nasih stranaca, slotove™ ce popuniti, jago, bolomboj, gidra i trej..:fantom:

Shaqula, de je guska jbt? 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, levi said:

Drčela kakva glava 😂

On ce da zida na Cukarickoj padini gde su one dve hale Coviceve bile.

Posted
Just now, Блок_64 said:

On ce da zida na Cukarickoj padini gde su one dve hale Coviceve bile.

Prvo da iskopa a da mu se ne obrusava 

• +1 1
Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Shaqula, de je guska jbt? 

to ide samo za el, mada tehnicki ova pobeda je i donela el, tako da evo..:fantom:

• +1 7
  • Wub 2
Posted
26 minutes ago, Mil@n said:

Za one koji nisu gledali KZŠ Žoca:

"Kao prvo čestitao bih Crvenoj Zvezdi na pobedi... Jednostavno se protiv nekih stvari ne može... Al šta je tu je, eto, ja čestitam Crvenoj Zvezdi, ali protiv nekih stvari se stvarno ne može... Uostalom videli ste sve sami... 20.000 ljudi sve zna o čemu govorim.. Al dobro, ja čestitam Crvenoj Zvezdi... Šta očekujemo od Srpske lige, pa sa ovim suđenjem apsolutno ništa, ali čestitam Crvenoj Zvezdi jer sam fer plej. Ali... Zašto smo mi 11i u Evroligi a oni 16i? Ali nema veze, ja čestitam Crvenoj Zvezdi. Prošle godine mi osmi oni petnaesti? Čestitao bih Crvenoj Zvezdi". 

Mislim da imamo novu kletvu: "Da bog da ti Željko Obradović čestitao na tituli". 

Nije problem sto je on to rekao,ako si je neko ocekivao drugacije onda stvarno sto bi rekao Obradovic ne vidi neke stvari.

Niko iz uprave nije kriv,nastavljamo dalje da pravimo kombinacije da ubacujemo pare u dzepove i to je to.

Posted (edited)

da li je neki tim uzeo aba ligu bez poraza u plej ofu?

Edited by Ros
Posted
4 minutes ago, Ros said:

možda one godine kad smo igrali protiv Mege u finalu?

• +1 4
Posted (edited)
7 minutes ago, Ros said:

edit:

mi u sezoni kad je finale bilo protiv mege 3:0, cedevita u 1/2 2:0

Edited by Shaq
  • +1 1
Posted
2 minutes ago, Shaq said:

gracias yago:ziga::fantom:

Obrigado.

14 minutes ago, warp said:

Jedva čekam da napuni 44 godine pa da ga vratimo iz petogodišnje penzije i iz klinike za odvikavanje od alkohola da odigra jednu polusezonu u dresu najdražih boja :wub:

E, ali što mu vazda cigani pišu na IG u komentarima kam tu red star bro, pa krindž mi i smešno mi. Evo saće, već je na avionu, jebo NBA.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Ja i dalje čitam ovu Zeljkovu izjavu i stvarno ne mogu da vjerujem, pa kako ne može da čestita kako dolikuje čovjeku i uglednom sportisti, što je to toliko teško? 🤦

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...