levi Posted May 19 Posted May 19 (edited) neartikulisana bratina Gilespi sve stiže u odbrani. na ruci čoveku na šutu za 3 i ode da pokupi skok po košem Edited May 19 by levi 1
elementary Posted May 19 Posted May 19 (edited) Ma kakvo vredjanje ,evo probudio se Kako je nas pohapsio brat Gilepsi u Minhenu pitao sam se koja je ovo igracina . Edited May 19 by elementary
booyaka Posted May 19 Posted May 19 (edited) Ubija ih Gile u branjenju pnra. Edited May 19 by booyaka
elementary Posted May 19 Posted May 19 Malo nam je pala odbrana ,dosta laganih poena smo primili ali Sfero odmah seče .
MeanM@ Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, ZSNj said: Bas nisam siguran za ovaj bolombojev treci, al ajde Pa pade preko njega, bemliga. 2
John Coltrane Posted May 19 Posted May 19 Jbt koga god su uhvatili u kadar zeva. Smorili se grobari i grobarke a još nije ni polčas 1
Mil@n Posted May 19 Posted May 19 Ne znam kako vodimo oni igraju baš jaku odbranu na celoj polovini, malo ih jebe realizacija, no ni naš, napad ne deluje nešro potentno, Two jedva prevodi i organizuje, izvukli smo se par puta nekim lobovima al više mi je frka za nastavak no što sam opušten.
Valk Posted May 19 Posted May 19 7 minutes ago, MeanM@ said: Pa pade preko njega, bemliga. Pa kad je Anđušić pao preko Tea, nije bio faul. Rokas ubode trojku, fala ti Sveti Aranđele Mihailo više 3
elementary Posted May 19 Posted May 19 Moglo je i malo bolje sto se tiče rezultata ,nekako delujemo mnogo bolje .Valja ubaciti i neku trojku .
Recommended Posts