Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

sad je i slepcu jasno da je ovo çokijeva bedna rezija preko ovog snsovca lazarevića.. i opet naprednjaci i skrivanje snimaka i srbin teško povređen od zločinačke američke ruke i posle se pitate što vas ne vole i sprdaju se sa vama 

• Replies 15.9k
  • Views 946.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne vole nas jer smo bolji od vas. I vi nas zato ne volite.

2 minutes ago, booyaka said:

E Nikodije, uvek sam hteo da te pitam otkud ti znaš sve tako, ko šta radi, ko ne radi i slično?

e, a ja sam tebe hteo da pitam kako tako pojma nemas ni o cemu, a nisi dete

Je li se oglasila rumena seljačina da priupita ''ko seje mržnju''?

Pogled sa prozora kaze... pun parking...  sad da vidimo kako ce "navijaci" da se ponasaju i da li je ZO obavesten sta se desilo i zasto nije kaznio Nanelija.

1 minute ago, Nikodije said:

e, a ja sam tebe hteo da pitam kako tako pojma nemas ni o cemu, a nisi dete

Evo ja nemam pojma, ali kako ti znaš sve u tančine, to mi je misterija. Jesi li bio u klubu pa te šutnuli, koja je priča?

Just now, booyaka said:

Evo ja nemam pojma, ali kako ti znaš sve u tančine, to mi je misterija. Jesi li bio u klubu pa te šutnuli, koja je priča?

ipak znas i ti ponesto

4 minutes ago, weedman said:

sad je i slepcu jasno da je ovo çokijeva bedna rezija preko ovog snsovca lazarevića.. i opet naprednjaci i skrivanje snimaka i srbin teško povređen od zločinačke američke ruke i posle se pitate što vas ne vole i sprdaju se sa vama 

Još jedan član udruženja "tražimo minut imaginarnog snimka".

kkp propustio prilku da pokaze da nije qrtaz od kluba, te u tom duhu sledi i izjave od robije, da je naneli najmirniji igrac kojeg je trenirao i da je zlikovac lazarevuc planski poslat.

Ne bih rekao da će biti večeras utakmice.

Nigde nema info da su kosarkasi Zvezde izasli na zagrevanje ili da su bar dosli u Arenu.

3 minutes ago, booyaka said:

Ne bih rekao da će biti večeras utakmice.

Ja mislim da će bit, i da će KKP dobiti 50 razlike

Željko Obradović odlučio da ostavi Džejmsa van tima posle današnjeg incidenta u Areni

Velika bura se digla povodom sukoba Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića danas pred treći meč finala ABA lige. Naneli je udario Lazarevića posle sukoba u hodnicima, od tada bura se ne stišava. Igrač Zvezde je bio u urgentnom gde mu je ukazana pomoć, Partizanov Amerikanac se puna dva sata zadržao u policiji na Novom Beogradu u pratnji tim menadžera i advoraka, a onda na iznenađenje mnogih se našao na parketu dvorane spreman da zaigra, ali prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta u poslednjem momentu je odlučeno da Naneli ne zaigra.

Dva sata pre početka utakmice Naneli se u punoj opremi pojavio na parketu, ali do poslednjeg momenta se nije znalo da li će zaista i zaigrati.

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/obradovic-prelomio-naneli-ne-igra-protiv-zvezde/482666

Edited by Milosh76

4 minutes ago, Milosh76 said:

Nigde nema info da su kosarkasi Zvezde izasli na zagrevanje ili da su bar dosli u Arenu.

dosao je bus pre 20-ak minuta u arenu..

• Popular Post

Normalan potez Obradovica...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.