fandorin Posted May 19 Posted May 19 Ali zašto je izašao na zagrevanje? Zar nije logično da odmah nakon incidenta odluči da ne igra. 1
Ros Posted May 19 Author Posted May 19 1 minute ago, fandorin said: Ali zašto je izašao na zagrevanje? Zar nije logično da odmah nakon incidenta odluči da ne igra. zato sto misli da je to sve ok sto je uradio. idiot 1
Milosh76 Posted May 19 Posted May 19 (edited) Verovatno je Covic ili neko iz KKCZ rekao da necemo igrati ako Naneli bude u 12 igraca. A posto je pretnja bila dovoljno ozbiljna, onda je Obradovic odlucio sta je odlucio. A mozda je prosto utvrdio da je to jedino ispravno resenje i nacin da se malo spuste tenzije, makar na terenu. Edited May 19 by Milosh76 4 1
hrkljush boys_2 Posted May 19 Posted May 19 Pa nadaju se da će naši odustati od utakmice kad ga vide. Vjerovatno je rumeni totalno neobavješten da se nešto desilo, prije par minuta mu javio Ostoja.
Marco Cake Posted May 19 Posted May 19 1 minute ago, booyaka said: Doktor je Nebojša. Neprejebiv. Nije on neprejebiv vec si ti jebiv. 🫡🫣
Mil@n Posted May 19 Posted May 19 Tema se najbolje čita kada se propusti poslednjih 3, 4 sata i onda čitaš sve odjednom kao ja. Na svakoj strani po neki klip, ali u zavisnosti ko ga je objavio, u tom pravcu manipulisan i osakaćen za delove koji (najverovatnije) kompromituje tu stranu Tuga jebena, veze ovo sa košarkom nema. 1
sigurnost Posted May 19 Posted May 19 Vučić naredio. Jbg, ko plaća taj se pita. Robija je državni projekat. 1
booyaka Posted May 19 Posted May 19 Najbolje bi bilo da se serija završi večeras. Dosta je bilo svega. 1 1
Mil@n Posted May 19 Posted May 19 Sve je u ovoj državi Vučićev projekat, bukvalno sve, najgluplji su oni koji misle da ovi drugi jesu, ali zato oni nisu. 3
Shaq Posted May 19 Posted May 19 15 minutes ago, fandorin said: Ali zašto je izašao na zagrevanje? Zar nije logično da odmah nakon incidenta odluči da ne igra. pa verovatno je bilo i reakcija odozgore™.. sine mi da ti dajemo po 30m za sezonu, a vamo ameri da udaraju nasu decu..
Valk Posted May 19 Posted May 19 (edited) 11 minutes ago, Mil@n said: Tema se najbolje čita kada se propusti poslednjih 3, 4 sata i onda čitaš sve odjednom kao ja. Što reče Živanina koleginica legenda "a, pa lako je tako". 11 minutes ago, Mil@n said: Na svakoj strani po neki klip, ali u zavisnosti ko ga je objavio, u tom pravcu manipulisan i osakaćen za delove koji (najverovatnije) kompromituje tu stranu Mi smo morali da sprovodimo forumaški CSI i to sve mećući crvene/crne naočare kao Horejšo Edited May 19 by Valkyrie 1
Milosh76 Posted May 19 Posted May 19 Just now, Valkyrie said: Mi smo morali da sprovodimo forumaški CSI i to sa sve mećući crvene/crne naočare kao Horejšo Samo da ti pohvalim izvor... nije bio previse precizan, ali je pogodio sustinu 1
Recommended Posts