Dankan Ajdaho Posted May 12 Posted May 12 6 hours ago, booyaka said: Neće ovde, na drugim pdf-ovima tako šljaka, ovde ne. Post like plain text. 1
Ratamahatta Posted May 12 Posted May 12 7 hours ago, uini said: mojne da pejstujes sa brauzera, vec ona opcija "share" ispod videa, taj kraci link se sam embeduje Procitao sam Boltauzera umesto brauzera, moram malo da odmorim od internetova 3
sigurnost Posted May 12 Posted May 12 10 hours ago, napadaj said: Ne mora limar debilni, to smo već imali pre 15 godina na Barseloni, PAO i sličnim utakmicama kad sa druge strane brda nisu pratili košarku. To kad su se derviš DuloVujošević i Kimi talili za pare od sezonskih pa Dulo pokrao Kimoa?
copkillah Posted May 12 Posted May 12 8 hours ago, Ros said: a kosarka se počela igrati tamo negde 70-ih bgm ako ćemo pravo, vi ste tad otprilike prestali da je igrate, uz povremene izlete, sve do reformacije kluba 2011.
Shaq Posted May 12 Posted May 12 (edited) 32 minutes ago, copkillah said: bgm ako ćemo pravo, vi ste tad otprilike prestali da je igrate, uz povremene izlete, sve do reformacije kluba 2011. bitno je da je kkp poceo da skuplja trofeje sa dolaskom tadica na vlast, tamo od 2004-e, u razvaljenoj ligi bez konkurenata.. Edited May 12 by Shaq 2
Shaq Posted May 12 Posted May 12 aba priznala da su sudije kardinalno ostetile futuru, pa su ih stavili da sude i prve dve utakmice u finalnoj seriji.. 1 1
uini Posted May 12 Posted May 12 1 minute ago, elementary said: Nije igrao prošlu utakmicu ,niko ništa ne spominje … mozda je samo odmarao, mega je bila desetkovana
levi Posted May 12 Posted May 12 (edited) navodno ima problema sa disanjem. možda stres zbog kašnjenja uplate Quote Centar Crvene zvezde ne trenira već nekoliko dana. Pregled koji je, po saznanju našeg portala zakazan u ponedeljak ujutru, daće odgovor na pitanje da li će Džoel Bolomboj zaigrati u prvom meču finala ABA lige, sa Partizanom. Edited May 12 by levi 1 1
fandorin Posted May 12 Posted May 12 13 hours ago, Ros said: a kosarka se počela igrati tamo negde 70-ih Ne samo da smo pratili košarku pre 15-ak godina nego smo pobeđivali Real, Romu sa Bodirogom i tako te.
Shaq Posted May 12 Posted May 12 ko da nije dovoljno sto i onako imaju duplo veci kvalitet na papiru, i sto smo ostali i bez hange jos odavno.. 1
Recommended Posts