Nikodije Posted May 11 Posted May 11 kumara zeli da ostane do kraja ugovora https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/21248/nedovic-pionir-je-nas-pravi-domaci-teren/vest
levi Posted May 11 Posted May 11 (edited) booyako, ako instagram ne može, youtube video može da se ubaci u post ili bar napiši šta je, da ljudi ne moraju da klikću ako ne žele Edited May 11 by levi 3
Shaq Posted May 11 Posted May 11 @booyaka kad nalepis yt link samo lupi enter i sam ce se formatirati™
booyaka Posted May 11 Posted May 11 8 minutes ago, Shaq said: @booyaka kad nalepis yt link samo lupi enter i sam ce se formatirati™ Neće ovde, na drugim pdf-ovima tako šljaka, ovde ne. 1
Ros Posted May 11 Author Posted May 11 7 hours ago, napadaj said: Pre će biti da nisu prodali tih famoznih 12.000 sezonskih i da znaju da će svi da uđu u Pionir bez da se guraju. ostoja limar je laf i objasniće čoviću kako se rešava ABA utakmica u pioniru ako imaš 50% više prodatih sezonskih nego sto je kapacitet pionira
uini Posted May 11 Posted May 11 20 minutes ago, booyaka said: Neće ovde, na drugim pdf-ovima tako šljaka, ovde ne. mojne da pejstujes sa brauzera, vec ona opcija "share" ispod videa, taj kraci link se sam embeduje 1
booyaka Posted May 11 Posted May 11 6 minutes ago, uini said: mojne da pejstujes sa brauzera, vec ona opcija "share" ispod videa, taj kraci link se sam embeduje Tako i radim, share, pa copy link, paste ovde i submit reply. Na drugim mestima, na primer na Muzici, mi embeduje ovde ne.
SNARC Posted May 11 Posted May 11 33 minutes ago, Ros said: ostoja limar je laf i objasniće čoviću kako se rešava ABA utakmica u pioniru ako imaš 50% više prodatih sezonskih nego sto je kapacitet pionira Sistem par-nepar i mir Bozji.
Marco Cake Posted May 11 Posted May 11 Kad grupa udje, racunaj 500karata, jos 250 ce preskociti itd..sezonaca max moze uci 4k. Ako se nekom slosi, ko je kriv? Igras cele sezone u Areni i finale igras u Pioniru. To je i nebitno, koliko je bitno da maligni uticaj Covica na navijace CZ je jeziv. Zao mi sto Buducnost nije dobila kkp pa Zvezdu. Ovo se normalnim ljudima moze samo gaditi.
napadaj Posted May 11 Posted May 11 3 hours ago, Ros said: ostoja limar je laf i objasniće čoviću kako se rešava ABA utakmica u pioniru ako imaš 50% više prodatih sezonskih nego sto je kapacitet pionira Ne mora limar debilni, to smo već imali pre 15 godina na Barseloni, PAO i sličnim utakmicama kad sa druge strane brda nisu pratili košarku. 1
Ros Posted May 12 Author Posted May 12 2 hours ago, napadaj said: Ne mora limar debilni, to smo već imali pre 15 godina na Barseloni, PAO i sličnim utakmicama kad sa druge strane brda nisu pratili košarku. a kosarka se počela igrati tamo negde 70-ih
Recommended Posts