Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Igrači su rekli svoju reč, jednoglasno Pionir.

• +1 1
Posted (edited)

booyako, ako instagram ne može, youtube video može da se ubaci u post

ili bar napiši šta je, da ljudi ne moraju da klikću ako ne žele

Edited by levi
  • +1 3
Posted

@booyaka

kad nalepis yt link samo lupi enter i sam ce se formatirati™

Posted
8 minutes ago, Shaq said:

@booyaka

kad nalepis yt link samo lupi enter i sam ce se formatirati™

Neće ovde, na drugim pdf-ovima tako šljaka, ovde ne.

• -1 1
Posted
7 hours ago, napadaj said:

Pre će biti da nisu prodali tih famoznih 12.000 sezonskih i da znaju da će svi da uđu u Pionir bez da se guraju.

ostoja limar je laf i objasniće čoviću kako se rešava ABA utakmica u pioniru ako imaš 50% više prodatih sezonskih nego sto je kapacitet pionira

Posted
20 minutes ago, booyaka said:

Neće ovde, na drugim pdf-ovima tako šljaka, ovde ne.

mojne da pejstujes sa brauzera, vec ona opcija "share" ispod videa, taj kraci link se sam embeduje

• +1 1
Posted
6 minutes ago, uini said:

mojne da pejstujes sa brauzera, vec ona opcija "share" ispod videa, taj kraci link se sam embeduje

Tako i radim, share, pa copy link, paste ovde i submit reply. Na drugim mestima, na primer na Muzici, mi embeduje ovde ne.

Posted

Embedovani Deda

Posted
33 minutes ago, Ros said:

ostoja limar je laf i objasniće čoviću kako se rešava ABA utakmica u pioniru ako imaš 50% više prodatih sezonskih nego sto je kapacitet pionira

Sistem par-nepar i mir Bozji.

Posted

Kad grupa udje, racunaj 500karata, jos 250 ce preskociti itd..sezonaca max moze uci 4k.

Ako se nekom slosi, ko je kriv? 

Igras cele sezone u Areni i finale igras u Pioniru.

To je i nebitno, koliko je bitno da maligni uticaj Covica na navijace CZ je jeziv.

Zao mi sto Buducnost nije dobila kkp pa Zvezdu. Ovo se normalnim ljudima moze samo gaditi.

Posted
3 hours ago, Ros said:

Ne mora limar debilni, to smo već imali pre 15 godina na Barseloni, PAO i sličnim utakmicama kad sa druge strane brda nisu pratili košarku.

• Haha 1
Posted
2 hours ago, napadaj said:

Ne mora limar debilni, to smo već imali pre 15 godina na Barseloni, PAO i sličnim utakmicama kad sa druge strane brda nisu pratili košarku.

a kosarka se počela igrati tamo negde 70-ih :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...