Milošica Posted May 10 Posted May 10 5 minutes ago, garmonbozia said: Zar nisi krenuo ove godine u srednju? A dobro, to jeste.
Mindaugas Žukauskas Posted May 10 Posted May 10 Milošica je Bendžamin Baton. Izvinjavam se komšijama na trolovanju teme 1 1
Dankan Ajdaho Posted May 10 Posted May 10 3 hours ago, uini said: nekog the other vinija ili mene Pa ako vas ima još ko Vulina... 1
uini Posted May 10 Posted May 10 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Pa ako vas ima još ko Vulina... nisam kliktao na link pa nisam kapirao da je o svetom teodosiju pismeni 1
smooth.Op Posted May 10 Posted May 10 Mislim da je u komentarima dečko napisao da je drugi srednje. Jes da sastav izgleda kao da je osnovac pisao, ali je odgovorio na temu i zaslužio je čistu peticu. Međutim još je luđe da mu to onda dođe da on ima 16-17 godina, a jedan Nikola Topić ima 18 Tragajući za datumom rođenja malog Topa, otkrijem da na zvaničnom sajtu kluba nije dobar podatak 2
Milošica Posted May 10 Posted May 10 Godinu i promaši čovek, ali kako nisu videli da ne može biti rođen 19. 02.
Nikodije Posted May 10 Posted May 10 21 minutes ago, smooth.Op said: Mislim da je u komentarima dečko napisao da je drugi srednje. Jes da sastav izgleda kao da je osnovac pisao, ali je odgovorio na temu i zaslužio je čistu peticu. Međutim još je luđe da mu to onda dođe da on ima 16-17 godina, a jedan Nikola Topić ima 18 Tragajući za datumom rođenja malog Topa, otkrijem da na zvaničnom sajtu kluba nije dobar podatak Još se mali pisac zove Novak. Bilo je jasno da to mora da bude neka krindžara od sastava. 1
uini Posted May 10 Posted May 10 18 minutes ago, smooth.Op said: Mislim da je u komentarima dečko napisao da je drugi srednje. Jes da sastav izgleda kao da je osnovac pisao, ali je odgovorio na temu i zaslužio je čistu peticu. hahahah
Shaq Posted May 10 Posted May 10 potpis plavsica samo potvrda da i dalje nemamo ambicije za el, plus da covic i dalje dovodi igrace.. sta ce ti plavsic ako vec imas mitrovica i bolomboja.. ovi sto pricaju da mitar moze na 4 su ocigledno prespavali ovu sezonu.. kad vec ne mozemo kao neki da dovodimo krem de la krem strance, duplo bolji a i jeftiniji izbor bi bio makundu.. sto se tice djurisica, sve preko 200-250k placenih za njega bi bila cista kosarkaska blasfemija.. 1
Moća Posted May 11 Posted May 11 (edited) Plavsic kao treci centar je odlican izbor jer moze da napreduje. Mitar moze na 4 ako dovedemo 4-ku sutera ili zadrzimo Rendolfa ako se pokaze dobro u finalu. Edited May 11 by Moća
Recommended Posts