sigurnost Posted May 7 Posted May 7 12 minutes ago, booyaka said: Prvo zvezdina deca, pa sva ostala. Svi su oni Zvezdina deca.
Ros Posted May 8 Author Posted May 8 33 minutes ago, Božo Crveni said: JeRTM može ovaj Gilespi da igra za našu reprezentaciju? da vidimo prvo kako ce se pokazati protiv future 1 4
Nikodije Posted May 8 Posted May 8 (edited) djordje matic potvrdio da plavsic stize. sta znam, nisam fan, ali razumem da mora da se proba sa svim iole dobrim dostupnim domacim igracima. Edited May 8 by Nikodije 1 1
Dankan Ajdaho Posted May 8 Posted May 8 Čovek nema ništ sem telesine, nismo trebali brata Kuzmaru da liferujemo.
assignment Posted May 8 Posted May 8 Kad spomenu Tursku, vraca li se Simonovic ili se navukao na kebap?
Nikodije Posted May 8 Posted May 8 (edited) 25 minutes ago, booyaka said: Uvek može u Gaziantep na sredini sezone. misko je upravo to pominjao kao glavni adut svoje agencije: "ako klub pogresi sa mojim igracem, ja mu lako nadjem drugi posao". to znaci "slobodno kupujte krs od mene, naci cemo neko resenje" Edited May 8 by Nikodije
Nikodije Posted May 8 Posted May 8 (edited) plavsic je solidno evrokup pojacanje, ocigledno drzimo i ta vrata otvorena za svaki slucaj Edited May 8 by Nikodije
Recommended Posts