booyaka Posted April 1 Posted April 1 Zvezda protiv crnogorskih večitih studenata bez Jaga, Treja, Topa, Smarta i Gileta.
Nikodije Posted April 1 Posted April 1 Po ćoškovima obično džudže šuteri i čekaju loptu, kod nas je to Dalibor Ilić
sigurnost Posted April 1 Posted April 1 1 minute ago, Nikodije said: Po ćoškovima obično džudže šuteri i čekaju loptu, kod nas je to Dalibor Ilić - Ali bio sam sam. - Sine, bio si sam jer su oni hteli da budeš sam. 2
Eleniko Posted April 1 Posted April 1 31 minutes ago, Nikodije said: Po ćoškovima obično džudže šuteri i čekaju loptu, kod nas je to Dalibor Ilić onoliko si jaukao protiv nedovića i sad se žališ
booyaka Posted April 1 Posted April 1 Uskoro neće imati na koga da kuka. Btw, Jago ipak u timu, igra sa maskom. 1
Nikodije Posted April 1 Posted April 1 2 minutes ago, Eleniko said: onoliko si jaukao protiv nedovića i sad se žališ Kumara Nedara je ovaploćenje nepotističkog i familijarnog diskursa u Železniku, tu jauci ne pomažu, već samo motka tipa govnjiva. 2 2
Eleniko Posted April 1 Posted April 1 Just now, Nikodije said: Kumara Nedara je ovaploćenje nepotističkog i familijarnog diskursa u Železniku, tu jauci ne pomažu, već samo motka tipa govnjiva. ono kad moramo da te volimo kao majka tupavo i ludo dete....
sigurnost Posted April 1 Posted April 1 2 minutes ago, Nikodije said: Kumara Nedara je ovaploćenje nepotističkog i familijarnog diskursa u Železniku, tu jauci ne pomažu, već samo motka tipa govnjiva. Zašto ne poslušaš Aprila, uzmeš sezonsku i uživaš u Robijinim galaktikosima? 1
Nikodije Posted April 1 Posted April 1 Just now, sigurnost said: Zašto ne poslušaš Aprila, uzmeš sezonsku i uživaš u Robijinim galaktikosima? Nisam dovoljno bogat za njihovu sezonsku 1
sigurnost Posted April 1 Posted April 1 10 minutes ago, Nikodije said: Nisam dovoljno bogat za njihovu sezonsku Samo to? 1 1
kud u maglu Simoviću Posted April 1 Posted April 1 16 minutes ago, Nikodije said: Nisam dovoljno bogat za njihovu sezonsku to ti je završeno zna milošica neke ljude u upravi, pa ćemo da ti završimo neko superior mesto da gledaš ko čovek, a ne golub 1
booyaka Posted April 1 Posted April 1 Čestitke Zvezdi na overi najboljeg kluba u ABA ligi u regularnoj sezoni. 6
Recommended Posts