booyaka Posted March 29 Posted March 29 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sad pitao komsije, niko ga ne zeli.. Kvari timsku hemiju.
Marco Cake Posted March 29 Posted March 29 Kako mi Nemanjica dere kad se igra za vazduh. Rokas omasi otvorenu trojku..ima slican mindset kao Nemanja. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 29 Posted March 29 46 minutes ago, Valkyrie said: Koliko je odvratan igrač ovaj Musa.
Nikodije Posted March 29 Posted March 29 Šteta, da Čović nije takva budaletina lako se moglo u plej- in barem, to su samo 3-4 pobede, lako dostižno sa ovolikim budžetom. 2
*edited by mod Posted March 29 Posted March 29 47 minutes ago, Ros said: jasno je zašto je željen i voljen u komšiluku Mario da, Musa baš i ne.
assignment Posted March 29 Posted March 29 30 minutes ago, ducca said: Kiselo groždje, sad kad je dogovorio povratak u Pao Hezonja se vraća u Pao, a ne Musa...
ducca Posted March 29 Posted March 29 Pa ja sam mislio da se o Hezonji i radi. Otkad sad sline i na Musu?
garmonbozia Posted March 29 Posted March 29 (edited) 1 hour ago, Ros said: ovde mu je lazić ušao u prostor za doskok iako ovaj stalno izbacuje nogu i tako često dobija nezasluženo bacanja često se za ovakve stvari sudi i nesportski jer moraš dozvoliti igraču da doskoči EDIT: pritom ga je i desnom rukom zakačio pre doskoka Edited March 29 by garmonbozia 1
red star forever Posted March 29 Posted March 29 52 minutes ago, Nikodije said: Šteta, da Čović nije takva budaletina lako se moglo u plej- in barem, to su samo 3-4 pobede, lako dostižno sa ovolikim budžetom. Realno, mislim da jednostavno nismo ni imali sreće. Hanga i Lazić su propustili dobar dio početka sezone, desio nam se Nejpir koji nas je najviše oštetio.. Onda dodaj na to i povrede Tea, Topića, Mitrovića pa i Jaga i jednostavno previše je. Naravno, može se i reći da su i povrede i naša "osjetljivost" na njih rezultat loše selekcije, mislim da je to tačno, ali mogao je ovaj tim više samo uz malo više sreće i zdravlja. 1
Heaviside Posted March 29 Posted March 29 Čist faul odbrane. U napadu može da bude ako ga zakači nogom u vazduhu, pre doskoka. Za doskok moraš da mu ostaviš prostora i kad skoči u napred.
Nikodije Posted March 29 Posted March 29 Kada sastaviš veteranski tim naravno da će biti povreda i da ljudi od 33-34-35-36 godina ne mogu ovo da izdrže. U sezoni 14-15 nismo imali nijednu povredu @red star forever
Ros Posted March 29 Author Posted March 29 Just now, Heaviside said: Čist faul odbrane. U napadu može da bude ako ga zakači nogom u vazduhu, pre doskoka. Za doskok moraš da mu ostaviš prostora i kad skoči u napred. da, inače je normalan doskok takav da su stopala pola metra razmaknuta 1
Valk Posted March 29 Posted March 29 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Neki klip Pa jedno ne isključuje drugo.
Recommended Posts