hrkljush boys_2 Posted March 29 Posted March 29 Ovi faulovi na Musi su niđe veze. Bitno je da sisica jaukne dobro i uskoči u bazen. 5
booyaka Posted March 29 Posted March 29 2 minutes ago, Heaviside said: Dalibor! To je to samopouzdanje koje prevazilazi kvalitet. 1
ducca Posted March 29 Posted March 29 Ne vredi, moraju sudije da poguraju jos malo, nije bilo dovoljno. Yabusele drzi Dalibora u bloku i onda faul Hange na izguženom Tavaresu 4
Defunctus Posted March 29 Posted March 29 Ono kad zelis da je Dalibor u cosku na trojci kad se lomi, umesto Rokasa. Toliko o ovoj sezoni. 1
Zli Gli Posted March 29 Posted March 29 Ne znam da li smo mi vece sise ili sudije sudije govnari, mrtva trka 1
Heaviside Posted March 29 Posted March 29 1 minute ago, Heyter said: Malo mi sumnjiv ovaj dvokorak.. Na granici ali mislim da je ipak uspeo da se izvuče 1 1
MeanM@ Posted March 29 Posted March 29 1 minute ago, Heyter said: Malo mi sumnjiv ovaj dvokorak.. Htedoh priupitam ovo. Malo sitno i jedan viska. Jel se svira uopste ovo vise?
Recommended Posts