Shaq Posted February 3 Posted February 3 1 hour ago, Ratamahatta said: Mi smo uvek zainteresovani za one neregistrovane Fiat Puntove od 800 eura samo sto ovaj ne da nije registrovan nego je i havarisan.. za poslednje 3 godine, jace od godinu bio povredjen, 9 meseci bez angazmana za onih 9 meseci sto je igrao skupio 24 nastupa, a mi smo samo u evroligi za poslednja 4 meseca odigrali 25 utakmica.. ovo je sabotaza!!! 1
smooth.Op Posted February 4 Posted February 4 Ako već pravite neku analogiju sa automobilima ovo mu dođe kao neki barn find BMW e36. Kad uđe u radionicu i zameniš sve što treba, može da bude primerak za sladokusce, a može da bude neisplativ za popravku. A ima ozbiljan pedigre. 4
*edited by mod Posted February 4 Posted February 4 (edited) 1 hour ago, booyaka said: https://athletistic.com/basketball/259234.html Kakav ti je ovo sajt? Kakav striker u košarci? Edit: videh autora. Ako ovo nije AI 1/1 ne znam šta je. Edited February 4 by *edited by mod
Dankan Ajdaho Posted February 4 Posted February 4 4 hours ago, Ratamahatta said: Mi smo uvek zainteresovani za one neregistrovane Fiat Puntove od 800 eura A kako da ga registruješ bez motora?
booyaka Posted February 4 Posted February 4 6 hours ago, *edited by mod said: Kakav ti je ovo sajt? Kakav striker u košarci? Edit: videh autora. Ako ovo nije AI 1/1 ne znam šta je. Verovatno, tražio sam neki gde piše detaljnije o povredi. 1
hrkljush boys_2 Posted February 4 Posted February 4 Je li definitivno to za Tompkinsa? Citao sam da se kao pregovara.
Moća Posted February 4 Posted February 4 Ma EL je odavno pustena niz vodu ovo se sad juri za finale ABA. 3
Marco Cake Posted February 4 Posted February 4 Tompkins je top, ali ne sad. Bog sami zna na sta lici jer pauza u tim godinama ima tezinu. Bilo koji forumas, da ga uzmes sa teme lepota i zdravlje, sa ovim parama ne bi bio gori od nebojshe i ekipe. Od 2017g ne zna gde bije. Treba izdrzati jos jednu sezonu sa Teom i Nemanjom kao nosiocima. 1 2
sigurnost Posted February 4 Posted February 4 1 hour ago, Marco Cake said: Tompkins je top, ali ne sad. Bog sami zna na sta lici jer pauza u tim godinama ima tezinu. Bilo koji forumas, da ga uzmes sa teme lepota i zdravlje, sa ovim parama ne bi bio gori od nebojshe i ekipe. Od 2017g ne zna gde bije. Treba izdrzati jos jednu sezonu sa Teom i Nemanjom kao nosiocima. A pre 2017. je znao? 3
kralj Posted February 4 Posted February 4 1 hour ago, Marco Cake said: Treba izdrzati jos jednu sezonu sa Teom i Nemanjom kao nosiocima. Šta li pišeš na lepoti i zdravlju? Da je Mira Banjac dobra riba? 6
sigurnost Posted February 4 Posted February 4 ko to nama sutra sudi. https://www.aba-liga.com/match/130/23/1/Preview/q1/1/home/buducnost-voli-crvena-zvezda-meridianbet/ 4
Recommended Posts