Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

Očekivanja od Smarta treba da budu jako niska. Čovek je na pola sezone došao prvi put u evropsku košarku. I došao je samo da zakrpi rupu dok se Topić ne oporavi. Šta god da dobijemo od njega dobro je.

• Replies 15.9k
  • Views 947k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

9 minutes ago, Ratamahatta said:

Jedino da igra u timu gde su u pevcu ostalih 5 niskih 4 zadnja vezna, a peti njegova zamena

Može da igra sa Hangom i Lazićem ili eventualno Jagom i Hangom. Čim je sa Teodosićem, to je odmah problem.

btw, mi smo opet najsmisleniji period i jedini kad smo ličili na nešto, imali kad je Rokas prešao na 4. To dovoljno govori o tome šta je, ipak, najveći problem ovog tima. Bukvalno 0 produkcije sa te pozicije, Luka igra van svoje pozicije, ali čak i tako je milion puta korisniji od žvakača žvake. 

Grku je bolje da Luku stavi da igra rezervnog centra, tu bi dobio ozbiljnu produkciju, ovu dvojicu bezveznjakovića (Gilespija i Tobija) na kraj klupe, pa nek Rokas + Davidovac i Lazarević igraju 4. Ja bih tako uradio. Lazarević uopšte nije neupotrebljiv na EL nivou (čak i uz ograničenja u napadu), dokazao je to x puta, 0 razloga vidim da žvakač žvake ima prednost u odnosu na njega ili da troši Luku van pozicije.

Edited by Ivo Petović

10 minutes ago, Ivo Petović said:

Smart uopšte nije igrač koji se ne može iskoristiti, naprotiv.

Bolje je pitanje, gde iskopaše Gilespija. Jedna od retkih utakmica Partizana koju sam pogledao u kontinuitetu ove sezone je gostovanje Bajernu i dobro se sećam kako mi je upečatljiv utisak bio kako Gilespi veze sa vezom nema (i za taj utisak mi je bilo dovoljno dva minuta u igri i tri pokreta). Kad, mesec dana kasnije, eto ti njega u KK Ćoki. It figures za klub kojem je jedan Davidovac prvo pojačanje.

gilespi je navodno zelja grka i to po botovima kao izabrao ga je pre bircha(kojeg je treneria i igrao zavrsnicu el):laugh:

totalno debilan potez, gotovo u rangu dovodjenja raduljice s obzirom da nismo bili pritisnuti™ za dovodjenje jos jednog centra, sto se ne moze reci za dovodjenje smarta, al brate mogli su naci nekog ko bas nije na 9% za tri..

smart ce biti dobar,  al za 2 godine.. a mi od toga necemo imati nista..:fantom:

Edited by Shaq

Brzo zaboravljate Gilespijev doprinos :fantom:

2 minutes ago, Ratamahatta said:

Brzo zaboravljate Gilespijev doprinos :fantom:

Nauka o imenima jasno kaže da neko ko se zove Gilespi ne može da bude košarkaš, već samo neki krljator iz Severne Irske ili Velsa.

11 minutes ago, Ratamahatta said:

Ali dao je 21 poen! :fantom:

Ovako je isto svojevremeno Stimac bio dabl dabl masina, jednom je Radonja hteo da odmori Cirbesa za kup valjda, vodili smo u zadnjoj cetvrtini protiv Cedevite 15-20 razlike u onoj zadnjoj sezoni s top 16 grupama. Posle 2 minuta ovi istopili pola, morao da vraca Cirbesa 

Tako i ovaj, elitni livescore evroligaski bek. Hanga tresne bananu, napali se cela hala, smanjimo na -10 posle 20 minuta rmbanja... Nedovic promasi zicer u kontri, pa primimo troju u tranziciji u sledecem napadu, u narednom napadu doda protivniku u ruke, primimo kos za +15 i u trecem napadu dobije bananu i pola hale vec krene da isparkira pre guzve. Ubio nas je u pojam a nigde to ne pise

Jako neodgovoran igrac, ni godine mu ne pomazu da sazri. Ni u repstaciji ga nisam volo, nekako kao da ne pripada u timovima u kojima igra, ne znam kako bih drugacije napisao. Jedino je prosle godine igrao u kontinuitetu dobro u onom Ivanovic hanimun periodu kad je stigao Vildoza i dok je Kampaco nosio nanogicu

Poenta je da Nedović nije bio u ovoj utakmici među pet najvažnijih problema koje je Zvezda imala i zbog kojih je izgubila čak sa sve tim izgubljenim loptama i ležernijom igrom u odbrani, dao je 21 poen , više od četvrtine ukupnog broja Zvezdinih koševa.

Problem broj jedan Teo, i njegova igra u napadu, prosto su ga ugušili, mora on pored asistencija da isporuči svoju kvotu poena, toga nije bilo.

Problem broj dva, Gidra, takođe očajno ofanzivno veče, kasnije je ušao u problem sa samopouzdanjem i nije uzimao šuteve koje inače uzima.

Problem broj tri, Deda, ostao je tri puta sam kao duh i sva tri puta promašio. To su za njega jedna ili dve trojke u normalnim situacijama.

Problem broj četiri, Hanga, jako loše veče, energetski neprepoznatljiv, niti je poentirao, niti je razigravao, a i odbrana je mogla da bude bolja.

Problem broj pet, Lazić, nije ga niko primetio ni da je igrao.

Nedović, Jago i Bolomboj i donekle Tobi su jedini koji su nešto pokušavali, da prenu ostatak ekipe. Ali, ovo je četvrta jaka utakmica u osam dana i video se nedostatak energije, to je svima nedostajalo, nekom manje, nekom više.

al da nisu sposobni ni na par meseci da dovedu hommesa/williamsa.. pa drogirani bi bili korisniji od dede..

Teodosic ce doci glave ekipi kada se bude igralo za trofeje. Plus tu je i Nedovic koji se uvek pogubi kada se igraju vazne utakmice.

Edited by Micko8

Lol, igra lošije par utkamica jer je pod blokadama i odmah Teodosić kancer priča. Pogledaj listu njegovih trofeja…ma nebitno, ko ne zna ne zna.

fun fact: Teo je proglašen za najboljeg defanzivca grčke lige za sezonu 09/10

fun fact2: Nedović za 13 godina profi karijere od trofeja ima jednu titulu u Grčkoj u sezoni kada je Oli nije igrao. Nema nijedan plejof Evrolige za jedno 7-8 sezona. Kad ga je Ćoki doveo nesrećnom Vladi Jovanoviću sa planom da bude dugogodišnji nosilac igre odmah sam znao da je dominacija u ABA završena i da nema iskoraka™ u Evroligi. E to je kancer™, a ne Teo koji je kao glavni igrač osvojio sve što postoji u evropskoj košarci.

Edited by Heaviside

Ove godine osvajamo ABA ligu. Slobodno zapamtite šta sam rekao.

13 minutes ago, Heaviside said:

fun fact2: Nedović za 13 godina profi karijere od trofeja ima jednu titulu u Grčkoj u sezoni kada je Oli nije igrao. 

Ima i jednu u Srbiji u sezoni koju Partizan nije igrao :Jova:

4 hours ago, Ivo Petović said:

žvakač žvake 

:lolol:

6 hours ago, booyaka said:

Ove godine osvajamo ABA ligu. Slobodno zapamtite šta sam rekao.

Nista top deset EL? 🫠

Just now, Marco Cake said:

Nista top deset EL? 🫠

Nije ni to isključeno, za sada.

1 hour ago, booyaka said:

Nije ni to isključeno, za sada.

Izgleda 50%+ je mogao samo Dejo. Dzaba sleper para i ofanzivna kosarka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.