ducca Posted February 3 Posted February 3 (edited) 7 minutes ago, elementary said: Doveli četvorku Stigao Jović? Trej Tompkins sad videh Edited February 3 by ducca
sigurnost Posted February 3 Posted February 3 16 minutes ago, booyaka said: Da se igrao prošle godine plejin mi bi ga igrali pošto smo završili kao deseti. Da se ove godine igra za Top12 mi bi i dalje bili u igri. 1
armor Posted February 3 Posted February 3 17 minutes ago, booyaka said: Da se igrao prošle godine plejin mi bi ga igrali pošto smo završili kao deseti. da je sljakala ta 0pcija 0nda bi zavrsili 11 ti 4 1
Shaq Posted February 3 Posted February 3 (edited) 22 hours ago, Shaq said: al da nisu sposobni ni na par meseci da dovedu hommesa/williamsa.. pa drogirani bi bili korisniji od dede.. ne verujem da su toliki debili da ce pored ove dvojice dovesti tompkinsa od 34 godine koji je godinu dana u penziji.. jebeno neverovatno Edited February 3 by Shaq
booyaka Posted February 3 Posted February 3 Da je Faku mogao da igra sve vreme bili bi među top 5 EL timova. Dobrodošlica Treju!
Ros Posted February 3 Author Posted February 3 7 minutes ago, Shaq said: ne verujem da su toliki debili da ce pored ove dvojice dovesti tompkinsa od 34 godine koji je godinu dana u penziji.. jebeno neverovatno vec sam se poradovao,ali me onda shaq pokoleba. i uvek tako 1
Shaq Posted February 3 Posted February 3 derik brown part 2.. s tim sto je brown bio 2 godine mladji kad je dolazio pa smo videli kako je to proslo.. potpis ala sad cete da vidite da davidovac i nije toliko los.. ne zna se sta je gore, dal raspali covic sto ne bi skontao kosarku da je gleda jos 3 zivota, kad dovodi ove krseve.. ili grk koji je pokazao da nema nikakav autorit, covek sto puta izjavljivao necemo dovoditi bilo koga, i onda dovede 3 najveca mrtvaka(gilespi, smart, trej)
Shaq Posted February 3 Posted February 3 koga bre oni prave ludim?! sta kao nema ni jedna jebena cetvorka koja je u treningu i koja ima ispod 30 i da hoce da igra evroligu? Alooooo sta je sa glavom? 1
Ratamahatta Posted February 3 Posted February 3 (edited) Ja sam pozitivno iznenadjen, cekam vec desetak godina Markusa Slotera, procitam vest i prvi pasus, bivsi osvajac EL, cetvorka, Real i krenu mi leptirici... Kad ono. Mozda i Rocestog da vratimo, fali suta, atletike i mladosti na kecu isto, a nije ni los defanzivac i odlicno se uklapa u postojeci roster, mislim da je to poslednja puzla koja je potrebna za osvajanje 11. mesta Inace, da se prisetimo dana mrmota, bizarnosti situacije i sklonosti da me solidno seru™ prognoze svega i svacega Edited February 3 by Ratamahatta 2
Ratamahatta Posted February 3 Posted February 3 (edited) 29 minutes ago, Shaq said: sta kao nema ni jedna jebena cetvorka koja je u treningu i koja ima ispod 30 i da hoce da igra evroligu? Alooooo sta je sa glavom? Zapravo kad bolje razmislim nece, njega mrzi da igra Evroligu. Njega mrzi da igra i kosarku. Njega mrzi i da dise, sva sreca pa je refleks Edited February 3 by Ratamahatta 1
MeanM@ Posted February 3 Posted February 3 Sfero se priprema za sledecu sezonu. Pokusava da isproba varijante pre pijace na leto. Nezahvalnici
MiddleClass Posted February 3 Posted February 3 Pise da je u penziji i da nema klub od ljeta. Dakle isto kao Bjelica
Ratamahatta Posted February 3 Posted February 3 Mi smo uvek zainteresovani za one neregistrovane Fiat Puntove od 800 eura 1
Recommended Posts