ducca Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) 7 minutes ago, elementary said: Doveli četvorku Stigao Jović? Trej Tompkins sad videh Edited February 3, 2024 by ducca
sigurnost Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 16 minutes ago, booyaka said: Da se igrao prošle godine plejin mi bi ga igrali pošto smo završili kao deseti. Da se ove godine igra za Top12 mi bi i dalje bili u igri. 1
armor Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 17 minutes ago, booyaka said: Da se igrao prošle godine plejin mi bi ga igrali pošto smo završili kao deseti. da je sljakala ta 0pcija 0nda bi zavrsili 11 ti 4 1
Shaq Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) 22 hours ago, Shaq said: al da nisu sposobni ni na par meseci da dovedu hommesa/williamsa.. pa drogirani bi bili korisniji od dede.. ne verujem da su toliki debili da ce pored ove dvojice dovesti tompkinsa od 34 godine koji je godinu dana u penziji.. jebeno neverovatno Edited February 3, 2024 by Shaq
booyaka Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Da je Faku mogao da igra sve vreme bili bi među top 5 EL timova. Dobrodošlica Treju!
Ros Posted February 3, 2024 Author Posted February 3, 2024 7 minutes ago, Shaq said: ne verujem da su toliki debili da ce pored ove dvojice dovesti tompkinsa od 34 godine koji je godinu dana u penziji.. jebeno neverovatno vec sam se poradovao,ali me onda shaq pokoleba. i uvek tako 1
Shaq Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 derik brown part 2.. s tim sto je brown bio 2 godine mladji kad je dolazio pa smo videli kako je to proslo.. potpis ala sad cete da vidite da davidovac i nije toliko los.. ne zna se sta je gore, dal raspali covic sto ne bi skontao kosarku da je gleda jos 3 zivota, kad dovodi ove krseve.. ili grk koji je pokazao da nema nikakav autorit, covek sto puta izjavljivao necemo dovoditi bilo koga, i onda dovede 3 najveca mrtvaka(gilespi, smart, trej)
Shaq Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 koga bre oni prave ludim?! sta kao nema ni jedna jebena cetvorka koja je u treningu i koja ima ispod 30 i da hoce da igra evroligu? Alooooo sta je sa glavom? 1
Ratamahatta Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) Ja sam pozitivno iznenadjen, cekam vec desetak godina Markusa Slotera, procitam vest i prvi pasus, bivsi osvajac EL, cetvorka, Real i krenu mi leptirici... Kad ono. Mozda i Rocestog da vratimo, fali suta, atletike i mladosti na kecu isto, a nije ni los defanzivac i odlicno se uklapa u postojeci roster, mislim da je to poslednja puzla koja je potrebna za osvajanje 11. mesta Inace, da se prisetimo dana mrmota, bizarnosti situacije i sklonosti da me solidno seru™ prognoze svega i svacega Edited February 3, 2024 by Ratamahatta 2
Ratamahatta Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) 29 minutes ago, Shaq said: sta kao nema ni jedna jebena cetvorka koja je u treningu i koja ima ispod 30 i da hoce da igra evroligu? Alooooo sta je sa glavom? Zapravo kad bolje razmislim nece, njega mrzi da igra Evroligu. Njega mrzi da igra i kosarku. Njega mrzi i da dise, sva sreca pa je refleks Edited February 3, 2024 by Ratamahatta 1
MeanM@ Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Sfero se priprema za sledecu sezonu. Pokusava da isproba varijante pre pijace na leto. Nezahvalnici
MiddleClass Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Pise da je u penziji i da nema klub od ljeta. Dakle isto kao Bjelica
Ratamahatta Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Mi smo uvek zainteresovani za one neregistrovane Fiat Puntove od 800 eura 1
Recommended Posts