Guest shimpr Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Moze li neko da pita moderaciju zasto sam banovan i koliko ce to da traje? Booyaka pomozi
bradilko Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 27 minutes ago, levi said: nije ni to najgore, vi bijete one koji skandiraju Vučiću pederu i meljete ljude u ćevape pusti nas nego nam pricaj kako ti vices vucicu pederu i kako se ori cela zvezdina tribina od takvih povika. vi cete kad padne jednog dana vucic da razvijete transparent i da dobijete nagradu kao poslw petog oktobra
elementary Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 (edited) Promasio temu ,bas se zbunio pored ovoliko komšija koji smaraju na zadnje dve strane Edited December 9, 2023 by elementary 3
hrkljush boys_2 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 1 hour ago, elementary said: Promasio temu ,bas se zbunio pored ovoliko komšija koji smaraju na zadnje dve strane Oni najviše vole ovu temu, sve je to fino i pobjede u EL, i kenjanje po medijima o fenomenu i ostala sranja, ali ako nema sa ove, ciganske strane neko ko će to da odobri do kraja, džaba sve i onda to muči ovakve poput ovoga dječaka što kenja kako oni ruše Vučića, a onda Vujošević ne pređe cenzus
booyaka Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 1 hour ago, Guest shimpr said: Moze li neko da pita moderaciju zasto sam banovan i koliko ce to da traje? Booyaka pomozi Nema tebi pomoći. 2
levi Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 1 hour ago, bradilko said: pusti nas nego nam pricaj kako ti vices vucicu pederu i kako se ori cela zvezdina tribina od takvih povika. vi cete kad padne jednog dana vucic da razvijete transparent i da dobijete nagradu kao poslw petog oktobra naravno da ne vičem, to je toliko džiberski, to možete vi preskakači šina 1 2 1
nahbar Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 On 8. 12. 2023. at 8:41, Ratamahatta said: Gut feeling mi kaze da dobijamo danas mimo apsolutno svake logike i uprkos sudijama i zlom drakuli koji je sve ovo odavno smislio i namestio da mu lose selektirani i nikakvi odemo na zicer Prosao im je hanimun, od veceras krecu da se raspadaju kao mi prosle godine kad je Vildoza prestao da jebe redovno A i Reala cemo tuci Nije ti zameriti na optimizmu, ali njini ionako ne jebu
Vasilij Zajcev Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Šta mislite o nekom Kampaco 2 scenariju? Spasitelj koji se iznenada pojavljuje i otvara za 2.5M rešava stvar. Posle izbora, naravno. 1
Dankan Ajdaho Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Kasno, može biti koristan samo za ABA. 2
MiddleClass Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 31 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Šta mislite o nekom Kampaco 2 scenariju? Spasitelj koji se iznenada pojavljuje i otvara za 2.5M rešava stvar. Posle izbora, naravno. Sto Kaboklo nije dosao posle izbora? Sns je nekom majka, nekom maceha... A mi smo sirocad 3 1
Vasilij Zajcev Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 (edited) 35 minutes ago, MiddleClass said: Sto Kaboklo nije dosao posle izbora? Sns je nekom majka, nekom maceha... A mi smo sirocad Kaboklo je iz ovog osnovnog budžeta odobrenog i jednima i drugima. Vi ste vaš spiskali, a mi pokušali da nagrebemo za još dva meseca Farela.. Sad iskamo i jedni i drugi, vi za tog nekog kampaca, mi za Aleksinu zamenu... I bolje stojite od nas, mogu vam reći, pogotovu posle skandiranja u četvrtak u EL. A spasitelj čeka da prođu izbori iz razumljivih razloga. Edited December 9, 2023 by Vasilij Zajcev
elementary Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Kako kaže ona stara glupa fora ,bajke su na drugom spratu 3
Heaviside Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 (edited) Prošlo bi isto kao i sa Kampacom, dakle ne bi nas spasio jer je kao i prošle godine ekipa krivo nasađena i nema pravu hemiju. Trude se uglavnom, ali vidi se da to nije to i da fali nešto pre svega na kolektivnom nivou, a i biće kasno. Pojednostavljeno, igramo malo kao pičke i tu nema spasa od strane jednog igrača koji dođe da odradi tu par meseci pa da pali dalje. Imalo bi smisla samo ako bi pokupili nekoga ko odgovora Sferopulosu i za sledeću sezonu. U suprotnom bi imalo više smisla da te pare sačuvaju za leto, kao što bi bilo bolje i da su za Kampacove milione doveli nekog Šengeliju ove godine, a od kusura rešili to zbog čega Kampaco nije mogao da bude registrovan, ali pošto u našem sistemu finasiranja to da li si od privrednika iskukao pare za novog Kampaca ne utiče na sledeću godinu onda ga daj vamo da bude zanimljivije i ako neće da potpiše za sledeću godinu. Kovalski reaguj, ne dozvoli da tračevi o tome da od izbora zavisi budžet Partizana zamagle istinu o navijačima i poštenim privrednicima koji sa politikom veze nemaju kao izvorima finansija KKP. Edited December 9, 2023 by Heaviside 2
Popular Post Nikodije Posted December 10, 2023 Popular Post Posted December 10, 2023 (edited) kkp ima tu srecu da robija i savic dobiju ceo budzet na raspolaganje pa oni prave tim. drze koga hoce, dovode, sklapaju mozaik... i igraci znaju da postoji to jasno ustrojstvo i to olaksava poslovanje. ovo kako zvezda radi, to je blize nekom evropskom proseku. covic dovede svojih 5 igraca, trener svojih pet, i ajde sad napravi da to funkcionise. evo recimo narkoman iz atine je potpisao slukasa za neke sulude pare, to je 1/1 njegova patkometrijska kupovina, sigurno nema nikakve veze sa atamanom. i to je cesta pojava u evro-kosarci, da se gomila ljudi mesa u sastavljanje tima, od predsednika, menadzera. a cak mimo ove nase bare ima nepotizma, pa 1 toni parker je rodjenog brata drzao kao trenera. nama je na celu kluba covek koji je "50 godina u kosarci", sto mu dabome daje za pravo da se mesa u sastav tima jer je li visedecenijsko iskustvo mu to daje za pravo. mada pokazuje da je malo toga naucio. mogao bih i ja 50 godina da pokusavam da sviram klavir, pa bi rezultat posle 50 godina bio jednako skaradan kao prvog dana. zato nema cak mnogo smisla ni diskutovati o budzetima, ko dobija vise, da li mi ili kkp, veci problem je kako se te pare trose. paradoksalno, ovi enormni budzeti samo su razotkrili sve slabosti u funkcionisanju kkcz i 1 sveopstu nekompetentnost. Edited December 10, 2023 by Nikodije 13
Recommended Posts