July 16, 20231 yr Just now, Shan Jan said: Ne slazem se. Nije ga uopste mali nadigrao. Par lopti ih delio. Ako joce da ga penzionise mora da podigne igru ili da ceka da djoka ostati. Nadigrao ga je time što se naš raspao, kao da je klinac
July 16, 20231 yr Just now, Shan Jan said: Ne slazem se. Nije ga uopste mali nadigrao. Par lopti ih delio. Ako joce da ga penzionise mora da podigne igru ili da ceka da djoka ostati. To je realnost. Na stranu što obožavam Đokovića, ovo je njegova poslednja igra leptira.
July 16, 20231 yr Gde ga nije nadigrao. Novak je jedini čovek koji je trenutno sposoban da uzme malom 2 seta ali sve u svemu nije delovao ni jednog trenutka da ima trofej na dohvatu. Potpuna kontrola malog uz startnu nervozu i mali pad u 4. setu.
July 16, 20231 yr Ja se izvinjavam al ne mogu da gledam novaka kako dobija neki pleh za pecenje. Javite ako bude nesto interesantno.
July 16, 20231 yr Svaka čast i Novaku! Borio se do kraja. Mislim da ga je imao kod brejk lopte kada je volej plasirao u mrežu. Ali Alkarazu treba odati posebno priznanje. Neverovatno snažno i precizno igra. Atletski je moćan. Bez obzira što je Novak bio bolji i na servisu i na riternu (što je važno na Vimbldonu), ovaj je pobedio.
July 16, 20231 yr Onaj drajv na brejk lopti i nekoliko poklona u tajbrejku je više nego dovoljno da reši tesan meč. Publika je preodvratna i na mute
July 16, 20231 yr Реално су само ђирали слемове, мали је на папиру требало да узме РГ а Ђовак Вимби, испало је обрнуто. Биће јако тешко Новаку у ближој будућности али не бих га отписао за још слем, два.
July 16, 20231 yr Samo da kazem da osim naravno ogromnog talenta malog izdvaja i nesalomiva psiha. On ni jednom nije pao psihicki. Nervirao se jeste ali predaja nije bila opcija.
July 16, 20231 yr 1 minute ago, peralozac said: Došao je ipak i taj dan. Čestitke mladom lavu, zasluženo. Ovo je većina mislila posle onog čišćenja od strane Medvedeva na USO pa opet uze par GS posle toga. Novak je konstanta, videćemo da li može visok nivo držati u kontinuitetu i Carlos u naredne 2-3 godine. Jedan ili eventualno 2 GS su apsolutno realni za Novaka, i dalje izgleda bolje od većine igrača na turu pa ćemo videti. Valjda se u narednim slemovima desi neko ludilo 3. lica da skloni ponekad malog s puta. Kraj se bližu ali još ima da se pegla do toga.
July 16, 20231 yr Jbt 5 sati sam proveo nervirajuci se Jel ima negde vucic da gostuje da zavrsim dan u stilu?
July 16, 20231 yr 5 minutes ago, renne said: Nadigrao ga je time što se naš raspao, kao da je klinac Ja kazem da ga sacekamo na aerodromu..da ga isprebijamo pa da ga jebemo..i da mu ukrademo ovu tacnu za kaznu
July 16, 20231 yr 1 minute ago, Shan Jan said: Jbt 5 sati sam proveo nervirajuci se Jel ima negde vucic da gostuje da zavrsim dan u stilu? Gostuj Vučiću! Ostadoše neoboreni Fedovi rekordi na W, a novo loženje već na USO! Edited July 16, 20231 yr by Ras