Popular Post Kenji Posted July 1, 2023 Popular Post Posted July 1, 2023 Beli vozaju, crnci skidaju žvake, pakistanac riba stepenište. It's all in detail.. 1 11
Serena Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Nick Kyrgios has withdrawn from Wimbledon. “I tried my hardest to be ready after my surgery. During my comeback, I experienced some pain in my wrist during the week of Mallorca” 2
Lancia Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 1 hour ago, Serena said: Nick Kyrgios has withdrawn from Wimbledon. “I tried my hardest to be ready after my surgery. During my comeback, I experienced some pain in my wrist during the week of Mallorca” Steta, taman bi bilo drugo kolo, Kirjos - Bublik. 1
Serena Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Meni zao coveka Trajao je kratko kao Tiski cvet... On je imao psihickih problema, mozda sad kad je prosao kroz tu neku fazu, da je nazovem ozdravljenja, svojim iskustvom pokusa da pomogne mladjima da ne prsnu na isti nacin.
Ras Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 12 minutes ago, aram said: Što se Krajinović povukao? Brineš da se ne uruši taj deo kostura žreba? Kao razlog je navedena povreda. 1 5
Arthur Kirkland Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 4 hours ago, aram said: Što se Krajinović povukao? Skoro je navodio da ce da se penzionise 1
W.F.C. Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Nema pojma Nole, izgubio servis, evo sad se doduse budi krajem seta ali nebitno, skroz propada.
Mindaugas Žukauskas Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Čovek preskače pripremne turnire na travi i onda koristi ove anonimuse u prvim kolima da proba razne varijacije, zna da je siguran. Čak i da ode u 4 seta, nije greda. Bogotac igrice 6
Arkadija Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Niko nije ni otvorio kišobran u publici, a evo, već razvlače krov. Jedna gospođa je ipak otvorila amrelu, da joj ne nastrada frizura. Kapi kiše se ne mogu uočiti ni na tamnijoj podlozi.
nisam ja Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Amrel. Kakva divna reč. đoka je najlepšiji, najkosmatiji, najzgodniji i najbolji teniser of them all. 1
Arkadija Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Čemu sve ovo, kada se igra na svim ostalim terenima????
nisam ja Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 (edited) Nolo veli da mu je klizavo. Edited July 3, 2023 by nisam ja
Serena Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Ne igra se ni na jednom terenu. Na CC je problem sto je trava sveza neizlizana pa je veca opasnost od klizanja.
Recommended Posts