Ras Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 9 minutes ago, lostfanforever said: Sad gledam, mogu jos da ulete i Bublik ili npr Sinner ili Fritz , koji su u istoj polovini Tako će najverovatnije i biti, a pored Hurkača i eventualno Kirijosa (koji je ipak u upitnoj formi) to polovinu žreba u kojoj je Novak čini znatno komplikovanijom i težom od one druge. Stevanović u prvom kolu na Pliškovu.
Arthur Kirkland Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Mari ( ako pretekne kuk ) ili Korda do polufinala :D. Novaku moze biti nezgodan Hurkac, ali stvarno ce biti tesko bilo kome da ga zaustavi ovde. Bas me zanima kolika je kvota na kladza na Noleta
Ras Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Teško da Mari može tako daleko, ali me ne bi iznenadilo da izbaci Cicija (ukrštaju se u drugom kolu).
Serena Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Cicipas u prvom kolu na Tima, a pobednik tog meca u drugom bi mogao imati Mareja za protivnika. Sto se Novaka tice Hurkac bi mogao biti problem ako ga krene servis.
Mil@n Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 3 minutes ago, Serena said: Sto se Novaka tice Hurkac bi mogao biti problem ako ga krene servis. Ako je Novak nije rapidno opao u formi, šanse Hurkača su nekih 5%.
johan nagel Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 20 minutes ago, Arthur Kirkland said: Bas me zanima kolika je kvota na kladza na Noleta Пресмешна.. Ђокара 1.60 Алкараз 4.30 Остали су дебело иза Медведев 17.0 Синер 19.0 Киријос 29.0 1
Max Morlock Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 18 minutes ago, Mil@n said: Ako je Novak nije rapidno opao u formi, šanse Hurkača su nekih 5%. A ako jeste, penju se na vrtoglavih 7,5%
Redoran Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Ambicije bez. Da ju je imao, uzeo bi 10 slemova čak i tako opičen u mozak. Doduše evo ga u PTPA, pa neka se tu iskupi za sav neiskorišćen potencijal.
Serena Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Nije on bez ambicija, naprotiv on je bio ona najgora kombinacija, ambiciozan, a lenj. Nisam znala da je u PTPA. Mozda tu uspe da napravi nesto kad vec na terenu nije. 1
Shan Jan Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Kirgios je pricao kako je jedva docekao da se prethodno finale Vimbldona zavrsi kako bi mogao da se oslobodi svog pritiska. Ovo sto sad prica mi deluje kao da pokusava da olaksa samom sebi i rasterecenije udje u sledece meceve. 1
Recommended Posts