Posted June 12, 20231 yr Jal ovde jal na umetnost moderator neka odluci. Evo pozivam i @Krampa da se pridruzi temi. Gledao sam dugo slike sto su ljudi postavljali i stvarno sam odusevljen. Ima milion stvari koje bih odstampao i okacio na zid sobe. Ima vise tih kreatora naravno a za ako sam ispravno shvatio najbolji od njih Midjourney nisam skapirao kako da ga pokrenem iz Discorda. Probao sam Starryai i Nightcafe koji imaju besplatne kredite koje mozete svaki dan uzimati i praviti malo po malo. Uglavnom sam se igrao sa sportskim temama i evo nekih rezultata: Prvi su radjeni u Nightcafe-u Van Gog slika Svetsko prvenstvo u fudbalu: Endi Vorhol slika portret Fakunda Kampaca: Klod Mone slika sukob Zidana i Materacija: A evo Djokovica u StarryAi-u:
June 12, 20231 yr Author Ocigledno da treba da se nauci da se dobro postavi zadatak i rezultati ce bidi fantasticni. Uskoro cemo svi biti umetnici
June 13, 20231 yr Author A mogli i ispod okacenih slika da napišemo koje smo reči zadavali za kreiranje.
June 13, 20231 yr 8 minutes ago, April said: Sramim se priznati, ali ovo gore nije AI Msm, korišćen je prvo neki stari PS paint action, a završni udarac zadat ručno u PS sa Liquify