Moća Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Jal ovde jal na umetnost moderator neka odluci. Evo pozivam i @Krampa da se pridruzi temi. Gledao sam dugo slike sto su ljudi postavljali i stvarno sam odusevljen. Ima milion stvari koje bih odstampao i okacio na zid sobe. Ima vise tih kreatora naravno a za ako sam ispravno shvatio najbolji od njih Midjourney nisam skapirao kako da ga pokrenem iz Discorda. Probao sam Starryai i Nightcafe koji imaju besplatne kredite koje mozete svaki dan uzimati i praviti malo po malo. Uglavnom sam se igrao sa sportskim temama i evo nekih rezultata: Prvi su radjeni u Nightcafe-u Van Gog slika Svetsko prvenstvo u fudbalu: Endi Vorhol slika portret Fakunda Kampaca: Klod Mone slika sukob Zidana i Materacija: A evo Djokovica u StarryAi-u: 3
Moća Posted June 12, 2023 Author Posted June 12, 2023 Ocigledno da treba da se nauci da se dobro postavi zadatak i rezultati ce bidi fantasticni. Uskoro cemo svi biti umetnici
Krampa Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 bravo moco! evo testova sa nightcafea. steam punk beograd: 5
Krampa Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 ovo je @slepa živana uzeo samo za primer sta mi je prvo palo na pamet 1
Moća Posted June 13, 2023 Author Posted June 13, 2023 A mogli i ispod okacenih slika da napišemo koje smo reči zadavali za kreiranje. 1
Filozof manijak Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Ova gornja slika je savršena da se gleda kad je neko na esidu
April Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 8 minutes ago, April said: Sramim se priznati, ali ovo gore nije AI Msm, korišćen je prvo neki stari PS paint action, a završni udarac zadat ručno u PS sa Liquify
Recommended Posts