ZokiAsov Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Karte je bilo skoro nemoguce naci, jurili smo ih par dana po skoli kao sumanuti, neki su valjali neke jadne falsifikate. Na dan utakmice sam se pomirio da ne idem. Dosao kuci zove me burazer koji nije isao na utakmice i kaze dobio cale 4 karte za sever, njega to ne zanima, je l idemo? 1
MocaVukotic Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Mocan lazio tada, i mocni dresovi. Kezman razmenio svoj sa salasom, posle se pricalo po kraju da mu ga je lapio neko dok se susio na terasi.. 1
twisted Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 9 hours ago, SNARC said: Nezaboravno...pamtim citav taj dan 9 hours ago, ZokiAsov said: Karte je bilo skoro nemoguce naci, jurili smo ih par dana po skoli kao sumanuti, neki su valjali neke jadne falsifikate. Na dan utakmice sam se pomirio da ne idem. Dosao kuci zove me burazer koji nije isao na utakmice i kaze dobio cale 4 karte za sever, njega to ne zanima, je l idemo? Čekao sam u redu dva sata da kupim karte za Jug. Sećam se bio prejak Lacio za nas, Ivica Iliev dao gol na južnoj tribini, a igla nije imala gde da padne 1
Ted Posted November 6, 2023 Author Posted November 6, 2023 kakvo neprimereno ponašanje Severine. dođeš u goste i posle dva minuta im pocepaš zavesu
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 imal linka za nas pregaoce samoupravnog rada
ZokiAsov Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: imal linka za nas pregaoce samoupravnog rada Probaj ovo https://rd-live.com/match/11471891/fk-novi-pazar-fk-partizan
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 bog ti dao zdravlja dobri čoveče
Ted Posted November 6, 2023 Author Posted November 6, 2023 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: imal linka za nas pregaoce samoupravnog rada brateee.....pa ti si na pauzi do kraja radnog veka 1
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 ma i to i ono što su makazicama izbacili sa gol linije imali i oni onaj šut portugalca i malog đavola
Ted Posted November 6, 2023 Author Posted November 6, 2023 vrlo dobra utakmica za ping pong standarde igra se brzo, stvaraju se šanse na obe strane. mogli smo još dva da damo, ali i da primimo šteta što nije i Kalulu tu, ovo je kao stvoreno za njega, ima dosta prostora da se trči 1
Kreator Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 18 minutes ago, ZokiAsov said: Sta promasi mateus nijje realno 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ma i to i ono što su makazicama izbacili sa gol linije imali i oni onaj šut portugalca i malog đavola Pa kaže : POLUVREME Partizan vodi do drugog minuta – Novi Pazar mogao do izjednačenja https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=06&nav_id=2428443
Recommended Posts