Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted

Who the fuck is Fedja? Lazetic trener?  Hahahahagahahahaha

Jedino bitno su odluke sa Andrica da vidimo da li ce se dozvoliti da se dovede par igraca - mislim FUDBALERA,  ili ne - sve ostalo je nebitno... dok su, naravno, smradikally tu.....

• +1 1
Posted

Saldanja je danas bio na Galata-Fener

• +1 2
Posted

Sretno Mateus!

• +1 1
Posted

Na poslednjoj tekmi je komentator rekao da su se dogovorili da ostane do kraja kvalifikacija. S' obzirom na kvalitet tima, neće dugo morati da se smara. 

Posted

navodno je stigla ponuda od fenera, 7 milki, a li svinjura tvrdi pazar i traži 15 :happy:

- ako ponuda stvarno postoji, a ne daju mu ispisnicu već do početka priprema, ne vidim kako se mateus neće smoriti i odigrati kvalifikacije preko qrca, poput lea 2017

- uz to umesto da se na pripremama uigrava špic za narednu sezonu, igraće on, pa kada ostanemo bez njega biće neka brzinska kupovina igrača kojeg neko od menađera bude imao neraspodeljenog u tom trenutku, sa sve opravdanjem da dok se ne proda mateus nema love za dovođenje drugog igrača...

• +1 2
Posted (edited)

bio bi fazon da dobijemo Fener u kvalifikacijama za LŠ, onda ih izbacimo golovima Saldanje, pa onda Saldanja ode u Fener :D

večeras ćemo znati krug potencijalnih protivnika, za sad su to Fener i Dinamo (Kijev). bilo kome razumnom ne treba objašnjavati kakave su naše šanse protiv bilo koga od navedenih prema trenutnom stanju stvari. da su nam potencijalni protivnici Javor i Železničar iz Pančeva, prolaz bi bio vrlo neizvestan. da ne pričamo o nečemu više

dobra vest je da, po svemu sudeći, Jovanović ostaje. realno, ubedljivo najbolji naš igrač u prethodnoj sezoni. problem su ovi neposredno ispred njega i svaka priča se završava ukoliko ne dovedemo četiri nova igrača kao primarne opcije za stopere i bekove (znači veći kvalitet od postojećeg). ajd. Sveta bi mogao da igra, ali ostatak ni pod tačkom razno

fali nam još jedan zadnji vezni, Kastiljo odlazi.  nedostaje i par napadača pošto Baždar i Saldanja odlaze

a čak i da se sve navedeno desi i da nađemo dobre opcije za sve te pozicije, ako ostaje Nađ mrka kapa

dokle god su V/V na čelu kluba, titula može da se pripiše Zvezdi pre početka prvenstva. tako da, ako tu ne bude nekih promena, možemo komšijama odmah da čestitamo u julu titulu. da ne zaboravimo posle :D

Edited by Ted
  • +1 2
Posted
24 minutes ago, Ted said:

dokle god je AV na čelu drzave, titula može da se pripiše Zvezdi pre početka prvenstva. tako da, ako tu ne bude nekih promena, možemo komšijama odmah da čestitamo u julu titulu. da ne zaboravimo posle :D

Trenutno se inati bas sa vazurom jer je tako u mogucnosti. Kad odluci da ga promeni, dovesce njegovog bivseg kuma nedica ili tako neku drugu budalu

Posted
1 hour ago, Ted said:

...

dokle god su V/V na čelu kluba, titula može da se pripiše Zvezdi pre početka prvenstva. tako da, ako tu ne bude nekih promena, možemo komšijama odmah da čestitamo u julu titulu. da ne zaboravimo posle :D

ja sam missio da cete je uzeti ove sezone, a kad je niste ove, ne znam kad cete..:fantom:

Posted

mi ne uzimamo, mi osvajamo......možda je u tome problem, teže ide

• Haha 1
  • Hvala 7
  • Tužno 1
Posted

propustili ste spektakularnu partiju danas

ništa ne brinite.....i ja sam (godišnjica braka :D)

Posted

Где пропустили, било је право уживање гледати како момци Алберта Нађа изнова показују од чега су саткани.. Поново на конопцима, у наизглед безизлазној ситуацији али карактер тима још једном долази до изражаја и слађи бод остаје у Хумској. Једва чекам следећу сезону.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Nekadašnji đak Partizanove škole, a kasnije prvotimac crno-belih Nemanja Jović dobio je sudski spor protiv bivšeg kluba i pred Sudom za sportsku arbitražu. Zapravo, tamo je samo potvrđena presuda Fudbalskog saveza Srbije, pa će Partizan morati da isplati igraču portugalskog Eštorila preko 250.000 evra zbog neisplaćenih zarada, ali i bonusa za potpisivanje ugovora!

Kako saznaje Mozzart Sport, u presudi CAS stoji da je Jović tražio da mu se isplati 47 neisplaćenih plata u vrednosti od 37.436 dinara, odnosno, 1.759.436 dinara ukupno, potom 196.600 evra od mesečnih rata, koje su po ugovorima (a bila su tri) iznosile 10.000 evra mesečno, kao i 60.000 evra bonusa za potpisivanje poslednjeg, trećeg ugovora sa crno-belima, koji je trebalo da važi od 22. avgusta 2022. do 30. juna 2027. godine. Sve kada se sabere - više od 250.000 evra.

Partizan je pokušao da ospori isplatu 60.000 evra, ali nije dostavio konkretne dokaze zbog kojih bi sud promenio odluku. Sa druge strane, Jović je i sudu u Lozani dostavio detaljnu dokumentaciju nakon koje nije bilo potrebe da se menja odluka - između ostalog je Nemanja Jović dokazao i da mu Partizan dve godine i devet meseci nije uplaćivao zdravstveno osiguranje.

Jović je u leto 2023. godine dobio raskid ugovora sa Partizanom na osnovu neisplaćenih zarada, a nekoliko meseci je bio bez kluba pre nego štop se priključio portugalskoj ekipi. Nemanja nije uspeo da pokaže svoj ogroman talenat u portugalskom fudbalu i na tri meča je zabeležio tek 13 minuta ove sezone.

• Tužno 1
Posted (edited)

U kakvom smo podređenom položaju bili, sramota teška. Odmah smeniti onog debilka nađa.

Saničanin, Stojković, Antić, Filipović da idu iz Partizana odmah.

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

I Owusu može da ide. Ničemu ne služi, samo se šetka po sredini terena. Prilično loš zadnji vezni.

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...