Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted

ne znam dal gledate, ali šta radi Aca na golu......jebeni car :ziga:

inače se zlopatimo kao Isus protiv Mladosti u drugom.....da nema Ace već bi gubili, ovako i dalje vodimo 1-0

Posted

kakav je debil Stamenković :D

dobismo 3-0 na kraju

Posted

Posle današnje pobede orbanovačkog nad trgovačkim, više nije bitno, 2 mesto je izgubljeno, oni više nemaju gde da izgube bodove a PFC očekuju novi kiksevi protiv trgovačkog i kg 

Posted

to je tačno, sa ovakvom odbranom teško je verovati da možemo da dohvatimo 4 boda u poslednje 2 utakmice

Posted
16 hours ago, Ted said:

ne znam dal gledate, ali šta radi Aca na golu......jebeni car :ziga:

inače se zlopatimo kao Isus protiv Mladosti u drugom.....da nema Ace već bi gubili, ovako i dalje vodimo 1-0

16 hours ago, Ted said:

sa ovakvom odbranom teško je verovati da možemo da dohvatimo 4 boda u poslednje 2 utakmice

Pričao sam već oko nove godine da ni slučajno ne treba dozvoliti prodaju Belića jer će biti totalna propast u drugom delu sezone.  Prodajom Belića širom smo otvorili vrata ka našem golu jer jednostavno pozadi iza njega nijedan igrač osim Ace golmana ne zaslužuje da igra ni prvu ligu a kamoli u Partizanu. Vazura satana će na leto da proda i golmana, da nam bude lakše da ispadnemo u drugu ligu.

Navijači će da ćute i trpe, ko po običaju.

• +1 1
Posted (edited)

biće sve ok.....Adi radi na usavršavanju neprestano. dan i noć igra FM 23/24. u prvoj sezoni uspeo je da izbegne ispadanje iz lige sa Real Madridom. onda je učitao ponovo i u drugoj sezoni je bio daleko van zone ispadanja, 11. mesto. sad igra treći put i upućeni kažu da će uspeti da ih dogura do Lige konferencija. pri tome nije trošio puno, 200-300M po sezoni

igrao je još jednom, al to se ne računa pošto je odma dobio otkaz, jer je umesto Modrića doveo Armina Đerleka

Edited by Ted
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

Jbte :fpalm:

Posted

Одлично ово изгледа

Posted (edited)

zamišljam, novi stadion Partizana, sve upeglano, blješti i šljašti, a skroz gore ime stadiona  "STADION ACE JOVANOVIĆA" :ziga:

ne znam dal je ikada, u istoriji fudbala, ovako jeziv tim imao ovako dobrog golmana

jebeno neverovatno koliko se ovaj tim raspao......to treba uspeti

Edited by Ted
  • +1 2
Posted

Mladost vodi protiv TSC

tananana, tananana, Liga šampiona, Liga šampiona

Posted

2-0 za Mladost

Posted

1-0 Severina, verovatno iz jedine šanse do sada

Posted

Dade ga Severina ni kriv ni dužan. Aca Jovanović ugovor na 7 godina.

• +1 4
Posted (edited)

mora ovo mnogo ozbiljnije u LŠ.....ajd lako ćemo do 1/4 finala, al tamo nas čekaju Real, Bajern, Inter, Siti.....ne možemo ovako

Edited by Ted
  • +1 1
Posted

Albert je za duljaja u trenerskom smislu dzordz bus stariji

• Haha 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...