ZokiAsov Posted March 8 Posted March 8 Moguce da je hteo da ih malo zavara i uljuljka, zato im je i cestitao danasnji praznik
Milošica Posted March 8 Posted March 8 1 minute ago, ZokiAsov said: Moguce da je hteo da ih malo zavara i uljuljka Igor Ljuljaj 6 1
Azdaja Posted March 8 Posted March 8 Blok levo a desno da pleše Xanderica, kaže Marko nema šanse da izgubimo. I ja to mislim.
Stela Posted March 8 Posted March 8 4 hours ago, Ted said: našim dragim Grobarkama @Midgeta , @Svemir Zeka i @Stela želimo srećan 8. mart. gotivimo Vas svaki dan, a danas naročito. srećan 8. mart želimo i našoj dragoj pripadnici komšijskog tabora @Valkyrie. Uprava Partizanovih topika na PPP Ima li zena u ovoj Upravi Toliko sam se zbunila, pratim samo KK Partizan temu, rekoh, koja su ovo imena igraca, gde se nalazim 4
kud u maglu Simoviću Posted March 8 Posted March 8 6 minutes ago, Stela said: Ima li zena u ovoj Upravi Toliko sam se zbunila, pratim samo KK Partizan temu, rekoh, koja su ovo imena igraca, gde se nalazim 1
Ted Posted March 8 Author Posted March 8 12 minutes ago, Stela said: Ima li zena u ovoj Upravi Toliko sam se zbunila, pratim samo KK Partizan temu, rekoh, koja su ovo imena igraca, gde se nalazim u skladu sa dobrom tradicijom našeg fk, nema u upravi nikoga osim mene. a i ja sam se samoizabrao jer......kako drugačije mada, vrlo sam sklon kooperaciji sa ženama/devojkama i manje više sve prihvatam......samo sa muškima volim da se bijem i svađam 2
Eleniko Posted March 8 Posted March 8 50 minutes ago, Ted said: u skladu sa dobrom tradicijom našeg fk, nema u upravi nikoga osim mene. a i ja sam se samoizabrao jer......kako drugačije mada, vrlo sam sklon kooperaciji sa ženama/devojkama i manje više sve prihvatam......samo sa muškima volim da se bijem i svađam a jel voliš da pevaš kurva umire kurva gasi se
Filozof manijak Posted March 8 Posted March 8 jedna prikladno sećanje na 8.mart iz prošlog milenijuma 3
Svemir Zeka Posted March 8 Posted March 8 6 hours ago, Ted said: našim dragim Grobarkama @Midgeta , @Svemir Zeka i @Stela želimo srećan 8. mart. gotivimo Vas svaki dan, a danas naročito. srećan 8. mart želimo i našoj dragoj pripadnici komšijskog tabora @Valkyrie. Uprava Partizanovih topika na PPP ❤️❤️❤️🌼🌼🌼 Hvaaaaalaa 1
Eleniko Posted March 8 Posted March 8 ko zna lika neka ga pita za koga navijaju ratko mladić, vučela i dačić
copkillah Posted March 8 Posted March 8 2 minutes ago, Eleniko said: ko zna lika neka ga pita za koga navijaju ratko mladić, vučela i dačić i Marijan Rističević što ga ne pita tvoj druga Loka?
Eleniko Posted March 8 Posted March 8 nije mi loka drug. dobio sam ga na sudu a posle toga smo ga tukli. 2
Recommended Posts