Ted Posted February 22 Author Posted February 22 (edited) to što sam advokat ne znači da nisam spreman za malo fizičke aktivnosti. stari se, a dobro je za srce i zdravlje generalno ionako tabam 10 km dnevno na nogama, mogu da ih vijam od stadiona do Surčina ili Dobanovaca ako treba.....mada ne verujem da oni mogu da izdrže taj tempo. već kod Mostara bi bila potreba hitna pomoć Edited February 22 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted February 23 Posted February 23 kakva smo mi sprdnja od kluba, a čak i takvom glibu uspela je da procveta jedna ruža
napadaj Posted February 23 Posted February 23 https://www.facebook.com/share/HjUmtPBbCTenm7vY/?mibextid=xfxF2i 3
Ted Posted February 23 Author Posted February 23 veliki rispekt za Dukija i sve što radi prvi nisam imao poverenja da će da odmakne dalje od početka 2
Jimmy Kowalski Posted February 23 Posted February 23 Ja ne pratim desavanja toliko pomno u nasem FK, ali negde procitao da Duljaj od svog dela plate daje pomocnicima. Ne znam da li je istina, ali me ne bi iznenadilo..
Nebojsa Posted February 23 Posted February 23 46 minutes ago, napadaj said: https://www.facebook.com/share/HjUmtPBbCTenm7vY/?mibextid=xfxF2i partizanstina at its finest 1
Shaq Posted February 24 Posted February 24 19 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja ne pratim desavanja toliko pomno u nasem FK, ali negde procitao da Duljaj od svog dela plate daje pomocnicima. Ne znam da li je istina, ali me ne bi iznenadilo.. a ko njemu daje platu, ostoya? missim koje su to price.. pa da vazura sabotira partizan, valjda bi prodao i saldanju, a ne bi dovodio kastilja, poha i ko je sve dosao, kaj ne?! 1
Popular Post Profesionalac Posted February 24 Popular Post Posted February 24 Dosadan si kao tri proliva.. Ajde što si se razlio po celom košarkaškom tipiku, ne moraš i ovde da smatraš sa budalaštinama... 11 1 1
Profesionalac Posted February 24 Posted February 24 (edited) Kakva oranica je ova zelena površina u surdulaji Za sada jalova inicijativa, biće ovde muka sa Baždarom u ulozi Saldanje Baždar 2x pravi faul na 25m od našeg gola, srećom ovi n'umeju.. Izgubili smo i inicijativu, pa su Radnici imali zicer, ipak iz ofsajda Edited February 24 by Profesionalac
Ted Posted February 24 Author Posted February 24 očekivano, muke Tantalove na Brlog areni gostovanja Javoru i Surdulici februara meseca jestu top izazov u svetu fudbala
weedman Posted February 24 Posted February 24 jebeni samed bazdar namerno sabotira tim... nema drugog objasnjenja 1
Recommended Posts