Popular Post ZokiAsov Posted December 20, 2023 Popular Post Posted December 20, 2023 Bilo mi drago bas zbog igraca. Dosta im je znacila ova pobeda 11
Tresko Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) Na Andrićevom vencu: Edited December 20, 2023 by Tresko 3 1
Nebojsa Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 2 minutes ago, ZokiAsov said: Bilo mi drago bas zbog igraca. Dosta im je znacila ova pobeda gde nije?! ali onaj momenat kada belic ide uz aut liniju na kraju s palcevima na gore, drzanje za grb, a duljaj svo vreme pokazuje na njega i na kraju ga nosi, uz sve delirijum sa tribina - za ono svaki sportista treba da zivi! zahid doktorskim potezom zatvorio pricu, al belic je srce i dusa ovog tima - s kojom energijom, zeljom i voljom je covek odigrao poslednjih 10 minuta - za primer za nove generacije u bilo kom sportu. 7 1
ZokiAsov Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 7 minutes ago, Nebojsa said: gde nije?! ali onaj momenat kada belic ide uz aut liniju na kraju s palcevima na gore, drzanje za grb, a duljaj svo vreme pokazuje na njega i na kraju ga nosi, uz sve delirijum sa tribina - za ono svaki sportista treba da zivi! zahid doktorskim potezom zatvorio pricu, al belic je srce i dusa ovog tima - s kojom energijom, zeljom i voljom je covek odigrao poslednjih 10 minuta - za primer za nove generacije u bilo kom sportu. I natho kolko je lud, skace na reklame, fintira zandare da dodje do istoka... 4
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted December 20, 2023 Popular Post Posted December 20, 2023 zahidova kretnja i asistencija saldanjari je čista poezija majstor 14
ZokiAsov Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 12 minutes ago, MiddleClass said: Ubili ste nas ko granom Spremio vam je duki picka celava ubistvo 2 1 1
kud u maglu Simoviću Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 rešio ih duki ko četvrt za ovde maksimalno nam je pokrio mane, a njihove smo uspeli da eksplatišemo skoro celu utakmicu. da nismo upadali u one žute minute koju su nam tm ove sezone pobeda bi bila ubedljivija šteta 1
Popular Post Kreator Posted December 20, 2023 Popular Post Posted December 20, 2023 (edited) 1. prijem, iznenadi ga 30cm shvati da je i prijem i for (3 koraka da "stane na for" , pa jos 3 sitnije da vidi "igru" da izbalansira inerciju tela u 7. koraku drugi put pipa loptu, procenio dobro Hvangovu inerciju ispravio for, a brzinu lopte ostavio istu 4 koraka, 6 sitno da trazi pas ka Saldanji kojeg je video, pas. drugim okom gleda Kalulua. Jebeni fudbaler !!!! Edited December 20, 2023 by BlackGeorge 2 6 2
Azdaja Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Samo da kažem da je Duki ispao veliki kralj. Na nešto malo znanja ali na davanje 1000% sebe je odvezao ovu ekipu do jesenje titule. Ovo naravno ništa ne znači jer, zvydino proleće, jer uprava, jer FSS. Ali alal vera. I da se naglasi da smo imali malog Ilića u odbrani i još mladjeg Stjepanovića na osetljivoj poziciji DM-a. 3
mozzer Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Ok. Niko me nece ubediti da tekme sa TSC-om i Mladosti GAK prosle godine (i jos neke) nisu namestene ali ok - necu to vise da pominjem ovde, obecavam. Odgledao sam juce utakmicu na RTS-u posle dugo vremena. Mi sasvim solidni, Zvezda bas losa (u odnosu na igrace koje ima). Potez tekme a i polusezone - Zahid. kod drugog gola.. kao da sam gledao Manchester Ciry.. Majstor Da podrzim Tedov upis o fudbalu i neka tako i ostane! Zaista sam iznenafjen jucerasnjom tekom ali ok - da vidimo i ova druga desavanja u Srbari pa nastavljamo na prolece Napred Partizan 5 1
Recommended Posts