zikaPantelej Posted January 1 Posted January 1 5 minutes ago, Constantin said: Ismael Maiga, Bakari Nimaga, Liam Ajad, Lasana Ndiaje, Gasu Traore, Nikola Vlajković, otišli iz FK. Etongu, Gaku ? Ja od svih navedenih znam Maigu, to je onaj sto imao problem sa plućima.. Traore nista posebno, Vlajkovic takođe Etongu pitanje je, ima tesku povredu a inpre nje je bio kikser.. Gaku otišao još ranije kolko znam 1
MaErAkLoIJA Posted January 1 Posted January 1 16 minutes ago, zikaPantelej said: Ja od svih navedenih znam Maigu, to je onaj sto imao problem sa plućima.. Traore nista posebno, Vlajkovic takođe Etongu pitanje je, ima tesku povredu a inpre nje je bio kikser.. Gaku otišao još ranije kolko znam Ja bih zadrzao Etongua i Traorea jer prvi kiksao ali ima potencijal kao i Traore. Uopste nije lose izgledao na terenu a em stranac em nije prosao pripreme samo pao na teren ...
Constantin Posted January 1 Author Posted January 1 32 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ja bih zadrzao Etongua i Traorea jer prvi kiksao ali ima potencijal kao i Traore. Uopste nije lose izgledao na terenu a em stranac em nije prosao pripreme samo pao na teren ... Ne znam...nisu me posebno dojmili, ali nisu ni potpumo razočarali. Ne znam kakav je plan, apropo stranaca, Batice i Tončeva.
MaErAkLoIJA Posted January 1 Posted January 1 7 minutes ago, Constantin said: Ne znam...nisu me posebno dojmili, ali nisu ni potpumo razočarali. Ne znam kakav je plan, apropo stranaca, Batice i Tončeva. Ma samo da je kvalitet pa odakle god da je... Treba umesto Peje neki vodja ko pravi razliku... Mozda i stoper ali da bude bas dobar... Imamo golmana, bocne ovaj novi, Frej, Stojanovic, spiceve, taj jedan u stedini i jedno potentno krilo...
Constantin Posted January 1 Author Posted January 1 Drugo....svi tamnoputi odbrambeni igrači su magnet za kartone za ove naše sudije, nemače pojma i licemerne kalkulante. Seti se Yamkama i utakmice s Napretkom i miuta kada je isključem, da bi konstatovano bili kod ovig seratora sa Arene, da nije bilo uopšte kontakta...pa se seti poslednje utakmice s PArtizanom, kako je skakutao onaj grobarski komentatorčić, kako da igrač Partizana dobije "tako rano" žuti karton. 1
Constantin Posted January 1 Author Posted January 1 4 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ma samo da je kvalitet pa odakle god da je... Treba umesto Peje neki vodja ko pravi razliku... Mozda i stoper ali da bude bas dobar... Imamo golmana, bocne ovaj novi, Frej, Stojanovic, spiceve, taj jedan u stedini i jedno potentno krilo... Možda bude to Terzić...tu je i Sava...će bude nešto.
MaErAkLoIJA Posted January 1 Posted January 1 (edited) 10 minutes ago, Constantin said: Možda bude to Terzić...tu je i Sava...će bude nešto. Terzic treba da ozivi karijeru i velika je nepoznanica, da ne prodjemo ko sa Pavlovicem... Treba nam zvucno ime npr. Ivanovic sto je igrao u Napretku... neko takav... https://www.transfermarkt.com/igor-ivanovic/profil/spieler/327611 Edited January 1 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted January 1 Author Posted January 1 7 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Terzic treba da ozivi karijeru i velika je nepoznanica, da ne prodjemo ko sa Pavlovicem... Treba nam zvucno ime npr. Ivanovic sto je igrao u Napretku... neko takav... https://www.transfermarkt.com/igor-ivanovic/profil/spieler/327611 Koliko je utakmica odigrao o poslednje dve godine ?
MaErAkLoIJA Posted January 1 Posted January 1 2 minutes ago, Constantin said: Koliko je utakmica odigrao o poslednje dve godine ? Igrao ali slabo, 7min, 3,60,20,1,5....zadnjih sest meseci tri i to po malo...
Constantin Posted January 1 Author Posted January 1 Možda treb videti sa Vukićem iz Voše, on tamo nema zavidnu minutažu, a naše je dete. Ako bi hteo da se vrati....Urke Nikolić, ne verujem, on sluša ćaleta, a on je težak čovek.
Constantin Posted January 1 Author Posted January 1 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Igrao ali slabo, 7min, 3,60,20,1,5....zadnjih sest meseci tri i to po malo... Pa eto...još jedan za vraćanje u život....ali svesni smo da će biti i takvih. To su najjeftiniji igrači i poženji za na šu Upravu...pa APP 1
MaErAkLoIJA Posted January 1 Posted January 1 (edited) 2 minutes ago, Constantin said: Možda treb videti sa Vukićem iz Voše, on tamo nema zavidnu minutažu, a naše je dete. Ako bi hteo da se vrati....Urke Nikolić, ne verujem, on sluša ćaleta, a on je težak čovek. Slabo daje golove... Vukic. Nikolic bi nam lego ko budali samar. Edited January 1 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted January 1 Author Posted January 1 Just now, MaErAkLoIJA said: Slabo daje golove... S obzirom na minutažu...ako pogledamo učinak u TSC i Vošu....šta znam.
MaErAkLoIJA Posted January 1 Posted January 1 1 minute ago, Constantin said: S obzirom na minutažu...ako pogledamo učinak u TSC i Vošu....šta znam. Bem li ga... 1
zikaPantelej Posted January 2 Posted January 2 Stranac ako je već tu trebalo bi odmah da pravi kakvu takvu razliku.. a ne mi da ga čekamo... Mada znam i zašto ih naši klubovi dovode... Jeftini su (ne racunam ove sto dovode blizanci).. neki u pojedinim klubovima igraju bukvalno samo za hranu
Recommended Posts