zikaPantelej Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 21:38, Constantin said: Ismael Maiga, Bakari Nimaga, Liam Ajad, Lasana Ndiaje, Gasu Traore, Nikola Vlajković, otišli iz FK. Etongu, Gaku ? Expand Ja od svih navedenih znam Maigu, to je onaj sto imao problem sa plućima.. Traore nista posebno, Vlajkovic takođe Etongu pitanje je, ima tesku povredu a inpre nje je bio kikser.. Gaku otišao još ranije kolko znam 1
MaErAkLoIJA Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 21:45, zikaPantelej said: Ja od svih navedenih znam Maigu, to je onaj sto imao problem sa plućima.. Traore nista posebno, Vlajkovic takođe Etongu pitanje je, ima tesku povredu a inpre nje je bio kikser.. Gaku otišao još ranije kolko znam Expand Ja bih zadrzao Etongua i Traorea jer prvi kiksao ali ima potencijal kao i Traore. Uopste nije lose izgledao na terenu a em stranac em nije prosao pripreme samo pao na teren ...
Constantin Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 22:04, MaErAkLoIJA said: Ja bih zadrzao Etongua i Traorea jer prvi kiksao ali ima potencijal kao i Traore. Uopste nije lose izgledao na terenu a em stranac em nije prosao pripreme samo pao na teren ... Expand Ne znam...nisu me posebno dojmili, ali nisu ni potpumo razočarali. Ne znam kakav je plan, apropo stranaca, Batice i Tončeva.
MaErAkLoIJA Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 22:37, Constantin said: Ne znam...nisu me posebno dojmili, ali nisu ni potpumo razočarali. Ne znam kakav je plan, apropo stranaca, Batice i Tončeva. Expand Ma samo da je kvalitet pa odakle god da je... Treba umesto Peje neki vodja ko pravi razliku... Mozda i stoper ali da bude bas dobar... Imamo golmana, bocne ovaj novi, Frej, Stojanovic, spiceve, taj jedan u stedini i jedno potentno krilo...
Constantin Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 Drugo....svi tamnoputi odbrambeni igrači su magnet za kartone za ove naše sudije, nemače pojma i licemerne kalkulante. Seti se Yamkama i utakmice s Napretkom i miuta kada je isključem, da bi konstatovano bili kod ovig seratora sa Arene, da nije bilo uopšte kontakta...pa se seti poslednje utakmice s PArtizanom, kako je skakutao onaj grobarski komentatorčić, kako da igrač Partizana dobije "tako rano" žuti karton. 1
Constantin Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 22:48, MaErAkLoIJA said: Ma samo da je kvalitet pa odakle god da je... Treba umesto Peje neki vodja ko pravi razliku... Mozda i stoper ali da bude bas dobar... Imamo golmana, bocne ovaj novi, Frej, Stojanovic, spiceve, taj jedan u stedini i jedno potentno krilo... Expand Možda bude to Terzić...tu je i Sava...će bude nešto.
MaErAkLoIJA Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 (edited) On 1. 1. 2024. at 22:53, Constantin said: Možda bude to Terzić...tu je i Sava...će bude nešto. Expand Terzic treba da ozivi karijeru i velika je nepoznanica, da ne prodjemo ko sa Pavlovicem... Treba nam zvucno ime npr. Ivanovic sto je igrao u Napretku... neko takav... https://www.transfermarkt.com/igor-ivanovic/profil/spieler/327611 Edited January 1, 2024 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 23:02, MaErAkLoIJA said: Terzic treba da ozivi karijeru i velika je nepoznanica, da ne prodjemo ko sa Pavlovicem... Treba nam zvucno ime npr. Ivanovic sto je igrao u Napretku... neko takav... https://www.transfermarkt.com/igor-ivanovic/profil/spieler/327611 Expand Koliko je utakmica odigrao o poslednje dve godine ?
MaErAkLoIJA Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 23:10, Constantin said: Koliko je utakmica odigrao o poslednje dve godine ? Expand Igrao ali slabo, 7min, 3,60,20,1,5....zadnjih sest meseci tri i to po malo...
Constantin Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 Možda treb videti sa Vukićem iz Voše, on tamo nema zavidnu minutažu, a naše je dete. Ako bi hteo da se vrati....Urke Nikolić, ne verujem, on sluša ćaleta, a on je težak čovek.
Constantin Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 23:14, MaErAkLoIJA said: Igrao ali slabo, 7min, 3,60,20,1,5....zadnjih sest meseci tri i to po malo... Expand Pa eto...još jedan za vraćanje u život....ali svesni smo da će biti i takvih. To su najjeftiniji igrači i poženji za na šu Upravu...pa APP 1
MaErAkLoIJA Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 (edited) On 1. 1. 2024. at 23:15, Constantin said: Možda treb videti sa Vukićem iz Voše, on tamo nema zavidnu minutažu, a naše je dete. Ako bi hteo da se vrati....Urke Nikolić, ne verujem, on sluša ćaleta, a on je težak čovek. Expand Slabo daje golove... Vukic. Nikolic bi nam lego ko budali samar. Edited January 1, 2024 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted January 1, 2024 Author Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 23:17, MaErAkLoIJA said: Slabo daje golove... Expand S obzirom na minutažu...ako pogledamo učinak u TSC i Vošu....šta znam.
MaErAkLoIJA Posted January 1, 2024 Posted January 1, 2024 On 1. 1. 2024. at 23:18, Constantin said: S obzirom na minutažu...ako pogledamo učinak u TSC i Vošu....šta znam. Expand Bem li ga... 1
zikaPantelej Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 Stranac ako je već tu trebalo bi odmah da pravi kakvu takvu razliku.. a ne mi da ga čekamo... Mada znam i zašto ih naši klubovi dovode... Jeftini su (ne racunam ove sto dovode blizanci).. neki u pojedinim klubovima igraju bukvalno samo za hranu
Recommended Posts